Jucati acum 20 Star Party Online

Jucat acum 20 Star Party Online
Descriere 20 Star Party : Vă plac fructele suculente, care sunt utile pentru sănătate și buzunare? Apoi, jocul 20 Star Party este un joc online de cazino si va fi cu siguranta apereciat de tine. Deși designul acestui slot pentru cazinou este destul de simplu, jocul este luminos și plin de fructe pline de culoare, care vă fac gura umedă. Acest joc de pacanele online are 5 role, dar vă va aminti de jocurile clasice, care erau disponibile numai la cazinouri. Se întâmplă deoarece acest slot video este plin de 7, stele și fructe.

De fapt, nu există multe caracteristici în ea, dar totuși te inspiră să joci, cum poți să vii peste Wild 7, Stars Spattered și să îți duci victoriile ori de câte ori vrei. În afară de asta, aveți o ocazie excelentă de a adăuga până la 10 000 de monede pe rotație la bugetul dvs. Această sumă de bani este dată de simbolul Star, care este cel mai important în slotul nostru gratuit, fără descărcare. Acest simbol este de asemenea un Scatter, astfel încât acesta se plătește în toate direcțiile. Simbolul lui Seven este de asemenea crucial. După ce apare pe role, ar putea înlocui orice alt simbol care să vă plătească mai des.

În cele din urmă, vi se oferă posibilitatea de a vă dubla câștigul, dacă este mai mic de 10 x pariu total. Tot ce ai nevoie este o lovitură de noroc pentru a ghici care este culoarea sau costumul unui card. Dacă reușești să faci asta, îți înmulți câștigul cu 2 sau cu 4, respectiv.

Va recomandam sa incercati si alte jocuri cu 7777 si fructe cum ar fi: 40 Flaming Lines, Power Stars si 20 Super Hot.

0 comentarii despre 20 Star Party

Trimiteți un comentariu