Bikini Party Joc ca la Aparate

Bikini Party este potrivit pentru toți pasionații de jocuri de cazinou online ce duc dorul unei petreceri pe plajă, însă timpul nu le permite. Dacă și tu te numeri prinre ei, află că simbolurile atractive îți vor anima experiența, iar specialele ce nu se feresc să apăra îți vor aduce câștiguri de invidiat!

Bikini Party

Evalueaza Joc (632 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 125
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

E momentul perfect să ieși la plajă! Soarele e sus pe cer, plasa de volei e întinsă, iar fetele se distrează la maxim! Îți prezentăm Bikini Party, un joc ce îți aduce vara în casă indiferent de ce anotimp este afară.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc, Microgaming este un dezvoltator de succes ce a câștigat multiple premii pentru muncă sa. Unul dintre produsele din lista lungă de jocuri ca la aparate cu speciale cu care această companie se poate mândri este Bikini Party. Acesta combină perfect tema distractivă cu excepționalele caracteristici speciale.

Bikini Party jocuri ca la aparate – temă și aspect

Imaginează-ți o zi perfectă la plajă! Cum arată? Apa mării lucind, nisipul fierbinte, briza ce-ți răcorește pielea și o mulțime de fete jucând volei sunt elemente ce descriu fără cusur cum noi ne-am închipui ziua perfectă. Dacă și tu ești de acord to noi, atunci este musai să încerci Bikini Party!

Tema acestui joc este constituită de distracția pe care o poți avea la malul marii, alături de cele mai frumoase fete. Pe fundalul jocului se poate distinge o plajă întinsă cu o plasa de volei în prim plan ce fixează tamburii în decor. Sunetele și efectele speciale te vor trimite cu gândul la apă și la o zi însorită.

Ori de câte ori simți nevoia de a merge la mare, dar nu ai timpul necesar, joacă Bikini Party. Iar dacă acest joc de păcănele nu e de ajuns, poți încerca și Summer Bliss de la EGT, care este la fel de bun. Poate că nu poți să schimbi vremea de afară, dar cu aceste două jocuri, cu siguranță că temperatura din termometre va crește din moment ce ele îți aduc vara.

Simboluri

După ce vei juca Bikini Party, mai mult ca sigur vei dori să joci și volei. Toate simbolurile din acest joc ca la aparate te vor atrage spre acest sport. Lasă-ți pașii să te poarte spre plajă și delectează-te cu tot ce acest joc îți poate oferi. Te asigurăm că cele 5 role și 243 de modalități de a câștiga nu te vor dezamăgi!

După cum bine știi, fiecare simbol are o valoare diferită și va plăti o suma prestabilită pentru fiecare combinație obținută.Suma maximă pe care o poți primi, in credite, atunci când folosești cel mai mare pariu, cel de 125, este:

  • 20 000 pentru 5 fete în costum de baie roșu;
  • 12 500 pentru 5 fete în costum de baie portocaliu sau 5 mingi;
  • 10 000 pentru 5 fete în costum de baie galben;
  • 5 000 pentru 5 fete în costum de baie verde;
  • 2 500 pentru 5 fete în costum de baie albastru.

Pentru toate celelalte combinații de 5 simboluri identice, vei obține 1 000 pentru A ori K, 750 pentru Q sau J, și 500 pentru 10 ori 9.

Cum joci Bikini Party păcănele ca la aparate?

Eșți pregătit să afli cât de bun este Bikini Party? Cu 5 role, 3 rânduri și 243 linii de câștig, aproape fiecare rotire este câștigătoare. Adu-ți costumul de baie, este timpul pentru o bălăceală!

Tot ce trebuie să faci pentru a juca Bikini Party ca la aparate este să îți alegi orice pariu dorești dintre 0.25 și 125 și să apeși pe butonul de rotire (Spin). Dacă preferi ca rolele să se rotească automat, fără ajutorul tău, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de rotire automată ( Autoplay).

Trebuie să precizăm că această versiune a jocului este valabilă în mod gratuit pe această pagină. Precum și în cazul celorlalte păcănele gratis disponibile aici, Bikini Party nu are nici o opțiune de a depozita sau de a retrage fonduri. Toate creditele ce apar aici sunt fictive și au unicul rol de a alimenta jocul. Ele vor fi oferite în aceeași formulă ori de câte ori pornești Bikini Party.

Caracteristici speciale Bikini Party

  1. Rotiri gratuite – este o caracteristică ce se activează când 3 sau mai multe simboluri minge de volei (Scatter) apar pe tamburi în același timp după o rotire. Vei primi un total de 15 rotiri gratuite unde toate câștigurile sunt triplate.
  2. Rotiri adiționale (respin) – nu este o caracteristică pe care o poți intalni prea des. Ea este valabilă după fiecare rotire și îți oferă posibilitatea de a roți fiecare rolă în parte în schimbul unei anumite sume pentru a obține o eventuală combinație.

Doar aici te poți delecta cu Bikini Party și multe alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale. Pornește jocul și dă startul la distracție!