Jucati acum 40 Mega Clover Online

Jucati acum 40 Mega Clover Online
Există un singur lucru pe care jucătorii de jocuri de noroc nu-l plictisesc și acesta este lansarea unui nou joc de cazinou. Deși există sute de jocuri de la diferiți dezvoltatori de software digital, acesta nu pare să fie suficient.

Odată cu lansarea noului lor joc, 40 Mega Clover, EGT Interactive sa încheiat în februarie și a început luna martie cu un bang.

Despre 40 Mega Clover

După nume, 40 Mega Clover este un slot video cu 5 role și 40 de linii de linie fixă , cu un stil clasic și o temă de trifoi norocos. Experimentați un pic de noroc în timp ce jucați 40 Mega Clover pe desktop, pe tabletă sau pe dispozitive mobile.

Este un joc în stil retro care permite jucătorilor să se întoarcă la elementele de bază și să se bucure de fiorul de jackpot progresiv câștigă cu simboluri iconice și norocul de trifoi adăugat.

Simbolul stea găsit pe joc este scatter și "Clover" apare pe toate rolele.

Jocul este considerat a fi volatilitate scăzută până la medie și vine cu un set de 5 opțiuni de pariere, variind de la 40 la 800 de monede. În timpul jocului, toate combinațiile câștigătoare sunt plătite de la stânga la dreapta, cu excepția celor care se împrăștie.

Alte jocuri de la EGT
Extra Stars Flaming Hot 100 Burning Hot
Lucky Hot Super 20 20 Super Hot
Egypt Sky Burning Hot 100 Super Hot

Caracteristicile bonusului

Văzând că 40 Mega Clover este considerat un slot clasic, nu există rotiri gratuite sau caracteristici bonus în joc.

EGT a adăugat o caracteristică frumoasă Gamble pe care o puteți activa manual după orice rotire câștigătoare. Cu această caracteristică puteți alege să vă dublezi câștigurile sau chiar să le quadruzi dacă ai noroc.

Principala atracție de 40 Mega Clover în afară de trifoiurile norocoase sunt cele 4 jackpot-uri progresive în joc. În partea superioară a rolelor veți observa 4 file cu o pictogramă de joc de lângă ea. Fiecare filă reprezintă unul dintre cele patru jackpot-uri în creștere.

Jocul Jackpot Cards determină cine câștigă jackpotul progresiv, dar acest joc este declanșat la întâmplare. Dacă trifoții norocoși lucrează în favoarea ta, s-ar putea să câștigi mari victorii de la unul dintre cele patru jackpot-uri.

Dacă ați declanșat, veți fi dus la un ecran cu 12 cărți cu fața în jos în cazul în care aveți nevoie pentru a dezvălui trei cu același costum carte pe ea. Jackpot-ul care se potrivește cu combinația de costume de cărți va fi apoi plătit pentru tine.

Cu 40 Mega Clover orice moment se poate transforma intr-o viata in schimbare cu o distractie cu jackpot progresiv aleatoriu.

Redarea jocurilor EGT

EGT este cunoscut ca unul dintre cei mai avansați furnizori de soluții de jocuri și software din industrie. Jocurile lor pot fi găsite în unele dintre cele mai importante cazinouri online din lume.

Brandul a plecat de la crearea doar a jocurilor de cazino la sol la extinderea pe piața digitală pentru a împărtăși bucuria și expertiza pe care au reușit să le obțină de-a lungul anilor.

Platforma inovatoare încrucișată asigură jucătorilor experiența de ultimă oră de oriunde, în orice moment, cu jocuri de cazino distractive și simple.

0 comentarii despre 40 Mega Clover

Trimiteți un comentariu