Dragon Hot Păcănele ca la Aparate

Dragon Hot este un joc de păcănele cu fructe ce-ți va delecta simțurile încă de la prima rotire a tamburilor! În acest univers de basm plin de speciale delicioase vei găsi acel moment de liniște după o zi grea. Dă-i o șansa!

Dragon Hot

Evalueaza Joc (178 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.2
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 40
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Dacă vă place să jucați de pacanele cu tematice de basm, vă veți bucura de noua versiune spectaculoasă de la EGT – slotul video Dragon Hot. Această creație unică are patru sloturi, 5 role și 20 de linii câștigătoare, oferind jucătorilor opțiunea de a plasa o limită inferioară de 20 de monede pe rotație până la o limită superioară de 400 de monede pe rotație – în cazul în care cu atât mai mult miza, recompensele devin.

Nu numai că există patru mașini de slot în cadrul acestui joc, dar există și patru jackpot-uri progresive – care bifează mereu până când sunt acordate aleatoriu. Rezultatele jocurilor de bază sunt acoperite la 60.000 de monede, ceea ce reprezintă o sumă fenomenală de numerar pentru rolele de mare valoare. Caracteristicile bonusului care au fost aratate în acest joc de pacanele perfect animat online includ; simboluri scatter, simboluri sălbatice, o caracteristică sălbatică, o caracteristică de pariere și o facilitate jackpot progresivă . Joacă gratuit astăzi, fără a fi nevoie de descărcare și pentru a vedea cât de cald acești dragoni pot obține pentru tine.

Primul lucru pe care îl veți observa atunci când lansați jocul liber Dragon Hot este modul în care au fost proiectate rolele; stând la stânga ecranului este setul principal de role și în dreapta sunt încă trei – dar în realitate este un joc de pacanele cu 5 role și 20 de linii de câștig. Fiecare dintre role oferă 3 simboluri, care pot include și fructe 3D; pepene verde, cireșe, lămâi, portocale, prune și struguri plus clopote de aur, stele purpurii, semne de dolar, trifoi cu patru frunze și șapte roșii. Ședința deasupra bobinelor 2, 3 și 4 ale mașinii principale sunt trei dragoni, care vor intra în joc în timpul trăsăturilor sălbatice – vom explica mai târziu despre acest lucru.

Panoul de control vă permite să ajustați pariurile, să urmăriți câștigurile și bankroll-ul dvs., să vizualizați masa de plată , să ajustați volumul și să pariați câștigurile. În partea de sus a ecranului se află un simbol de minge, club, diamant și inimă, cu sume mari de bani care bifează lângă ele – acestea sunt cele patru poturi progresive care pot merge în orice rotire.

Cel mai mare câștig de bază va proveni din șapte simboluri roșii, care atribuie 60.000 de monede atunci când cădeți ca o combinație de 5 de un fel – suma în numerar care va fi aceasta depinde de valoarea pariului dvs. înainte de a-l declanșa. Simbolurile de valoare medie sunt strugurii, semnul dolarului și pepenii verzi – fiecare acordând 10.000 de monede pentru o linie câștigătoare plină de simboluri potrivite. Cele patru jackpot-uri progresive sunt acordate în mod aleatoriu, pe care le explicăm în următoarea secțiune a revizuirii noastre.

Trei dintre simbolurile de pe role sunt mai mult decât simboluri regulate; trifoiul, dolarul și steaua purpurie – trifoiul este sălbatic și dolarul și steaua sunt simboluri scatter. Trifoiul apare pe rolele 2, 3 și 4 și înlocuiește toate barele de simboluri scatter. Atunci când apare un simbol sălbatic , pe setul principal de role, indiferent dacă este vorba de unul, două sau trei simboluri și o victorie – vor fi transportate la alte mașini spre dreapta de către dragoni pentru a crea mai multe victorii.

Gamble orice câștig de bază câștigă cu un rând de carte – roșu sau negru vă va permite să vă dublați numerar până la maxim de două ori, dar o ghici greșit va confisca câștigurile dvs. inițiale. Jackpot-ul progresiv este premiat la întâmplare; pur și simplu întoarceți cărțile de pe ecran pentru a încerca să potriviți 3 din același costum – faceți acest lucru pentru a câștiga jackpot-ul corespunzător.

Vă puteți bucura de un joc clasic de distracție cu caracteristici moderne în jocul EGT Dragon Hot – este vibrant, distractiv, atmosferic și oferă o mulțime de combinații câștigătoare diferite. Ne place modul în care a fost proiectat jocul, permițându-vă să credeți că jucați simultan patru mașini. Ține-ți ochii descuiați pentru trifoi, pentru că acestea sunt cheia pentru a debloca victoriile colosale. Când am jucat, am reușit să transformăm miza noastră de 400 de monede în peste 10.000 de monede, numai prin trăsăturile sălbatice de trifoi. Lipsa de rotire liberă și un joc bonus sunt evidente atunci când jucăm, pentru că nu am putut juca prea mult timp această mașină de slot pentru variante medii, fără ca aceasta să fie puțin previzibilă, dar asta nu înseamnă că nu este distractiv.

Simbolurile colorate, designul atrăgător, diferitele moduri pe care le puteți câștiga și animațiile sunt la fața locului, astfel încât jocul să fie echitabil pentru EGT. Pe măsură ce joci, vei observa că victoriile scad în mod regulat, dar acestea vor fi în mod inevitabil mici victorii, așa că încercați să vă conservați bankroll-ul cât mai mult timp posibil, deoarece va trebui să-i urmăriți câștigurile mari pentru o perioadă considerabilă de timp înainte ei apar.