Robin of Sherwood Joc ca la Aparate

Povestea lui Robin Hood a fost adaptată într-o versiune de păcănele de excepție intitulată Robin of Sherwood. Vei avea parte de o aventură de neuitat presărată cu simboluri speciale și câștiguri garantate. Pariază, învârte tamburii și multiplică-ți câștigurile!

Robin of Sherwood

Evalueaza Joc (246 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.2
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 40
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Legenda ce îl are în primplan pe prințul hoților a fost adaptată de Microgaming într-un joc cu totul fenomenal. L-ai încercat?

Am putea spune foarte multe despre Microgaming. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate are o impresionantă istorie de mai mult de 25 de ani în care a reformat și revoluționat industria cu multiple produse unice. Unul dintre acestea fiind Robin of Sherwood ce-și întâmpină utilizatorii cu cele mai bune caracteristici și efecte vizuale. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Decide-te singur dacă acesta își merită popularitatea!

Iar dacă Robin of Sherwood te-a impresionat, nu uita să verifici și celelalte păcănele 77777 oferite de acest producător. Pe pagina noastră vei putea încerca în mod gratuit titluri precum Lucky Leprachaun, Life of Riches, Forbbiden Throne și multe altele la fel de spectaculoase.

Robin of Sherwood jocuri ca la aparate – temă și aspect

Despre Robin Hood am auzit cu toții până acum. Vestitul erou englez cu o reputație nu tocmai măgulitoare ce fura de la bogați și împărțea săracilor apare acum într-un joc cu păcănele cu totul aparte. Cine nu și-a dorit până acum să fie ca el? Cu versiunea de jocuri ca la aparate Robin of Sherwood această dorință este acum parțial posibilă.

Cadrul jocului înfățișează drumul prin pădure spre un castel. Aici,Robin Hood și tovarășii săi își așteaptă următoarea pradă. Obține combinații din simbolurile ce ii înfățișează și vei obține o mică avere de fiecare dată. Desigur, toate aceste simboluri sunt în conformitate cu ideea principala și arată formidabil. Din componentă acestei minunate adaptări nu puteau lipsi efectele sonore și animații tipice întregii suite de jocuri ca la aparate cu speciale oferite de Microgaming.

Simboluri

Robin of Sherwood vine cu o excepționala colecție de simboluri divizate în două categorii. Prima îi înfățișează pe eroii ce participa la acțiunea desfășurată în cadrul jocului, iar a doua este reprezentată de steaguri regale. Oricare 3 sau mai multe simboluri identice ce apar pe tamburi alăturați în timpul unei singure runde vor fi răsplătiți cu o sumă prestabilită. Folosind pariul maxim, această sumă poate ajunge până la:

  • 2 000 pentru 5 Robin sau 5 săgeți;
  • 1 000 pentru 5 bărbați pe fundal mov;
  • 500 pentru 5 femei;
  • 200 pentru 5 bărbați roșcați;
  • 100 pentru 5 preoți.

Simbolurile de pe steaguri sunt, de fapt, simboluri luate de pe cărțile de joc. Acestea sunt plătite într-o măsură mai mică comparativ cu toate celelalte, dar chiar și așa, ele nu sunt de ignorat. Pentru combinații de câte 5 simboluri identice pentru A vei primi 40, pentru K vei primi 30, pentru Q vei primi 24, iar pentru J vei primi 20. Minunat,nu-i asa?

Cum joci Robin of Sherwood păcănele gratis?

Îți spuneam mai devreme că acum poți,parțial, să fii la fel ca Robin Hood.Te întrebi cum? Acest joc dispune de 5 tamburi, 3 rânduri și un incredibil număr de 243 modalități de a forma combinații câștigătoare. Dar dar înainte de a trece direct la câștiguri, trebuie să începem cu bazele, și mai exact, cum poți acționa întregul mecanism al tabelei de joc?

Este mai degrabă foarte ușor să-l pui în funcțiune. Tot ce trebuie să faci este să îți setezi pariul de linie de sub secțiunea “Stake” și să apeși butonul central de Rotire Manuală. Adițional, dacă stilului tău de joc i se potrivește mai bine ca tamburii să se învârtă fără ajutor, poți opta pentru butonul de Rotire Automată, dispus în stânga celui principal.

Sperăm că nu ai uitat că pe pagina noastră poți încerca toate versiunile disponibile de jocuri ca la aparate gratis fără nici o grijă. Doar accesează-l pe cel dorit și dă drumul la distracție! În cadrul acestora nu există nici o posibilitate de a depozita sau a retrage fonduri, dar fiecare dintre ele vine cu o sumă prestabilită de credite pentru a alimenta tamburii. Așadar, nu rata șansa să te delectezi cu cele mai bune jocuri 77777 gratis fără bani!

Caracteristici speciale Robin of Sherwood

  1. Simbol Special (Wild) – este înfățișat prin 3 săgeți și poate înlocui oricare simbol de pe role (cu excepția celui de Rotiri Gratuite) în obținerea de combinații câștigătoare.
  2. Transformarea în Simbol Special (Wild) – se poate declanșa spontan. Când aceasta este activată, toate simbolurile steag de pe tamburul selectat for fi transformate în simboluri speciale.
  3. Rotiri Gratuite – sunt declanșate de apariția pe tamburi a 3 sau mai multe simboluri țintă.
  4. Curățenia Regală – În cadrul rotirilor gratuite există această caracteristică ce se activează în timpul celei de-a două rotiri. Singurul său scop este de a facilita formarea de combinații câștigătoare prin eliminarea simbolului cu cea mai mică valoare.
  5. Funcția de Gamble – În Robin of Sherwood, această funcție este reinterpretată. În continuare, ea servește rolul de a multiplica câștigurile jucătorului, dar vine cu o mecanică complet diferită de ceea ce știai până acum. Atunci când este activată, tabela de joc este înlocuită cu două ținte, una verde și alta roșie, pe care Robin trebuie să le nimerească. Jucătorul poate alege doar una dintre cele două ținte. Fiecare săgeata ce ajunge în centrul celei alese acționează ca multiplicator, în timp ce o săgeată care ajunge în perete anulează întregul câștig.

Ești curios despre conținutul acestui joc? Nu mai pierde timpul! Este momentul perfect să îl descoperi și să te distrezi așa cum numai tu știi!