Jucati acum Dice and Roll Online

Jucat acum Dice and Roll Online
Jocul Dice and Roll este creat de Euro Games Technology. Este un amestec de gameplay modern și retro cu 5 role și 10 linii fixe, sub forma unei mașini video online tematice cu fructe suculente în design 3D. Este destinat tuturor, în special pentru utilizatorii de telefoane mobile cu Android, iOS și Windows Phone. Acest slot este similar cu Amazing Amazonia.

Când începeți jocul, sunteți bineveniți cu un mediu prietenos și familiar, iar o vitrină clasică a constat din butoanele de pariuri în partea de jos, numărul de linii de pe laturi și statisticile live în partea de sus. Statisticile oferă o imagine a datelor despre cel mai mare premiu și cele mai recente câștiguri. În partea din stânga jos, există o secțiune Ajutor, un comutator de sunet și locul Win.

Caracteristici bonus si cum poti alege miza jocului

Există 10 cărți, inclusiv 1 Expanding Wild și 1 Scatter, care este în formă de stea. Lucrurile sunt simple în timp ce jucați jocul Dice and Roll:

    - Alegeți pariul dvs. de la butoanele din partea de jos, făcând clic pe el, aveți posibilitatea să utilizați 5 credite: 10, 20, 50, 100, 200;
    - La început, butonul cel mai mic pariu este selectat în mod implicit;
    - După plasarea pariului, sloturile încep să se rotească;
    - Dacă ați lovit o combinație câștigătoare, câștigurile dvs. sunt afișate cu o animație în câmpul WIN.
Alte jocuri de la EGT
Extra Stars Flaming Hot 100 Burning Hot
Lucky Hot Dice High 20 Super Hot
Egypt Sky Shining Crown Legendary Rome

Pe lângă utilizarea mouse-ului, pentru mai mulți jucători orientați tradițional, tastatura poate fi folosită pentru a vă bucura de joc. Puteți încerca norocul cu tastele: "C", "V", "B", "N" și "M." De la stânga la dreapta, valorile sunt atribuite cu sumele afișate pe ecran, "C" la cel mai înalt cu "M". Un lucru pozitiv este faptul că miza majoră a mizei de credite devine la începutul modului demo, 10.000 dintre ei.

Joc de Risc

Acest joc încurajează modul jocului de risc care oferă utilizatorului o nouă modalitate de a vă bucura de joc și de a obține acea grabă de adrenalină pe care o iubim cu toții. După ce o sumă este câștigată, jucătorul este prezentat cu butonul "Gamble" intermitent; care vă oferă să câștigați dublu sau nimic.

După ce ați ales-o, veți primi unele cărți cu culori negre și roșii care se vor schimba rapid; trebuie să alegeți una dintre cărți. Dacă alegeți cea potrivită, obțineți o sumă dublă de credite. În caz contrar, îl pierzi. Acesta este un mod de joc prelungit în care fiecare pas devine dublat, dar aveți un număr limitat de încercări.

Poti juca Dice și Roll gratuit?

Indiferent dacă sunteți un player mobil, PC sau tablet acum puteti juca graturi Dice and Roll. De asemenea, puteți vizita site-ul de jocuri de noroc jocuri-ca-la-aparate777.com și puteți alege între modurile de plată gratuite și cele reale. Oricine poate juca "pentru distracție", dar dacă doriți să vă înscrieți și să vă depozitați, vă recomandăm să verificați Termenii și condițiile pentru a afla dacă jucătorii din țara dvs. sunt acceptați.

Posibile castiguri pentru jucatori

Dacă vă aflați în combinație cu 5 simboluri de stea, veți înmulți miza de 200 de ori, pentru un potențial maxim de 40.000, care este jackpotul și cel mai mare premiu. Cinci zaruri dintr-un rând vă vor alimenta cu 15.000 de credite, același număr de 7 vă va da 7000 în acest joc de pacanele Dice and Roll și un rând complet de clopote va aduce cea mai mică pradă de 4.000 de puncte.

Premiul pentru cinci pepeni verzi sau struguri este de 2.000, iar prima recompensă acordată pentru alte fructe poate fi de 1.000 de credite.

0 comentarii despre Dice and Roll

Trimiteți un comentariu