Fairy Queen Joc ca la Aparate

Bun venit în ținutul fanteziei, unde totul este posibil! Locul peste care domnesc zânele este un tărâm binecuvântat de magie. Lasă-te cuprins de farmecul lor și învârte tamburii din Fairy Queen. Regina zânelor îți va oferi cu siguranță câștiguri demne de tine.

Fairy Queen

Evalueaza Joc (2450 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Dacă vrei ca toate bogățiile pădurii să se adune în contul tău sub formă de credite, asigură-te că o impresionezi pe regina zânelor. Ea este conducătorul suprem peste toate viețuitoarele ce trăiesc în ținutul ei și te poate face putred de bogat.

Și de această dată Novomatic ne-a surprins cu un joc cu păcănele online extraordinar de distractiv. Munca și dedicarea sa sunt elementele cheie ce stau la baza tuturor jocurilor ca la aparate pe care acesta le creează, iar noi nu putem decât să ne bucurăm de ele și să le așteptăm pe următoarele.

Dacă Fairy Queen se dovedește a fi pe gustul tău, ar trebui să încerci și alte titluri din suita oferită de Novomatic precum Flamenco Roses, Lord of the Ocean sau Big Catch, chiar dacă temele acestora variază.

Fairy Queen jocuri ca la aparate – temă și aspect

După cum era de așteptat, Regina Zânelor este caracterul principal ce domnește peste toți tamburii. Aceasta reiese și din faptul că ea este singurul simbol ce le poate substitui pe toate celelalte cu o mică excepție pentru cel de Scatter, din moment ce acesta nu respectă nici una dintre regulile de formare a combinațiilor.

Pădurea pe timp de noapte ce stă pe fundalul din spatele tamburilor este locul în care toată acțiunea se petrece. Încearcă să nu te sperii de toate creaturile sale dacă vei decide să îi rotești rolele. Spiridușii, spiritele copacilor și dragonii sunt în realitate foarte prietenoși. Vei vedea că este un adevărat ospăț al simțurilor unde tu ești invitatul principal.

Simboluri

Tu cât ai vrea să câștigi? Șoptește-i reginei și poate îți va face visul să devină realitate. Atât ea cât și fiecare dintre creaturile pădurii din subordinea ei sunt simboluri extrem de valoroase. Totuși, pentru a fi răsplătite cu credite, combinații de 3 sau mai multe simboluri identice trebuie obținute pe una dintre liniile de câștig. Suntem destul de siguri că sumele ce pot fi dobândite îl vor încânta pe oricare fan al jocurilor ca la aparate. Vrei puțină adrenalină? Folosește cel mai mare pariu și poți câștiga până la:

  • 90 000 pentru 5 regine zână;
  • 75 000 pentru 5 luminișuri;
  • 7 500 pentru 5 spiriduși sau 5 spirite ale copacilor;
  • 4 000 pentru 5 dragoni;
  • 2 500 pentru 5 ciuperci și 5 flori;

Printre creaturile pădurii, pe tamburii din Fairy Queen, sunt amestecate și simboluri ce provin de pe cărțile de joc. Combinațiile cu câte 5 elemente identice dintre acestea îți pot oferi sume în credite de până la: 1 250 pentru A sau K, 1 000 pentru Q, J, 10 sau 9.

 

Vrei să te bucuri de jocuri 77777 gratis fără bani și fără griji? Ai ajuns în locul potrivit! Pagina noastră oferă doar jocuri ca la aparate gratis unde poți să-ți petreci timpul după bunul plac fără a fi nevoit la un moment dat să depozitezi fonduri. Doar că trebuie să îți amintești că, din moment ce creditele folosite în cadrul jocurilor noastre sunt fictive, nu există nici o posibilitate de a retrage sau converti sumele existente în bani reali. Dar chiar și așa, distracția este garantată!

Cum joci Fairy Queen păcănele gratis?

Magie există în fiecare element vizual sau auditiv din Fairy Queen, asa că, de ce nu ar exista și în mecanica sa? Pregătește-te să fii luat prin surprindere! Dar în primul rând, haide să observăm cu ce putem lucra! Acest joc are 5 tamburi cu 3 rânduri fiecare și 10 linii de câștig ce se întind pe întreaga suprafață a acestora. Pentru a-i pune în funcțiune și a câștigă, trebuie doar să apeși câteva butoane de pe bordul de control. Astfel, prima dată când deschizi Fairy Queen trebuie să:

  • setezi numărul de linii;
  • alegi valoarea pariului tău;
  • apeși Redare Automată (Autoplay) sau Redare Manuală (Start).

După care poți să repeți acțiunea de la ultimul punct de câte ori dorești. Simplu, nu-i așa? Iar dacă rămâi fără credite nu este cazul să te impacientezi. Reîmprospătează pagina și delectează-te în continuare cu unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate marca Novomatic.

Caracteristici speciale Fairy Queen

  1. Funcția de Gamble – Fiecare combinație câștigătoare vine cu întrebarea “Vrei mai mult?”. Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci accesează funcția de gamble ce îți pune la dispoziție opțiunea de a-ți pune la bătaie întregul câștig pentru al dubla exponențial.Există două șanse: răspunde corect și înmulțește-ți suma sau răspunde greșit și pierde tot ce ai obținut.
  2. Rotiri Gratuite – ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri de Scatter apar concomitent pe tabela 10 rotiri gratuite îți sunt oferite.
  3. Simboluri Speciale (Wild și Scatter) – Un joc cu păcănele online atât de minunat precum Fairy Queen trebuie să aibe și simboluri speciale care să sporească posibilitatea de a obține mai multe câștiguri. Așadar, aici există două simboluri speciale, unul de Wild ce are posibilitatea de a înlocui oricare alt element de pe tamburi (cu excepția celui de Scatter) și cel de Scatter ce realizează combinații câștigătoare înafara liniilor. Primul este înfățișat de însuși regina zânelor, pe când cel de-al doilea este reprezentat de un luminiș.

Nu rata șansa de a încerca unul dintre cele mai iubite jocuri ca la aparate cu speciale de la Novomatic. Cu un design interactiv și foarte ușor de folosit, dar și cu o grafică excepțională, Fairy Queen este răspunsul perfect pentru atunci când vrei puțină magie în viața ta!