Jucati acum Lucky Halloween Online

Jucat acum Lucky Halloween Online
Vă amintiți ce sărbătoare se sărbătorește pe 31 octombrie? Ai dreptate, Halloween! Compania de jocuri slot Red Tiger Gaming oferă jucătorilor de toate nivelurile posibilitatea de a încerca jocul de pacanele Lucky Halloween. În momentul de față, puteți să savurați sărbătoarea dovleacului.

Jocul se joaca pe 5 tambururi și 20 de linii de plată este plin de surprize plăcute. Designerii grafici au lucrat în mod corect grafica și animația tematică de Halloween. Impresia din acest joc este mult mai bună decât putem pune în cuvinte. Ecranul închis și atmosfera înfricoșătoare te îmbracă cu adevărat în jocul Lucky Halloween slot timp îndelungat.

Alte jocuri ca la aparate
Lucky Lady Charm Deluxe Crazy Monkey Game of Luck
Amazon Queen Lucky Hot Diamond Strike
Plenty on Twenty Witches Charm Lucky & Wild

Pregătește-te pentru aventurile de Halloween

Dar prezența de animație și efecte sonore de înaltă calitate nu este suficientă pentru un joc de pacanele. Datorită caracteristicilor speciale mature, jocuri bonus și simboluri, jocul Lucky Halloween online a luat unul dintre primele locuri din lista de cazinouri Red Tiger Gaming. La început, uita-te prin lista de simboluri speciale care sunt construite în acest slot:

    Mega Wild - un simbol uriaș care poate fi adus de Bikerul de dovleac. Apare pe role, formează și generează un număr infinit de combinații câștigătoare dacă există simboluri corespunzătoare;
    Random Wild - simbol suplimentar care vă poate aduce câștiguri mari și înlocuitori pentru toate simbolurile;
    Dovleac arbore de dovleac special poate multiplica câștigul dvs. de până la 20x.

În ceea ce privește opțiunile speciale ale slotului, are role speciale, pom de Pumpkin și poate principalul erou al complotului - Biker Pumpkin. Bikerul de dovleac este un om care-și călărește motocicleta. Dacă îl prindeți, el vă oferă acces la simbolurile Mega Wild și Random Wild.

3 simboluri Bonus activeaza jocul Full Moon Bonus. Este timpul să vă măriți miza până la 800x. Pumpkin Tree este aici pentru a vă acorda până la 20 de multiplicatori, iar Reelurile speciale lasă cele mai bune simboluri după ce Pumpkin Biker le amestecă. Pentru 5 simboluri de dovleac obțineți până la 400x miza. Motocicleta premiază până la 320x pentru 5 simboluri potrivite împreună. Aceste două simboluri plătesc cel mai bine.

0 comentarii despre Lucky Halloween

Trimiteți un comentariu