Jucati acum 5 Burning Heart Online

Jucati acum 5 Burning Heart Online

5 Burning Heart Online este un joc de tip slot de la EGT Interactive. Acesta este un furnizor de software bine cunoscut în industria jocurilor de noroc online, iar sloturile lor pot fi găsite și în cazinourile de teren. Pentru acest joc, designerii au decis să meargă cu o temă clasică de fructe. Simbolurile sunt aproape la fel ca cele pe care le vedeți pe un aparat de joc clasic. Totuși, animațiile din 5 Heart Burning sunt la un nivel mult mai înalt, iar jocul este mai interesant.

Reguli 5 Burning Heart

Acesta este un joc de pacanele simplu cu 5 linii de plată, cu 5 role și 3 rânduri. Jucătorii pot alege să parieze oriunde între 0,05 și 1,00 pe rotație. Puteți alege cu ușurință mărimea pariului dorită de sub tambururile din joc. După ce ați setat toate, puteți utiliza opțiunea Redare automată sau butonul Spin pentru a reda jocul.

Alte jocuri de la EGT
Extra Stars 40 Mega Clover 100 Burning Hot
Lucky Hot Super 20 20 Super Hot
Egypt Sky Burning Hot 100 Super Hot

Simbolurile 5 Burning Heart Online

Tabelul de plată din 5 Inimă de ardere începe cu simbolurile fructelor care au cele mai mici plăți. Ele sunt cireasa, portocala, lămâie și prune. Simbolurile care plătesc mediu în joc sunt strugurii, Bell și Mellon, în timp ce cea mai mare sumă de plată provine de la Seven. Jocul are, de asemenea, un simbol Wild și două simboluri scatter.

Caracteristicile Bonusului 5 Burning Heart

Simbolul sălbatic din joc poate ateriza pe rolele 2, 3 și 4 și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor două împrăștieri. Chiar dacă acest slot are două simboluri scatter, niciuna dintre ele nu declanșează niciun element bonus. Dolarul Scatter poate ateriza pe toate cele 5 role și va acorda o plată de 500 de mize pentru a ateriza 5 dintre ei pe role. Scatterul de stele intră numai pe rolele 1, 3 și 5 și acordă o plată de 100 x miza pentru 3 dintre ei pe role.

5 Burning Heart este un slot simplu care vine de la EGT Interactive. Tema jocului este binecunoscută în cazinouri și există multe sloturi similare acestui joc provenind de la diferiți furnizori. Jocul nu are o rundă de premii clasice, dar împrăștierile pot acorda plăți plăcute dacă reușești să atingi numărul maxim de scatter pe role. La fel ca în toate sloturile EGT Interactive, jucătorii au posibilitatea să declanșeze unul din cele patru jackpot-uri aleatoare.

0 comentarii despre 5 Burning Heart

Trimiteți un comentariu