Jucati acum Retro Style Online

Jucat acum Rainbow Jackpots Online
Descriere joc Rainbow Jackpots : Poate că stilul de epocă ar fi fost un nume mai bun pentru acest aparat de joc decât retro, pentru că retro încorporează o mulțime de ideologii diferite în comunitatea de jocuri de noroc online, decât doar mașinile vechi și târgurile americane din anii 1950.

Chiar dacă tema nu este atât de rotunjită, nici de așa bine executată, așa cum ar fi putut, vă va ajuta să vă simțiți ca și cum ați călătorit înapoi în timp și ați redescoperit toate minunile vechilor jocuri de școală. Acestea fiind spuse, cele 5 tambururi și 20 de linii de câștig au influențe clare din mai multe titluri contemporane, făcându-l o creație născută din ambele epoci, în loc de una singură.

Imaginea principală a imaginilor este cea a mașinilor de epocă, care din nou nu se potrivește exact cu titlul jocului, dar, indiferent, grafica folosită arată foarte bine, strălucirea pe capotă aproape realistă.

Există o atmosferă de artă deco în fundal, însă grila însăși nu pare diferită de alte titluri EGT, ceea ce înseamnă că jucătorii obișnuiți ar putea începe să devină descurajați de utilizarea repetată a acelorași vechi formate.

0 comentarii despre Retro Style

Trimiteți un comentariu