Ogre Empire Joc ca la Aparate

Bun venit în ținutul unde trolii fac legea! Pariază și joacă cel mai interesant joc de păcănele online unde zilele și nopțile se succed și aduc cu ele premii grandioase. Îți spunem, cu Ogre Empire te vei distra garantat!

Ogre Empire

Evalueaza Joc (70 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Adună-ți curajul, în oraș a ajuns un trol gigantic! Simpaticul uriaș ce seamănă teroare în rândul locuitorilor orașului stă așezat lângă tabela de joc și îți poate oferi câștiguri substanțiale.

Ogre Empire a fost creat de dezvoltatorul de jocuri ca la aparate Betsoft ce are o reputație extraordinară pentru toate produsele sale de o calitate excepțională. Jocul face parte din seria Slots3 și oferă utilizatorilor cele mai bune efecte 3D și caracteristici speciale cum nu ai mai văzut până acum.

Ogre Empire jocuri ca la aparate – temă și aspect

Undeva, într-un tărâm de poveste diferit de tot ceea ce noi cunoaștem, un trol a invadat un oraș. Toți locuitorii săi s-au baricadat în case și așteaptă noaptea să vină când trolul va adormi în sfârșit.

Decorul este setat în inima orașului, unde uriașul nostru stă așezat ca pe un tron pe mai multe dintre casele ce au avut ghinionul să-i servească drept scaun, și păzește tabela de joc, controlând astfel cât poți câștiga. Dar acesta nu poate sta treaz pentru mult timp! Atunci când noaptea vine, el adoarme, iar puterea sa, impusă prin teroare, se diminuează. Cu aceasta ocazie câteva noi personaje își fac apariția pe rolele jocului. Toate acestea se întâmplă pe coloana sonoră atent selecționată.

Dacă povestea ce stă în spatele acestui joc de păcănele 77777 te-a impresionat, noi îți recomandăm și Brave Cut de la dezvoltatorul de jocuri ca la aparate cu speciale EGT. Acesta descrie succesiunea de evenimente din clasicul Motanul încălțat și te va surprinde prin toate elementele pe care le conține.

Simboluri

Știm că ești interesat de nu doar despre poveste sau despre efectele vizuale, dar și despre câștigurile ce pot fi obținute. Din moment ce timpul tău este prețios și dorești să îl valorifici pe cât de mult posibil, poți sta fără griji, Ogre Empire este unul dintre acele păcănele unde câștigurile masive sunt aproape garantate. De exemplu, pentru un pariu de total de 25 de bănuți poți obține sume de până la:

  • 400 pentru 5 diamante;
  • 300 pentru 5 troli;
  • 200 pentru 5 platouri cu pietre prețioase sau 5 turnulețe cu galbeni;
  • 100 pentru 5 buzdugane sau 5 ciuperci;
  • 75 pentru 5 A sau 5 K;
  • 50 pentru 5 Q sau 5 J.

Adițional, în modulul de noapte, ies la iveală încă două personaje ce pot forma combinații câștigătoare. Acestea sunt regina ce plătește până la 750 bănuți și regele ce oferă până la 1 000 bănuți.

Cum joci Ogre Empire păcănele gratis?

Știai că în Ogre Empire combinațiile câștigătoare se pot forma indiferent de poziția simbolurilor pe tabela de joc? Da, ai citit bine! Acesta are 3 rânduri, 5 role și 243 de modalități de câștig. Extraordinar, nu-i așa? Ești invitatul nostru să îl încerci și să te bucuri de toate caracteristicile pe care le oferă. Dar, mai întâi, haide să vedem cum îl poți juca!

După cum poți observă, partea stânga a ecranului este ocupată de trol, ceea ce lasă doar două treimi din întregul cadru pentru tabelă. Cum uriașul nu poate fi eclipsat, bordul de control este plasat direct sub tamburi. Pe acesta se află, de la stânga la dreapta, grupate câte două. butoanele de sunet și de setări,butoanele de Dublu sau Nimic și de Rotire Automată, chenarul cu suma câștigată și butonul de Rotire Manuală. Pe lângă acestea, deasupra primelor două butoane există opțiunea de a seta valoarea pariului. Folosește această informație după bunul plac și adapteaz-o stilului tău de joc!

Poate nu ți-am spus până acum, dar Ogre Empire face parte din lunga listă de jocuri ca la aparate gratis disponibile pe pagina noastră. Pentru a-l juca nu ai nevoie decât de timp, restul elementelor, precum creditele, fiind oferite la începutul sesiunii de distracție. Desigur, aceste credite nu pot fi retrase, chiar dacă au fost câștigate ulterior. Dar înafara de acest mic detaliu, te poți distra după pofta inimii atât cu Ogre Empire cât și cu alte jocuri 77777 gratis fără bani.

Caracteristici speciale Ogre Empire

  1. Simbol Special – ce este descris ca o superbă floare ce crește pe piatră, are rolul de a ține locul oricare alt simbol ce apare pe tabela de joc pentru a forma combinații câștigătoare.
  2. Modulul de zi – după cum spuneam anterior, zilele și nopțile în Ogre Empire se succed. În ordine, totul începe cu o zi însorită. Acest modul poate face că simbolul special să înflorească pe 3 alte poziții în jurul său. Totodată, la începutul zilei, când trolul se trezește din somnul său, acesta lovește tabela ce face ca o parte dintre simboluri să se spargă, lăsând spațiile goale să fie umplute de următoarele ce cad. Ziua este activată in modulul de noapte atunci când pe întreaga lungime a unuia dintre tamburi apare o imagine a orașului în lumina soarelui. Această imagine se premiază cu valoarea totală a pariului înmulțită de 4 ori.
  3. Modulul de noapte – următoarea fază a jocului, în continuarea zilei este noaptea. Aceasta este declanșată de apariția pe întreaga lungime a unuia dintre tamburi a imaginii ce înfățișează orașul sub lumina lunii. Imaginea valorează de 6 ori suma pariată. În timpul acestui modul, trolul adoarme, iar locuitorii sunt liberi. Chiar și bufonul, regele și regina ies la iveală atunci când orașul scapă de sub teroare înlocuind astfel simbolurile A, K și Q. Dintre aceste 3 personaje, doar bufonul nu poate crea combinații câștigătoare. În schimb acesta acționează ca simbol special și multiplicator x2. Un alt element important al acestui modul este simbolul special reprezentat de floarea de noapte. Aceasta se poate extinde pe un maxim de 3 poziții oriunde pe tabelă.
  4. Dublu sau Nimic! – Dacă ai câștigat dar nu ești mulțumit de suma obținută, nu-i nimic! Asumă-ți riscul pe Dublu sau Nimic și ghicește pe ce parte se va opri moneda. Cap sau pajură? Ai curajul să încerci?

Ogre Empire este unul dintre cele mai frumoase jocuri pe care le-am încercat vreodată din toate punctele de vedere. Trebuie să îl încerci fără doar și poate! Cu siguranță că și tu vei fi uimit!