Jucati acum Olympus Glory Online

Jucat acum Olympus Glory Online
Descriere joc Olympus Glory : Mitologia greacă este cea mai strălucită perioadă a istoriei antice. Societatea modernă a fost îngrijorată de fapte în decursul multor secole. Fiecare dintre noi are șansa să se scufunde în lumea greacă cu slotul gratuit pentru casino Olympus Glory. Veți obține multe premii plăcute pentru întâlnirea cu puternicul Zeus, Zeita Athena, maiestuosul Poseidon, Dionysus și frumoasa Afrodita. În timp ce Olympus Glory este unul dintre cele mai bune jocuri de cazino de la EGT.

Apropo, acest slot de cazino online are 10 linii de plată și 5 role. Înainte de a începe jocul, determinați valoarea pariului pentru fiecare rotire. Găsiți butonul "Start" și apăsați-l pentru a lansa procesul de joc. Dacă doriți ca răsucirea să fie neîntreruptă, faceți clic pe butonul "Autoplay". Datorită diferitelor opțiuni, acest joc este unul dintre sloturile gratuite cu caracteristică bonus fără descărcare. Prin urmare, veți avea nevoie doar de accesul la internet și de dorința mare de a câștiga premii frumoase.

Alte jocuri de la EGT
Rise of Ra 20 Diamonds 20 Super Hot
40 Burning Hot Dice High 20 Burning Hot
Egypt Sky Hot & Cash Burning Hot

Fiecare combinație câștigătoare are un preț propriu. De exemplu, dacă îl observați pe Dumnezeu Dionysus cu sticla sau cu minunata Afrodită, veți obține până la 15 000 de monede. O sumă mai puțin prețioasă vă va bucura ochii în cazul în care îl veți vedea pe Poseidon și pe Zeus pe linia dvs. de plată. Vor fi până la 40 000 de monede. Cu toate acestea, Zeita Athena vă acordă cea mai mare victorie de până la 100 000 de monede. Zeus joacă atât simboluri Wild cât și Scatter. Acesta poate înlocui toate celelalte elemente și poate crea o combinație câștigătoare care vă acordă rotiri gratuite.

Există, de asemenea, caracteristici Gamble și Jackpot în astfel de sloturi video gratuite pentru cazinouri. Prima dintre ele inițiază o etapă, unde veți fi oferit să alegeți culoarea potrivită pentru un card norocos. Dacă ghici corect, veți câștiga rotiri gratuite. Caracteristica Jackpot sugerează jucătorilor să opteze trei cărți norocoase de același costum. În cazul în care aveți dreptate, veți primi premii bune.

Va recomandam sa incercati si jocurile 40 Super Hot, Extra Stars si Dice and Roll

0 comentarii despre Olympus Glory

Trimiteți un comentariu