Stunning Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Stunning Hot este jocul de păcănele cu fructe ce îți va alunga plictiseala într-o secundă! Vei avea parte de o grafică excepțională ce-ți va încânta simțurile și o interfață ușor de utilizat. Nu ezita să rotești tamburii, vei avea doar de câștigat!

Stunning Hot

Evalueaza Joc (414 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.05
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 50
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Unul dintre cele mai mari nume din industria jocurilor de noroc, Novomatic a angajat furnizorul de jocuri BF pentru a produce un titlu numit “Stunning Hot” în 2016, care nu a pierdut niciun moment în a deveni una dintre alegerile populare pentru jucătorii din întreaga lume.

Stunning Hot face parte din categoria jocuri ca la aparate si se joaca cu 5 role si cu o mecanica fixa de 5 linii care poate fi jucata pe toate dispozitivele si platformele. Ea scânteiește stilul Las Vegas în interiorul și în afară, cu designul său fierbinte și înfrumusețat. Roșu a fost culoarea de alegere pentru Novomatic în acest joc, care merge bine în conformitate cu titlul în sine.

Cum se joaca Stunning Hot?

Jucătorii sunt sfătuiți să setați nivelul pariurilor înainte de apăsarea butonului de centrifugare, care este prezentat inteligent ca sigla BF colorată în verde. Pariurile sunt situate în partea dreaptă a ecranului de joc, variind între 0,05 și 50 de euro, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a se potrivi cu toate gusturile și preferințele.

Acest joc plătește pentru o combinație de trei simboluri potrivite, de la stânga la dreapta. Cherry este singura excepție de la regula, cu toate acestea, deoarece poate plăti dacă aterizați o pereche pe prima și a doua rolă.

Simbolurile de fructe sunt denominările cu valoare scăzută, în timp ce cele mai mari victorii sunt obținute prin căptușirea a 7-a și a stelelor. Aceasta din urmă este o altă excepție, deoarece acționează ca un Scatter, recompensând jucătorii cu victorii ori de câte ori cel puțin trei dintre aceștia sunt aliniați oriunde în grilă, indiferent de linia de câștig.

Caracteristicile jocului

Stunning Hot este o alta linie din jocurile de sloturi care se tem de caracteristici speciale. Este o mașină clasică și, ca atare, urmează dinamica jocului predecesorului său renumit care, în schimb, nu ia nimic din recursul general.

Scatter – În afară de a fi cel mai plin de simbol al jocului, Scatter este un simbol al roamingului care va arunca câștigă calea dvs., indiferent de poziția sa pe rețea. Rezultatele scatterului sunt înmulțite cu pariul total al jocului, în timp ce – mai important – combinațiile câștigătoare sunt plătite în plus față de combinațiile de linii rămase, ceea ce reprezintă un detaliu frumos pentru a vă completa câștigurile.

Gamble – Novomatic au asigurat adăugarea unei rotiri suplimentare pe acest titlu extraordinar prin încorporarea unei caracteristici Gamble. Este un plus extrem de interesant pentru orice fel de joc, deoarece adaugă la entuziasmul general și acționează ca un impresionat adrenalină. Orice combinație câștigătoare este disponibilă pentru caracteristica Gamble, care este o șansă obișnuită de a vă dubla câștigurile sau, într-un mod destul de așteptat, de a le pierde în întregime. Se joacă într-o manieră simplă, ghicind culoarea unei cărți cu fața în jos.