Jucati acum Forest Band Online

Jucat acum Forest Band Online
Descriere joc Forest Band : Ai auzit vreodată despre Robyn Hood? Dacă îl cunoașteți - acesta este cel mai bun moment pentru a începe o călătorie spre Sherwood Forest cu jocul Forest Band gratuit! EGT au creat jocuri gratuite online gratuite pentru fiecare gust, deci dacă vă place de aventuri fabuloase - această recenzie vă va fi utilă. Aici vă veți confrunta cu astfel de simboluri: Scrisori, Castele, Săgeți, Falcons, Coarne, Marion și Robyn Hood. Acesta este un joc cu pacanele de 20 de linii de plată cu simbolul Wild al Castelului.

Există simboluri Scatter ca pictograma Țintă și Săgeată. Modulul Wild poate apărea pe fiecare rolă, cu excepția primei și înlocuirea altor simboluri. După găsirea simbolurilor Scatter, veți obține 100 de monede sau rotiri gratuite. Jucătorul poate fixa atât pariul minim pentru 1 rotire, cât și maximul - 400 de credite. Există 4 jackpoturi aleatoare în acest joc de cazino online. Pentru a câștiga 1000 de monede (un premiu de top), jucătorul ar trebui să aleagă trei cărți de același costum.

Alte jocuri de la EGT
Extra Stars Flaming Hot 40 Burning Hot
Lucky Hot Dice High 20 Super Hot
Egypt Sky Shining Crown Bananas go Bahamas

Dacă găsiți simboluri Letter, veți primi până la 2 000 de monede. După ce ați găsit Coarnele, veți câștiga până la 3000 de monede. Premiul Falcon este de până la 8.000 de monede. Cu toate acestea, pentru a-l găsi pe Marion, poți fi oferit să primești 15 000 de monede și 20 000 de monede pentru a-l găsi pe Robin Hood.

Orice rotire poate declanșa o scenă specială de Jackpot Card, unde veți avea șansa de a alege trei cărți de același costum. Funcția Gamble în acest joc vă dublează până la 14 000 de monede. Această rotire gratuită a jocurilor slot gratuite permite tuturor să facă o selecție largă de pariuri și alte bonusuri. Întregul bonus de rotiri gratuite poate fi repetat după fiecare combinație câștigătoare care nu este mai mică de 400 de monede. Alegeți sloturile gratuite EGT pentru a juca pentru distracție și așteptările dvs. nu vor fi zadarnice. Sloturile video gratuite cu runde bonus fără descărcare sunt cea mai bună modalitate de a te relaxa și de a câștiga niște bani.

0 comentarii despre Forest Band

Trimiteți un comentariu