Mighty Arthur Joc ca la Aparate

Cu 20 de linii de câștig și o interfață super ușor de utilizat, Mighty Arthur te va transporta într-un univers al aventurii și curajului! Fii și tu un viteaz al jocurilor de păcănele ca la aparate și pariază cu suma dorită. Rotește tamburii și experiența ta de joc se va îmbunătăți!

Mighty Arthur

Evalueaza Joc (64 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 5
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Mighty Arthur este unul dintre cele mai noi jocuri care urmează să fie prezentate de Quickspin și cu acest titlu de joc, jucătorii se vor bucura de o temă medievală uimitoare și de câteva plăți extraordinare. Jocul nu oferă un jackpot progresiv, dar prin caracteristici bonus și combinații câștigătoare de bază, jocul poate oferi niște profituri mari. Este disponibil pe desktop, precum și pe dispozitivele mobile, iar jucătorii pot previzualiza jocul într-un mod gratuit de redare.

Acest joc nou și interesant este unul care va distra pe toți jucătorii. Este un joc de pacanele cu aspect standard de cinci role, care are doar 20 de plăți, deci este o opțiune accesibilă pentru majoritatea jucătorilor. Jocul vine cu sălbatice speciale, rotiri gratuite și mai mult și există unele grafică uimitoare și sunete care sunt folosite pe tot parcursul jocului.

Cum se joacă Mighty Arthur?

Chiar dacă acest joc are doar 20 de linii de câștig, jucătorii vor trebui să parieze minim 0,25 € pe rotație. Cei care au bugete mai mari de cazinouri sunt liberi să modifice sumele pariurilor și pot paria până la 100 € pentru acest joc. Controalele jocului sunt prezentate în partea de jos a rolelor pentru pariuri rapide și acces la joc.

Pentru a începe colectarea plăților, pariurile trebuie plasate și jucătorii vor face clic pe Aspin. Toate victoriile în joc sunt create de la stânga la dreapta. Un buton Max Bet este disponibil pentru cei care plasează pariuri mai mari și există, de asemenea, o caracteristică de redare automată care poate fi activată, permițând jucătorilor să se așeze și să vizioneze un număr fix de rotiri jucate la o sumă de pariu selectată.

Caracteristicile jocului

Acest joc are câteva caracteristici uimitoare care au fost adăugate pentru a face acest lucru incitant și plin de satisfacții. Jucătorii vor beneficia de caracteristicile jocului de bază, precum și de rundele bonus, astfel încât există multe modalități de a crea unele plăți minunate cu Mighty Arthur.

Wild and Scatter – Acest joc are un standard sălbatic, care este reprezentat de sălbatic care apare pe un fundal purpuriu. Acest lucru poate apărea oriunde și va înlocui simbolurile jocului pentru a crea combinații câștigătoare. Sălbaticul nu se oprește pentru pictograma scutterului scutului.

Caracteristicile sălbatice – În plus față de o sălbăticie standard, există și alte sălbatice în joc, care vor contribui cu siguranță la creșterea plăților. Arthur și Merlin pot apărea atât în ​​jocul de bază cât și în rotirile gratuite, pentru a oferi mai multe modalități de a câștiga. Sălbaticul Arthur este un simbol expansiv care va fi văzut pe a treia tambur. Când se va extinde, el va acoperi și rolele două și patru. Merlin oferă sălbatice aleatoare și când apare, el poate acoperi toate pozițiile pe o singură rolă și va adăuga până la 6 sălbatice în locații aleatorii pe role.

Rotiri gratuite – Când apar trei scuturi de scut pe rolele 1, 3 și 5, rotirile gratuite vor începe. Aici, jucătorii primesc 10 rotiri gratuite, iar toate plățile sunt suma normală. Caracteristica poate fi reîncărcată prin obținerea a încă trei scuturi.