Almighty Ramses II Joc ca la Aparate

Almighty Ramses II reprezintă ocazia perfectă să te relaxezi și să te distrezi în același timp! Este nevoie doar să pariezi și să învârti tamburii plini de simboluri egiptene. Nu este un secret că aceste jocuri ca la aparate îți vor oferi niște momente de neuitat!

Almighty Ramses II

Evalueaza Joc (95 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 20
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 400
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

EGT a ales pentru Almighty Ramses II o temă care a fost comună pentru o mulțime de jocuri în ultimele două decenii și nu vorbesc doar despre titlurile online aici. Tema Egiptului Antic și același stil de design au fost folosite de mai multe ori înainte, așa că jocul nu se coboară la un început minunat.

Jocul oferă 20 de linii active pe 5 role și va oferi jucătorilor recompense de până la 5.000x atunci când formează combinațiile potrivite. Caracteristicile care sunt disponibile în interior se vor baza pe simboluri sălbatice, pe scattere, simboluri în mișcare și rotiri gratuite.

PARIURI ȘI PREMII

Cele 20 de linii active ale jocului primesc la fel de multe monede de la player, iar lucru care pare să varieze este valoarea monedei. Puteți să o setați într-o varietate de contracte de la $ 0.01 până la $ 2, astfel încât intervalul dvs. complet de pariuri va fi între 0,20 $ și 40 $, cel puțin atunci când vă bazați pe 20 de monede.

Privind la cele mai mari recompense ale jocului Almighty Ramses II, acestea par să vină prin simbolul sălbatic, atunci când își formează propria combinație plătitoare. Până la 5.000x va fi oferită în acest moment, ceea ce reprezintă o recompensă destul de bună pentru a fi obținută de la un joc de pacanele online. La un pariu de linie de $ 2, vă puteți aștepta la o recompensă de 10.000 $ din joc.

CARACTERISTICILE Almighty Ramses II

Simbolul care se comportă ca sălbatic este cel care arată piramida pe ea, dar este de asemenea marcat cu o siglă Wild potrivită în partea de jos. Având aceste simboluri care apar în locul potrivit vă pot aduce o nouă combinație câștigătoare, una care va fi făcută din ambele simboluri obișnuite și cele sălbatice. Desigur, sălbații sunt capabili să formeze singuri combinații, și asta este situația ideală de fapt, deoarece sunt posibile recompense de până la 5.000x în acest fel. Nu puteți obține o sălbăticie care să înlocuiască niciunul dintre cei care se împrăștie, dar va funcționa foarte bine cu cei obișnuiți.

Simbolurile stacked sunt menționate ca posibilități în joc, ceea ce înseamnă că, dacă le obțineți, vor fi șanse sporite de a forma mai mult de o combinație la un moment dat.

Scatter-urile nu lipsesc din setul de simboluri și, așa cum vă puteți aștepta, ele vor fi folosite pentru a vă aduce la rotirile gratuite, dar și pentru a declanșa unele plăți. Simbolurile care arată partea unui templu, cu statuete mari, sunt cele care se împrăștie. Are propriul logo Scatter, de aceea, din nou, este un simbol ușor de identificat. Puneți trei dintre acești împrăștiați, în orice poziție, și vă vor primi 10 rotiri gratuite.

În ansamblu, nu am găsit caracteristicile lui Almight Ramses II să fie excesiv de interesante sau diferite de cele pe care le-ați vedea în alte jocuri ca la aparate. Având în vedere natura comună a temei, m-am așteptat la un diferențiator care ar face jocul mai interesant decât concurența, dar acest lucru nu sa întâmplat.

TEMA & DESIGN

Este în mod normal un joc asemanator cu Book of Ra Deluxe bazată pe Egiptul Antic, una cu faraoni, regine, piramide și temple, toate lucrurile pe care mă aștept să le văd într-un astfel de joc. Calitatea grafică este, de fapt, destul de bună, deci nu este un joc datat, dar am văzut multe altele care arată chiar mai bine. Imaginile zeilor (Horus, Anubis), a Sfinxului și a cărților de poker vor alcătui restul simbolurilor.

CONCLUZIE

Almighty Ramses II sa dovedit a fi un joc destul de plictisitoare , cu caracteristici comune, tema si doar un design mediu. Nu ne dă multe motive pentru care ar trebui să o alegem, pe altele de același tip.