Coral Island Joc ca la Aparate

Dacă îți era dor de frumusețile mării, Coral Island este jocul de păcănele ca la aparate cu speciale perfect pentru tine! Acesta reprezintă portalul spre o lume subacvatică superbă, plină de simboluri colorate și câștiguri ce-ți vor face experiența de joc unică. Pariază și câștigă!

Coral Island

Evalueaza Joc (136 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Coral Island își situează universul în unul dintre cele mai frumoase și diverse ecosisteme de pe fața acestei planete. Desigur, ne referim la Marea Barieră de Corali. Dacă nu mai poți suferi așteptarea până să ajungi să o vizitezi, poți să te delectezi cu cel mai bun exemplu de jocuri ca la aparate gratis cu temă acvatică dezvoltat de EGT Interactive.

EGT Interactive are o istorie de aproape 20 de ani în care și-a surprins utilizatorii cu cele mai bune produse și cea mai avansată tehnologie de păcănele online. Pentru a te delecta cu o parte dintre creațiile sale, tot ce trebuie să faci este să arunci un ochi pe ceea ce pagina noastră oferă. Poți începe chiar cu jocul nostru de astăzi, Coral Island. Îți promitem că nu vei fi dezamăgit!

Coral Island jocuri ca la aparate – temă și aspect

Ești pregătit să te bucuri de o experiență unică în comfortul propriei locuințe? Acum te poți bucura de o vacanță pe coasta Australiei și să vizitezi Marea Barieră de Corali fără a mai fi nevoit să zbori până acolo sau să plătești. Tot ceea ce ai nevoie se află în Coral Island. Așa că nu mai pierde timpul și accesează-l!

Încă de la prima vedere, acesta te va impresiona plăcut prin culorile sale plăcute. Imaginea de fundal te scufundă la fundul oceanului, alături de corali, de unde poți privi în sus înspre suprafața apei. Viețuitoarele marine apar atât în peisajul de pe fundal cât și pe tamburii jocului, oferind, împreună cu efectele sonore și vizuale, autenticitate cadrului ales.

Dacă ai considerat Ocean Rush și Summer Bliss că fiind interesante, cu siguranță vei adora Coral Island. Acestea vin de la același dezvoltator de jocuri, EGT, și abordează teme similare, având, în principiu, caracteristici asemănătoare.

 

Simboluri

Probabil ai anticipat deja că în Coral Island majoritatea simbolurilor reprezintă vietăți subacvatice. Dar, pe lângă acestea există și un alt set cu simboluri desprinse de pe cărțile de joc. Împreună, acestea oferă diversitate atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere al sumelor plătite pentru o combinație câștigătoare. Pentru că o rundă să fie reușită, cel puțin 3 simboluri identice trebuie să apară pe tamburi alăturați de la stânga la dreapta pe una dintre liniile de câștig. Atunci când acestea se aliniază, poți obține, folosind pariul maxim, până la:

  • 200 000 pentru 5 delfini;
  • 15 000 pentru 5 stele de mare sau 5 țestoase;
  • 8 000 pentru 5 căluți de mare;
  • 5 000 pentru 5 pești;
  • 2 500 pentru 5 de A sau K;
  • 2 000 pentru 5 de Q, 5 de J, 5 de 10 sau 5 de 9.

Cum joci Coral Island păcănele gratis?

Coral Island nu numai că are o grafică uimitoare și o înfățișare cu totul aparte, dar totodată îți oferă cea mai sclipitoare experiență de joc. Totul începe cu setarea valorii pariului din butoanele special amplasate pe mijlocul bordului de comandă ce conțin numere. Odată ce valoarea a fost stabilită, tamburii pot începe să se rotească. Aceste butoane servesc totodată drept butoane de Rotire Manuală, deși, sub afișajul cu numărul de credite rămase, există și butonul de Rotire Automată pentru toți cei ce preferă acest stil.

Am vorbit despre câștiguri și bănuți, sperăm doar ca să nu fi uitat că poți doar încerca toată lista noastră de jocuri ca la aparate gratis. Nu poți depozita sau retrage nici o suma, păcănelele fiind alimentate cu o suma de credite fictive ce au ca unic scop alimentarea sesiunii tale de distracție. Așa că alege să te delectezi cu orice titlu disponibil de jocuri 77777 gratis fără bani și petrece un timp excepțional!

Caracteristici speciale Coral Island

  1. Rotiri gratuite – 3 sau mai multe simboluri scatter declanșează această caracteristică. În momentul în care este activată, jucătorul primește 15 rotiri gratuite cu un multiplicator x3 pentru toate câștigurile din cadrul lor.
  2. Simboluri Speciale (Wild și Scatter) – Coral Island are 2 tipuri de simboluri speciale: simbolul Wild și simbolul Scatter. Primul are funcția de a ține locul oricărui alt simbol de pe tabela de joc (cu excepția celui de Scatter) pentru a forma combinații câștigătoare. Cel din urmă poate forma combinații indiferent de poziția sa pe tamburi, fără a ține loc de liniile de câștig.
  3. Funcția de Gamble – după cum știi, această funcție îți oferă posibilitatea de a-ți multiplică câștigul printr-o simplă acțiune de a ghici culoarea cărții de joc întoarsă cu fața în jos. Aici e totul sau nimic, dacă ghicești răspunsul corect, vei fi recompensat pe măsură, sau vei pierde tot ce ai acumulat în timpul respectivei runde dacă răspunsul este greșit.

Cu o mulțime de posibilități de a câștiga, Coral Island face parte din acea categorie de jocuri ca la aparate cu speciale ce își pun jucătorii pe primul loc și le oferă tot ce este mai bun. Nu-l rată!