Cash Spin Joc ca la Aparate

Cash Spin este un joc de păcănele ca la aparate clasic, cu interfață ușor de utilizat și grafică de înaltă calitate. Dacă vrei să încerci un joc ce te va cuceri din start și care îți va oferi o multitudine de beneficii, Cash Spin este pentru tine!

Cash Spin

Evalueaza Joc (123 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.4
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 80
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Ești un fan al jocurilor cu un aspect classic? Dacă răspunsul tău este da, atunci cu siguranță va trebui să încerci Cash Spin ce combină o temă retro cu strălucirea pietrelor prețioase.

Cash Spin este unul dintre primele jocuri de cazino create pentru aparate de Bally. Totodată, acest joc se numără printre cele mai populare titluri care au ieșit de pe mâinile inginerilor de la această companie. Cu un impresionant portofoliu ce a adus bucurie multor jucători în ultimii 50 de ani, Bally este un dezvoltator de renume despre care trebuie să fi auzit cel puțin o dată.

Cash Spin jocuri ca la aparate – temă și aspect

După cum spuneam puțin mai devreme, tema acestui joc este una clasică din moment ce Cash Spin și-a început zilele de glorie că fiind un joc de aparat în Vegas. Atunci când a apărut, in cazinouri se formau cozi întregi de jucători curioși ce doreau să îl încerce. Sigur, tema este drăguță, iar simbolurile folosite sunt unice, dar ce impresiona cu adevărat era caracteristica specială numită Roata Norocului ce putea fi învârtita cu vârful degetului.

Revenind în zilele noastre, putem spune că jocul se distinge prin pietrele prețioase folosite pentru simboluri. Culoarea din spatele tabelei este albastră pentru a evidenția fundalul rolelor, iar sunetele și efectele speciale complimentează perfect ideea jocului.

Dacă îți place Cash Spin, dar totuși vrei să joci și alte jocuri ca la aparate cu speciale similare, poți încerca 20 Diamonds creat de EGT. Acesta folosește, de asemenea, pietre prețioase pe post de simboluri.

Simboluri

Cum era de așteptat de la un joc clasic, simbolurile sunt atât semne de la 9 la A de pe cărțile de joc, cât și pietre prețioase. Desigur, pentru fiecare combinație de simboluri identice vei primi o sumă prestabilită. Maximum pe care îl poți obține pentru cel mai mare pariu, cel de 480, este:

  • 6 000 pentru 5 diamante;
  • 3 600 pentru 5 rubine;
  • 3 000 pentru 5 smaralde;
  • 2 400 pentru 5 semne ale dolarului.

Pentru toate celelalte combinații de câte 5 de simboluri identice vei primi 1,200 pentru A sau K, 960 pentru Q sau J și 720 pentru 10 sau 9.

Cum joci Cash Spin păcănele ca la aparate?

Știai că aproape fiecare rotire este câștigătoare cu Cash Spin? Cu cele 5 role, 3 rânduri și 243 de modalități de a câștiga, acest joc este alegerea perfectă.

Dacă ești interesat despre cum îl poți încerca, tot ce trebuie să faci este să setezi valoarea totală a pariului dorit de tine ce poate fi între 0.40 și 480. Imediat după ce ai setat-o, poți apasă Rotire pentru a face ca rolele să se învârtă. Totodată, dacă nu dorești să apeși același buton de fiecare dată, poți apasă Redare Automată (Autoplay), iar tamburii se vor roti fără ajutorul tău.

Atenție! Aici poți juca doar jocuri ca la aparate gratis cu speciale. Această versiune a jocului Cash Spin nu are nici o opțiune pentru a depozita sau retrage fonduri. Toate creditele disponibile sunt fictive și au singurul scop de a alimenta sesiunea ta de joacă. Odată ce s-au terminat, le poți reîncarca reîmprospătând pagina.

Caracteristici speciale Cash Spin

  1. Roata norocului – când 3 sau mai multe simboluri de Rotiri Gratuite (Spin) apar pe tamburi în același timp, această caracteristică este declanșată iar o roată a norocului va apărea pe tabela de joc. Această roată conține runde gratuite și numere care acționează că multiplicatori pentru pariul tău.
  2. Rotiri gratuite – sunt acordate doar de către roata norocului.
  3. „Alege un bonus” – este o caracteristică specială ce se activează când 3 punguțe de bani apar pe tamburi în timpul aceleiași runde și constă în 3 cartonașe cu bonusuri din care poți alege doar unul.

Acestea fiind spuse, te invităm să joci Cash Spin, un joc de păcănele gratis ce și-a păstrat aceeași strălucire aparte de-a lungul timpului.