Berryburst MAX Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Berryburst MAX este un joc de păcănele cu fructe deosebit, cu grafică 3D și simboluri speciale savuroase. Încearcă-l acum și noi îți garantăm că nu te vei plictisi prea curând. Rotește tamburii fără frică și nu vei regreta nicio clipă!

Berryburst MAX

Evalueaza Joc (173 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 1
  • |
  • Max. Bet: 2
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Clasicele păcănele cu fructe au fost mereu un deliciu pentru mulți jucători, dar vremurile moderne au ajuns să le facă competiție. De aceea, NetEnt a venit cu o super idee de a combina această temă tradițională cu o înfățișare și nenumărate caracteristici moderne pentru a obține un produs de înaltă calitate.

Poate unul dintre cei mai apreciați dezvoltatori de jocuri din zilele noastre, NetEnt a știut mereu cum să-și răsfețe utilizatorii. Cu o istorie de peste două decenii, această companie este unul dintre veteranii jocurilor de noroc. Nici unul dintre anii săi de existența nu a trecut fără că aceasta să nu acumuleze experiență și să inoveze industria. Toate această experiență a fost concentrată în conceperea jocului BerryBurst Max, ce poate fi acum încercat în secțiunea de păcănele cu fructe.

BerryBurst Max jocuri ca la aparate – temă și aspect

Îți este dor de vara? Acum o poți resimți oricând, indiferent de anotimp, prin intermediul jocului BerryBurst Max. Acesta aduce în primplan patru tipuri de fructe scoase de la rece perfecte pentru sezonul estival.

Înfățișarea sa per total este una nemaiîntâlnită. Ramele tabelei de joc lipsesc cu desăvârșire,ce face ca rolele și simbolurile să arate ca desprinse din imaginea de fundal. Tamburii se întind de sus până jos pe întreaga înălțime a jocului și face ca întregul ansamblu să arate fabulos. Și desigur, din acest tablou perfect nu puteau lipsii nici efectele sonore și animațiile ce se potrivesc ca o mănușă.

Dacă găseșți BerryBurst Max pe gustul tău și îți place stilul în care acesta este realizat, pe pagina noastră poți găsi și alte titluri provenite de la dezvoltatorul de jocuri ca la aparate cu speciale NetEnt. Printre acestea se numără și King of Slots sau Secrets of Christmas.

Simboluri

BerryBurst Max are o abordare cu totul inedită și aparte când vine vorba despre cum câștigurile se formează. În loc de clasicele linii de câștig, aceasta se bazează pe bloculuri de simboluri. Atât timp cât 5 sau mai multe simboluri identice sunt apropiate pe tabela de joc, indiferent de poziția lor, valoarea corespunzătoare numărului și simbolului este creditată. Astfel, cel mai mare câștig se înregistrează atunci când toate cele 15 poziții de la tabelă sunt ocupate de același simbol, iar pentru acesta, întregul pariu va fi înmulțit de:

  • 10 000x pentru zmeure;
  • 5 000x pentru felii de portocală;
  • 2 500x pentru boabe de strugure;
  • 2 500x pentru lime;
  • 1 000x pentru toate celelalte (inimi roșii, frunze, carouri).

Cum joci BerryBurst Max păcănele online?

BerryBurst Max este unul dintre acele păcănele online ce schimbă radical regulile jocului. Vorbeam mai devreme despre lipsa liniilor de câștig, ce face ca acest joc să fie cu atât mai interesant. Tabela dispune de 3 rânduri și 5 tamburi, ceea ce înseamnă că poți face combinații de până la 15 simboluri. Dar îndeajuns despre aceasta, e momentul să trecem la cum poți să joci BerryBurst Max. Bordul de comandă conține 3 butoane colorate pe mijloc, și câte 2 de + și – pe părțile acestora. Cele din mijloc sunt dedicate Rotirii Automate (Auto Play), Rotirii Manuale și Pariului Maxim (Max Bet) în timp ce toate celelalte îndeplinesc rolul de setare a valorii pariului.

După cum bine știi, pagina noastră oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani. Bucură-te de cele mai bune titluri din industrie fără limite și fără nici un fel de regule ascunse. Doar amintește-ți că indiferent de cât joci sau cât câștigi, creditele pe care le primești sunt fictive și nu pot fi retrase. Totodată, nu există nevoie de a depozita altele noi. Dacă ai rămas în până, doar reîmprospătează pagină, iar jocul va fi reîncărcat cu noi bănuți.

Caracteristici speciale BerryBurst Max

  1. Simbol Special – apare sub forma unui cub de gheață portocaliu și se extinde pe întreagă rolă imediat ce tamburii se opresc din rotire. Rolul său este de a înlocui oricare alte simboluri ce apar pe tabelă.
  2. Rotiri Adiționale –acestea sunt activate de apariția simbolului special pe role. Odată ce acesta se extinde, o rotire adițională se declanșează.

Joacă-te BerryBurst Max, prinde gustul verii și bucură-te de cea mai tare experiență de jocuri ca la aparate gratis cu speciale!