Jucati acum Mystic Secrets Online

Joaca acum Mystic Secrets Online
Jocul Mystic Secrets scufundă jucătorii în atmosfera unui basm romantic și câștiguri cu coeficienți de până la 5.000 pe rotație. Acest de pacanele gratis magic de la Novomatic are 5 tamburi și 10 linii de plată reglabile. Pe lângă rotirile standard, dispozitivul este gata să ofere jucătorilor rotiri gratuite și un joc de risc. În slot, există un simbol sălbatic și o scatter.

Regulile jocului Mystic Secrets


Alte jocuri de la Novomatic
Power Stars Always Hot Deluxe Stunning Hot 20 Deluxe
Book of Ra Deluxe Plenty on Twenty Roaring Forties
Jewels 4 All Dolphins Pearl Deluxe Hot Target

Jocul Mystic Secrets are un sistem simplu de control. Pentru a activa de la 1 la 10 direcții în care se formează combinațiile câștigătoare, un jucător trebuie să folosească meniul Lines. Suma pariului liniar maxim este reglată de elementul Bet / Line. Pariul total maxim este de 10 credite.

Câștigurile din acest slot video sunt acumulate în două cazuri:

  dacă apar 2 până la 5 din aceleași simboluri pe linia activă;
  când apar 3 sau mai multe dispersii oriunde pe câmpul de joc.

Pentru a porni rotirile manual, apăsați butonul Start. Modul automat de comandă este pornit de butonul Autoplay. Puteți vedea dimensiunile câștigătoare pentru fiecare simbol după ce faceți clic pe dreptunghi cu inscripția tabelului plăților.

În cazul obținerii unei câștiguri în timpul jocului principal într-un mod manual, butonul Gamble devine activ. Este conceput pentru a începe un joc de risc. Această rundă le oferă jucătorilor o șansă de a dubla ultima victorie sau de ao mări și mai mult prin simpla ghicire a culorii costumului de carte.

Câștiguri și bonusuri

Portretul unui magician gri este un simbol sălbatic și înlocuiește toate pictogramele din jocul de pacanele Mystic Secrets, cu excepția scatterului. Același personaj oferă cele mai generoase câștiguri. Coeficienții pentru ei sunt 10, 50, 500 și 5000. Cartea este folosită ca o scatter și înmulțește pariul total cu 5, 10 sau 100 de ori. Combinațiile de pictograme obișnuite primesc următorii multiplicatori de pariuri pe linie:

  tânăr - 30, 300, 2000;
  femeie tânără - 30, 200, 1000;
  cupa - 20, 100, 800;
  sfeșnic - 20, 100, 600;
  penită - 20, 100, 400;
  A, K-10, 50, 200;
  Q, J, 10 - 5, 20, 100.

Rotiri Gratis

Dacă în timpul rotirii apar cel puțin 3 carti, începeți 15 rotiri gratuite ale rolelor. În timpul acestor rotiri, este activată o funcție bonus suplimentară. Se folosește atunci când unul dintre simbolurile alese aleatoriu devine sălbatic și dobândește capacitatea de a înlocui toate pictogramele, cu excepția scatterului.

Cum sa castigi jackpot-ul la Mystic Secretele

Dacă un jucător dorește să sporească șansele de a lovi jackpot-ul în jocul Mystic Secrets, este recomandat să activeze toate cele 10 linii. Cu cât este mai mare pariul înainte de începerea jocurilor gratuite, cu atât sunt mai mari plățile posibile. După ce se joacă joasă plăți în jocul principal, este preferabil să se lanseze o rundă de risc.

0 comentarii despre Mystic Secrets

Trimiteți un comentariu