Hugo 2 Joc ca la Aparate

Hugo 2 te va delecta ore întregi cu o aventură incitantă. Intră în lumea sa de poveste și bucură-te de toate beneficiile: o grafică modernă, interfață ușor de utilizat și câștiguri multiple!

Hugo 2

Evalueaza Joc (86 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Micul trol revine cu noi aventuri de neuitat în jocul de păcănele online Hugo 2. Nu îl rata!

Cel mai faimos trol al tuturor timpurilor se întoarce pe micile ecrane cu noi peripeții după ce primul joc cu numele său s-a bucurat de o faima extraordinară.

Play’n’Go este un dezvoltator de jocuri ca la aparate suedez ce oferă divertisment de calitate jucătorilor din toată lumea. Una dintre ultimele sale creații adăugate portofoliului deja impresionant este Hugo 2, bazat pe personajul principal din desenele animate daneze.

Hugo 2 jocuri ca la aparate – temă și aspect

Încumetă-te să pornești într-o aventură plină de peripeții alături de simpaticul trol în Hugo 2. Original, personajul principal al acestui joc a apărut în desenele animate intitulate „Hugo, trolul de la TV”, create de compania daneză Interaction Television Entertainment. Showul a fost dedicat copiilor și înfățișa aventurile lui Hugo în încercările sale de a-și salva familia. De la apariția să din 1990 și până acum, serialul de animație a fost difuzat în mai mult de 40 de țări și a stat la baza mai multor jocuri video.

Acum, revenind la jocul nostru, Hugo 2 descrie locul acțiunii prin imaginea sa de fundal. Aceasta este reprezentată de o cale ferată ce trece prin mijlocul unei păduri la capătul căreia se află intrarea într-o mină de aur. Tema, după cum ai ghicit, este în directă legătură cu acest tablou. Genul aventurii este dat și descris de către simbolurile jocului. Hugo, cu tot cu pălăria lui de conductor se avântă rapid să între în mină pentru a găsi bogățiile ascunse ale vrăjitoarei Afskylia. Pentru a obține efectele dorite, cele mai interactive animații și sunete au fost folosite. Așadar, poți să îți imaginezi prin intermediul lor cum trolul nostru dă buzna în mină în căruciorul său.

Dacă îți plac jocurile create de Play’n’GO, află că, pe pagina noastră, poți găsi titluri precum Sea Hunter sau Sweet 27 ce abordează teme bine cunoscute într-o manieră cu totul inedită.

Caracteristici speciale Hugo 2

Hugo 2 se diferențiază de toate celelalte jocuri ca la aparate cu speciale prin selecția sa unică de caracteristici:

  1. Rotiri Gratuite – acestea sunt oferite jucătorului atunci când pe tamburi apar 3 sau mai multe simboluri castor. Inițial vei primi doar 10, dar fiecare nou castor apărut pe rolele jocului îți va oferi alte 5 rotiri adiționale. La 3 castori apăruți în timpul acestei caracteristici, vei primi acces în Caverna Craniu.
  2. Bonus: Caverna Craniu – poate fi declanșată atât prin intermediul rotirilor gratuite, după cum am discutat mai înainte, cât și prin apariția a cel puțin 3 simboluri cu vrăjitoare Afskylia pe tabela de joc. Înainte de a intra în cavernă, vei primi 1, 2 sau 3 vieți suplimentare în funcție de numărul de vrăjitoare (3, 4 sau 5) apărute pe role. Odată intrat, poți atât colecta credite, cât și multiplicatori până ce toate viețile sunt consumate.
  3. Simbol Special – este reprezentat de însuși Hugo și poate înlocui oricare alt simbol cu excepția castorilor și a vrăjitoarei. În timpul rotirilor gratuite, dacă 4 simboluri W apar pe tabela de joc, 4 simboluri speciale vor fi adăugate la întâmplare pe tamburi.

Cum joci Hugo 2 păcănele gratis?

Este extraordinar de simplu să joci Hugo 2. Are doar 5 tamburi, 3 rânduri, 10 linii de câștig și o grămadă de distracție de oferit. Iar pentru a pune această mașinărie în funcțiune, tu doar trebuie să îți alegi suma pe care vrei să o pariezi și să apeși butonul de Rotire sau butonul de Rotire Automată. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să ii urmezi pentru cele mai bune rezultate. Distracție plăcută!

Ai aflat până acum că pagina noastră oferă doar jocuri ca la aparate gratis? Da! Ai citit foarte bine! Atât Hugo 2 cât și celelalte titluri disponibile aici sunt accesibile în mod gratuit. Așa că, ce mai aștepți? Joacă-te fără limite! Ah, și nu uita, toate creditele disponibile aici sunt fictive și nu pot fi retrase, indiferent dacă sunt oferite la începutul jocului sau câștigate pe parcurs.

Simboluri

Iar pentru că nu puteam vorbi de păcănele fără să aducem în discuție valoarea simbolurilor, iată-ne ajunși la acest capitol. Simbolurile nu doar că arată extraordinar, dar atunci când formează combinații, oferă jucătorului câștiguri de excepție. Acesta este doar un exemplu: pariind 100 de credite pe rotire, pentru o combinație de 5 simboluri identice aliniate pe o linie de câștig de la stânga la dreapta poți obține:

  • 5 000 pentru 5 Hugo;
  • 3 500 pentru 5 diamante;
  • 2 500 pentru 5 săculeți cu aur;
  • 2 000 pentru 5 lingouri de aur.

Iar asta nu e tot, toate celelalte combinații de câte 5 simboluri identice îți pot aduce un maximum de 1 000 pentru chei, 750 pentru cărucioare sau pălării și 500 pentru macazuri sau claxoane.

În încheiere, putem spune că Hugo 2 este un joc de păcănele online excepțional ce îmbină cele mai interesante și exclusive caracteristici cu cele mai bune efecte vizuale pentru a crea o capodoperă.