Jucati acum 40 Flaming Lines Online

Jucat acum 40 Flaming Lines Online
Descriere 40 Flaming Lines : 40 Flaming Lines vine cu 40 de linii de plată active, 5 role și 3 rânduri. Site-ul nostru oferă fanilor jocurilor clasice de sloturi pentru cazinouri să colecteze câștigurile fierbinți! Setați rolele pe focul de joc 40 Flaming Lines și obține premii semnificative!

Alegeți miza între 1 și 10 monede pe linie și începeți călătoria uimitoare prin flăcări. Simple simboluri identice pe orice linie de plată începând de la primul tambur pentru a obține premiile uimitoare. Dezvoltatorii jocului de pacanele 40 Flaming Lines au adăugat și câteva simboluri speciale, care vă vor ajuta să obțineți câștiguri mai mari. Simbolul, care arată ca simbolul Dolar, servește drept simbol Scatter. Nu depinde de poziția de pe role, astfel încât puteți ateriza cel puțin 3 dintre ele oriunde doriți să câștigați. 5 Scatter oriunde pe role vă aduce 200.000 de monede dacă pariul dvs. este de 10 monede pe linie. Jocul 40 Flaming Lines conține, de asemenea, simbolul Wild. Cu ajutorul lui, puteți completa liniile câștigătoare deoarece acționează ca orice pictogramă, dar Scatter. Simbolul Wild poate fi văzut numai pe 2, 3 și 4 rotițe.

Puteți juca, de asemenea, jocul încorporat de joc pentru a mări cantitatea de monede câștigate. Poți să o folosești după orice câștig. Ghici culoarea corectă a cardului și premiul tău va fi dublat. În cazul în care culoarea cardului este incorectă, veți pierde câștigurile pentru rundă.

Jocul 40 Flaming Lines slot poate fi distractiv atat pentru incepatori, cat si pentru jucatori sofisticati. Posibilitatea câștigurilor mari, împreună cu grafica superbă și melodia frumoasă vor atrage jucătorii cu siguranță! Rotiți fulgii de flacără pentru victorii fantastice!

Va recomandam sa incercati si alte jocuri asemanatoare cu 40 Flaming Lines : Flaming Hot, 20 Super Hot si Lucky Hot.

0 comentarii despre 40 Flaming Lines

Trimiteți un comentariu