Jucati acum Penguin Style Online

Jucat acum Penguin Style Online
Descriere Penguin Style : Este timpul să vă îmbogățiți termalele pentru o excursie la Polul Sud pentru a întâlni câțiva dintre cei mai generoși pinguini din lume în acest joc de pacanele de la EGT!

Există o mulțime de pictograme de distracție, inclusiv pinguinii Surfing, în timp ce există câțiva pinguini sălbatici, Igloos împrăștiați, care declanșează Free Spins cu Wilds , 4 jackpoturi progresive și o șansă să dubleze multe premii pe caracteristica Gamble.

Există ceva încrezător în acest joc - dar acesta este doar Crevetele, Squid-ul uriaș și Killers Whales care vă pot câștiga premii.

Pinguinii iubesc doar creveții, într-adevăr ei sunt mâncarea lor preferată, iar tu îi vei iubi la fel de mult când începi să-i prindi pe cele 5 role și 20 de linii de plată pe care acest joc le poate oferi - câștigându-ți până la 3.000 de monede.

Cu toate acestea, va trebui să ajuți pinguinii să supraviețuiască apariției celor mai mari dușmani ai lor, Squids Giant și Killers Whales, dar puteți face acest lucru prin alunecare de orice 3-5 din oricare dintre ele. Vestea minunată este că puteți câștiga, de asemenea, până la 3000 de monede pentru Squids și până la 10.000 de monede pentru Killer Whales - asigurați-vă că nu mușcați mai mult decât puteți mesteca sau ar putea să vă mestece.

Alte jocuri de la EGT
40 Super Hot Ultimate Hot Ocean Rush
40 Burning Hot Dice High 20 Burning Hot
Zodiac Wheel 30 Spicy Fruits 100 Super Hot

Bonus special

Cine doriți cu adevărat să vedeți o mulțime de pinguini sălbatici, care sunt ușor de recunoscut de pălăriile de vârf pe care le poartă și de un premiu generos de 20.000 de monede pe care aceștia le pot distruge dacă le puteți grupa pe toate cele 5 o linie. Pinguinii sălbatici sunt, de asemenea, fericiți să înlocuiască toate celelalte creaturi marine pentru a forma mai multe combinații câștigătoare.

Dacă doriți, puteți să vă bucurați, de asemenea, de jocurile de noroc cu premii mai mici pe caracteristica Gamble . Este o lovitură dublă sau nimic - și tot ce trebuie să faceți este să ghiciți corect dacă o carte de joc va fi roșie sau neagră.

0 comentarii despre Penguin Style

Trimiteți un comentariu