Jucati acum Kangaroo Land Online

Jucat acum Kangaroo Land Online
Descriere Kangaroo Land : Îți place o viață sălbatică și animale frumoase? Când se deschide un joc de pacanele online Kangaroo Land, veți fi familiarizați cu destul de locuitori ai Australianului Outback. Există o minunată și pitorească Duckbill Platypuses, Cockatoos, Ostriches, Koalas, Kangaroos, Aboriginals locale, Boomerang și litere simple. Bucurându-se de aceste animale uimitoare, veți câștiga premii bune. Ce poate fi mai bine decât asta? Imediat ce combinația dvs. câștigătoare este fixată, toate simbolurile încep să danseze sau doar se mișcă.

Simbolurile sălbatice ale cangrelor înlocuiesc toate celelalte icoane de pe bobină și apar pe rolele 2, 3 sau 4. Un Boomerang este un simbol Scatter care declanșează rotiri gratuite și bonusuri în timpul întregii piese. Apropo, fiecare combinație câștigătoare are un preț propriu. Duckbill Platypuses sau Cockatoos vă va acorda până la 4.000 de monede. Colajele dulci vă aduc până la 7 000 de monede la un moment dat. Aboriginii locali sunt în valoare de până la 20 000 de monede. Ar fi bine să colectezi bumerangii, care costă până la 40 000 de monede. În consecință, trebuie să fiți sigur că cazinourile gratuite EGT acordă tuturor jucătorilor venturoși posibilitatea de a fi câștigători.

Astfel de jocuri cu pacanele gratuite online cu jocuri bonus fără descărcare vă oferă o cartelă Jackpot și o caracteristică Gamble. Acest cazino online vă sugerează aceleași opțiuni. Are 4 Jackpoturi, unde ar trebui să alegi 3 cărți cu fața în jos ale aceluiași costum. Această opțiune apare după fiecare rotire, deci aveți multe șanse să câștigați o sumă plăcută. Dacă utilizați o funcție Gamble, puteți încerca să dublați toate câștigurile de până la 14 000 de monede prin prezicerea unei culori câștigătoare a cardului. Poate fi negru sau roșu. Nu ezitați să vă încercați norocul cu jocuri slot gratuite cu rotiri gratuite . Descoperiți un spațiu larg deschis al Australiei cu astfel de jocuri video gratuite în cazinouri, fără descărcare ca atare .

0 comentarii despre Kangaroo Land

Trimiteți un comentariu