Explosive Reels Joc ca la Aparate

Ai visat mereu să sapi după tone de aur? Acum poți să o faci! Explosive Reels este jocul perfect în care să faci asta. Trebuie să-l încerci!

Explosive Reels

Evalueaza Joc (786 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 12.5
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Pătrunde în minele pline de aur și umple-ți cărucioarele cu metalul prețios în cel mai antrenant joc cu păcănele. Crezi că poți rezista tentației?

GameArt este un dezvoltator de jocuri ca la aparate ce s-a lansat având un singur țel: acela de a crea produse de cea mai înaltă calitate pentru jucătorii săi. Aceasta se poate observa și în Explosive Reels, ce combină calitatea excepțională cu tema extraordinară într-un joc de-a dreptul explosiv.

Explosive Reels jocuri ca la aparate – temă și aspect

Intră împreună cu bătrânul miner în minele de aur din Explosive Reels și plantează dinamită pentru a forma noi galerii și a săpa după comorile pământului. Jocul arată distractiv per total, stârnind amuzamentul prin felul în care este înfățișat și caracterele haioase ce țin loc de simboluri. Decorul din imaginea de fundal înfățișează intrarea dintr-o mină, invitându-te să participi și să câștigi. Explozibilul de deasupra tabelei de joc este doar o mică monstră din totalul cu care vei juca. Desigur, efectele vizuale și sunetele sunt extrem de expresive și se potrivesc ca o mănușă acestui joc, aducându-l la viață spre deliciul jucătorilor. Nu-i pierde urma bătrânului miner pentru că el este cel care te va amuza copios și te va face putred de bogat.

Desigur, toate creditele câștigate în Explosive Reels pot fi folosite doar pentru a te juca în continuare acest joc cu păcănele gratis. Nu există nici o opțiune de a retrage valoarea lor, întrucât ele sunt fictive și există doar pentru a alimenta jocul. Cu excepția acestui “dezavantaj”, deși nu l-am putea numi astfel, poți juca acest joc oricum preferi.

Iar dacă senzațiile tari oferite de Explosive Reels nu se dovedesc a fi îndeajuns pentru tine, poți încerca și Sticky Bandits de la dezvoltatorul de jocuri Quickspin, ce aduce împreună aurul cu vestul sălbatic.

Simboluri

Aici contează doar un singur lucru, cât aur poți scoate. Poate că mina este doar decorul pentru Explosive Reels, dar dacă obții combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, vei fi răsplătit pe măsură. Câștigurile se formează doar de la stânga la dreapta pe una din liniile prestabilite, iar tu poți obține, dacă folosești pariul de 10, până la:

  • 5 000 pentru 5 bătrânei;
  • 2 000 pentru 5 caruri cu aur sau 5 dinamite;
  • 750 pentru 5 măgăruși sau 5 felinare;
  • 150 pentru 5 A sau K;
  • 100 pentru 5 Q, J și 10.

 

Cum joci Explosive Reels păcănele ca la aparate?

Ești în căutarea unei experiențe de neuitat? Ai ajuns în locul potrivit! Explosive Reels are tot ce ai nevoie pentru a-ți oferi cele mai tari senzații. Chiar dacă are doar 10 linii de câștig pe cele 5 role și 3 rânduri, nu ar trebui să îl subestimezi, întrucât este unul dintre cele mai captivante jocuri ca la aparate cu speciale.

Ești curios despre ce vorbim? Haide să începem cu începutul. Prima și prima dată, înainte de a apăsa butonul de Rotire (Spin), va trebui să îți setezi pariul cu care vrei să pornești la drum. Îți poți alege orice sumă între și 0.10, 0.20, 0.50, 1, 2, 5 și 10. De asemenea, dacă preferi ca tamburii să se rotească automat, poți opta pentru funcția de Rotire Automată (Autospin) pe care o poți activa apăsând butonul din stânga celui de Rotire. În timpul jocului poți întâlni diferite caracteristici speciale ce sunt atât de uimitoare încât te vor ține lipit de ecran.

Caracteristici speciale Explosive Reels

  1. Simbol Special (Wind și Scatter) – este reprezentat de dinamita folosită pentru săparea galeriilor și are atât funcția de simbol special, cât și cea de scatter. Ceea ce înseamnă că poate înlocui toate simbolurile de pe tabela de joc, iar 3 sau mai multe identice activează caracteristica de rotiri gratuite.
  2. Rotiri Gratuite – sunt oferite în număr de 10 atunci când 3 sau mai multe simboluri dinamită apar în timpul unul runde. În timpul rotirii celor 10 runde gratuite, mai poți primi câte 10 runde adiționale dacă îndeplinești regula cu 3 sau mai multe simboluri dinamită.
  3. Simboluri explosive – la începutul rotirilor gratuite se alege la întâmplare un simbol căruia îi va fi asignat un mic semn dinamită. Atunci când aceste simboluri formează o combinație câștigătoare, ele explodează, făcând loc pe role unor noi simboluri identice cu cele declanșate. Este caracteristica perfectă pentru un câștigător ca tine.
  4. Funcția de Gamble – este o caracteristică simplă ce poate fi accesată ori de câte ori o combinație este câștigătoare. Constă într-o carte întoarsă a cărei culoare trebuie ghicită. Dacă răspunsul tău este corect, câștigul tău va fi dublat, iar dacă nu, el va fi anulat complet.

Nimic nu te mai poate opri să joci Explosive Reels. Atunci când vrei puțină aventură și grămezi de aur, acesta este jocul potrivit pentru tine. Nu uita să ne viziteazi pagina pentru mai multe jocuri ca la aparate gratis cu speciale, toate la fel de extraordinare precum acesta.