Jucati acum Bananas go Bahamas Online

Jucat acum Bananas go Bahamas Online
Bananas go Bahamas este un joc de tip slot către de Novomatic si are 5 role , 3 rânduri și 9 linii de plată. Vino la Bahamas si racoritiva cu fructele amuzante! Faceți pariul dorit și setați numărul de linii de plată pentru a începe jocul. Acum, rotiți rolele și încercați să potriviți combinațiile câștigătoare de simboluri pentru a obține premiul.

Unele caracteristici suplimentare ale jocului Bananas go Bahamas vă vor ajuta să vă măriți câștigurile. Simbolul cu banana este sălbatic și dacă apare pe role un înlocuitor pentru orice simbol al jocului, cu excepția simbolului Scatter. Două sau mai multe simboluri Wild în combinația câștigătoare vă dublează premiul! Pentru a declanșa rotirile gratuite trebuie să se potrivească cu 3 sau mai multe simboluri Scatter. Apoi veți primi 45 rotiri gratuite. Veți primi rotiri gratuite suplimentare în timpul acestei funcții dacă simbolurile Scatter apar din nou pe role. Dacă ești riscant, poți încerca o altă caracteristică bonus a acestui joc. Înmulțiți câștigurile prin a ghici cartea de pe biletul de amestec. Dar aveți grijă - dacă faceți o alegere greșită, toate câștigurile dvs. pentru rundă vor fi eliminate.

Jocul are un design foarte amuzant. Imaginați-vă fructe și fructe de padure în vacanța lor în Bahamas. Fundalul arată ca o plajă oceanică, unde își ia locul aventurile de banane nebunești și amuzante. Simbolurile jocului sunt amuzante desenate și animate, de asemenea, amuzante când le potriviți. Efectele sonore și muzica amintesc de sloturile reale și creează atmosfera reală a cazinoului. Va recomandam sa incercati si jocurile Book of Ra Deluxe, Jewels 4 All si Always Hot Deluxe

0 comentarii despre Bananas go Bahamas

Trimiteți un comentariu