Egyptian Dreams Deluxe Joc ca la Aparate

Descoperă lumea Egiptului Antic, este la doar un click distanță de tine! Cu Egyptian Dreams Deluxe o să ai parte de o experiență minunată, presărată cu simboluri speciale ce-ți vor aduce câștiguri. Nu mai stă pe gânduri și învârte tamburii!

Egyptian Dreams Deluxe

Evalueaza Joc (349 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 20
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Egyptian Dreams Deluxe este unul dintre cele mai recente jocuri ca la aparate adaugate la portofoliul cu tematice antice din Egipt, alimentate de Habanero. Ținându-vă într-o aventură adecvată, acest jackpot cu 5 tambururi este obligat să aducă plăți nesfârșite și să schimbe viața celor care îndrăznesc să se confrunte cu Faraonul.

Habanero a reușit să echipeze acest joc cu pacanele cu un gameplay inovator și o multitudine de caracteristici bonus care oferă o mulțime de posibilități câștigătoare. Egyptian Dreams Deluxe se joacă pe sistemul de căi câștigătoare 243, care se extinde până la 3,125, când două rânduri de simboluri ascunse extind grilă de la 5 × 3 la 5 × 5.

Cum se joaca Egyptian Dreams Deluxe?

Fără îndoială, datorită muncii deosebite a departamentului de creație al Habanero, Egyptian Dreams Deluxe este o prezentare magică care aduce o atracție specială. Unii ar percepe o capcană știind că acest joc cu volatilitate ridicată vă poate scurge bugetul cu ușurință, așa că înainte de a începe să apăsați pe butonul de spin, ar trebui să vă asigurați că intervalul de pariere este setat la ceea ce vă puteți permite.

Puteți trece de la 0,25 € pe rotație până la 5,000 €, ceea ce reprezintă limita superioară a valțurilor înalte. Pentru un titlu progresiv de jackpot, Egyptian Dreams Deluxe are sigur că are un loc pe grilă pentru orice tip de jucători și acesta este cel mai important lucru.

Redarea acestui joc este foarte ușoară. Scopul tău este să aliniezi cel puțin trei simboluri potrivite – toate acestea sunt simboluri egiptene tradiționale – într-una din liniile câștigătoare pentru a câștiga. Jocul este alimentat de un gameplay cu adevărat interesant, deși cu două bobine superioare, constând în simboluri ascunse, care vor fi deblocate pentru a adăuga mai multe căi câștigătoare – până la 3,125. Simbolurile ascunse vor fi dezvăluite de fiecare dată când aterizați un faraon sălbatic sub un scarab blocat. Nu numai că deblocarea tuturor Scarabilor va adăuga mai multe linii de pariere, dar vă va permite să vă bucurați de Free Spins, dar mai mult pe acesta.

Această bijuterie Habanero vine cu un buton de redare automată dacă este ceașcă de ceai. Egyptian Dreams Deluxe este cu adevărat un joc fantastic, care se poate bucura în aceeași măsură pe toate dispozitivele și platformele.

Caracteristicile jocului

Sfat de pălărie pentru Habanero care au făcut o lucrare remarcabilă pentru a împacheta acest slot cu o multime de caracteristici interesante. Bonusul de jackpot Progresiv de neegalat este completat de Re-Spins și Jocuri gratuite care este, sperăm, nu mai mult decât ceea ce puteți lua.

Deblocați caracteristica – Pharaoh Wild este direct responsabil pentru deblocarea simbolurilor ascunse în joc. Odată ce este plasat sub scarab, un nou simbol va fi dezvăluit pentru a vă crește șansele de a câștiga. Dacă reușiți să deblocați toate Scarabe în jocul de bază, veți fi recompensați cu 30 de Jocuri gratuite.

Funcția Re-Spin – dacă primiți 2 până la 4 simboluri de bonus Pyramid pe grila de la stânga la dreapta, jocul vă va recompensa cu o caracteristică de re-rotire. În timpul re-spin simbolurile Pyramid vor fi blocate în loc cu cele noi adăugând mai multe re-rotiri. Gândiți-vă că totul este? În funcție de numărul de simboluri Pyramid, jucătorii vor fi, de asemenea, recompensați cu Jocuri gratuite – fie 10, 15, 20 sau 30.

Rotiri gratuite – cele mai bune 30 de jocuri gratuite sunt acordate când aterizați toate cele cinci simboluri Pyramid pe role. În cazul în care aterizați 3 sau mai multe piramide în timpul funcției, vor fi adăugate alte 10 jocuri gratuite. Când această caracteristică se termină, toate scarabele de pe cele două role superioare – cele ascunse – vor fi readuse la starea lor inițială.

Jackpot Progressiv – este aleatoriu. Se poate câștiga la sfârșitul oricărui joc. Bineînțeles, cu cât este mai mare suma de pariuri, cu atât este mai mare șansa de ao declanșa. Victorii progresive în Jackpot sunt adăugate la celelalte victorii ale tale și vin în trei forme:

  • Mini Jackpot
  • Minor Jackpot
  • Major Jackpot