Olympus Glory Joc ca la Aparate

Olympus Glory este un joc de păcănele ca la aparate cu temă inspirată din Grecia Antică ce te va ține ocupat zile întregi. Este nevoie doar să pariezi, să rotești tamburii și să te distrezi peste măsură. Alege Olympus Glory pentru momente de neuitat.

Olympus Glory

Evalueaza Joc (1093 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Olympus Glory te așteaptă să ai parte de o experiență extraordinară, să te binedispui și sa câștigi mult mai mulți bănuți decât ți-ai fi închipuit!

Olympus Glory face parte din categoria disponibilă la noi pe site de jocuri ca la aparate create de Euro Games Technology (EGT). O să te simți extraordinar în timp ce rotești tamburii din Olympus Glory, deoarece va deveni pentru tine acel moment de distracție fără limite combinate cu relaxarea după o zi grea. Caracteristicile speciale din acest joc de păcănele ca la aparate îți vor îmbunătăți strategia și vor transforma Olympus Glory în preferatul tău.

Olympus Glory jocuri ca la aparate – temă și aspect

Olympus Glory este unul dintre cele mai reușite jocuri ca la aparate în care tema este reprezentată de momentele de glorie ale Greciei Antice. Reușit din punct de vedere al aspectului și al animațiilor, va reuși să te cucerească în scurt timp de la prima rotire a tamburilor. În fundal se pot observa două temple grecești, dispuse în stânga și dreapta tamburilor. Se poate vedea că o furtună este aproape după fulgerele ce ating templele și norii întunecați de pe cer. Tamburii sunt dispuși central, iar simbolurile par a fi așezate pe pereți ale clădirilor cu arhitectură elenă. Logo-ul jocului este scris și el cu influente ale alfabetului grecesc. Liniile de câștig sunt afișate în lateralele tamburilor, iar în partea de jos poți găsi informații și setări ale jocului. Sunetul de fundal este tradițional pentru creațiile EGT; acestea te vor ajuta să te integrezi rapid în atmosfera de joc de cazinou.

Dacă dorești să rotești tamburii unui joc de păcănele cu fructe, o varinata modernă și cu aspect reușit este Fruit Cocktail 7. Este disponibil la noi pe site gratuit. Nu ezita să îl încerci!

 

Simboluri

Simbolurile din Olympus Glory completează în mod armonios tema Greciei Antice. Cele cu valori mai mari de câștig sunt reprezentate de zeii din mitologia grecească:

  • 5 simboluri Zeița războiului Atena îți vor aduce 5000 de bănuți;
  • 5 simboluri Zeul mărilor Poseidon îți vor aduce 2000 de bănuți;
  • 5 simboluri Zeul vinului Dionysus îți vor aduce 750 de bănuți;
  • 5 simboluri Zeița frumuseții Afrodita îți vor aduce 750 de bănuți.

Simbolurile cu o valoare mai mică de câștig sunt reprezentate de semnele de pe cărțile de joc. Așadar, dacă reușești să obții pe o linie de câștig 5 simboluri A sau 5 simboluri K vei fi recompensate cu 150 de bănuți. În schimb, dacă reușești să combini câte 5 simboluri Q, J sau 10 pe o linie de câștig vei primi 100 de bănuți. Există și simbolul reprezentat de Zeus, tatăl tuturor zeilor despre care vei află mai multe în secțiunea de caracteristici speciale.

Cum joci Olympus Glory joc de păcănele ca la aparate?

Olympus Glory este unul dintre acele jocuri ca la aparate format din 3 linii, 5 tamburi și 10 linii de câștig fixe. Ți se vor oferi 5000 de bănuți din start pentru a-ți începe aventura grecească cu înflăcărare. Înainte trebuie doar să îți setezi pariul pentru rotirile tale. Poți pariu cu 10, 20, 50, 100 sau 200 de bănuți. Dacă vrei să ai parte și de câteva momente de relaxare, poți folosi opțiunea de Autoplay disponibilă în joc. Tamburii se pot roti până când obții o combinație câștigătoare.

Nu uita că Olympus Glory este disponibil pe site gratuit. Nu va trebui să îți faci griji pentru banii tăi reali.

 

Caracteristici speciale Olympus Glory joc de păcănele ca la aparate

  • Simbolul special și scatter (Zeus, tatăl zeilor) – În primul rând, simbolul Zeus este un substitut pentru toate celelalte simboluri. Te va ajuta să câștigi mai mult si mai des. De asemenea, dacă reușești să obții 5 simboluri Zeus pe o linie de câștig vei fi recompensat cu 2000 de bănuți. Dacă obții doar simboluri Zeus pe o linie de câștig vei primi 5000 de bănuți. În al doilea rând, simbolul Zeus are rol de simbol scatter. Dacă primeșți 3 sau mai multe simboluri Zeus pe orice poziție 10 rotiri gratuite vor fi declanșate. În timpul acestor rotiri gratuite nu ți se va lua niciun bănuț din cont. În plus, la inceputul acestora, unul dintre simbolurile de baza va fi selectat în mod aleatoriu și se va comporta ca un simbol special mărit, adică va ocupă 3 poziții și îți va aduce mulți bănuți obținuți din combinații câștigătoare dese.
  • Funcția de gamble – Poți paria până la maximul de 350 de bănuți. Tabela de joc se va schimba și îți va apărea o carte de joc întoarsă cu fața în jos. Tu va trebui să ghicești dacă această carte este roșie sau neagră. Dacă alegerea ta este corectă, suma pe care ai pariat-o se va dubla. Dacă nu ghiceșți, suma se va pierde și te vei întoarce la jocul de baza.
  • Bonusul Jackpot Cards Mystery – Acest bonus se declanșează în mod aleatoriu și îți poate aduce foarte multe câștiguri. Este un bonus împărțit în 4 niveluri, poți paria până la 1000 de bănuți și va trebui să întorci cărți de joc de același fel dintr-o serie de 12 pentru a câștigă premiile.

Haide în aventura grecească pentru momente de neuitat pe care vei vrea să le repeți!