Jucati acum Game of Luck Online

Jucat acum Game of Luck Online
Descriere joc Game of Luck : Game of Luck este un joc de pacanele dezvoltat de EGT și unul care prezintă cele patru mari premii ale jackpot-ului progresiv .Jocul are o grafică destul de frumoasă, deși poate că tema este puțin prea previzibilă. În ceea ce privește gameplay-ul, jocul Game of Luck oferă jucătorilor 5 roluri și 20 de linii de câștiguri pentru a paria pe. Jocul nu este foarte flexibil atunci când vine vorba de stabilirea pariurilor dvs., cu pariuri minime și maxime care se extind de la 1 credite pe rotație (pe baza unei singure linii de plată a jocului), până la 400 de credite pe rotație. Până la 4.000 de monede pot fi câștigate oricând în acest slot.

Caracteristici Game of Luck

Pictograma sălbatică potcoavă poate înlocui toate celelalte simboluri din slot, cu excepția icoanelor de monede și trifoi. De asemenea, se dublează ca una dintre cele mai bune icoane plătitoare în joc. Această sălbăticie este capabilă să apară pe toate rolele jocului.

Icoana scatterului are forma unei monede de aur. Această monedă (cu un 7 inscripționat pe ea) vă poate oferi jackpotul de top non-progresiv de 4.000 de monede dacă 5 apar oriunde pe role.

O caracteristică de pariere a fost, de asemenea, inclusă în acest slot, deși nu vă va lăsa să pariați dacă ați câștigat mai mult de 700, deci este puțin ieftin. Trebuie să ghiciți culoarea corectă a cărții următoare pentru a vă dubla câștigurile, sau veți pierde.

Jocul jackpot-ului progresiv al Jackpot-ului de la Jackpot poate fi declanșat în întregime la întâmplare. Veți câștiga fie jackpotul, clubul, diamantul, inima, fie jackpotul progresiv cu această caracteristică. Spre deosebire de alte sloturi video , jackpot-urile progresive din acest slot pot fi declanșate indiferent de ce ați ales să pariați pe joc. Aceasta înseamnă că ați putea câștiga o victorie potențial gigantică, chiar și cu cel mai mic pariu. Nu vor fi prea multe plângeri în legătură cu asta.

Bonus

Există o caracteristică bonus marionetă în acest joc. Dacă pictograma curcubeu / trifoi apare pe cel de-al doilea și cel de-al patrulea tambur, atunci jucătorul va observa că acestea se întind spre pozițiile învecinate și devin sălbatice. Aceste sălbatice pot înlocui toate celelalte icoane, cu excepția scanteilor de monede de aur. Această rundă de bonus este cunoscută ca caracteristica trifoi.

0 comentarii despre Game of Luck

Trimiteți un comentariu