Fruit Sensation Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Nimic nu se compară cu a învârti tamburii dintr-un joc cu păcănele gratis care se potrivește perfect cu gusturile tale, nu-i așa? Dacă ești un fan al combinației dintre o temă clasică cu o înfățișare modernă, Fruit Sensation este alegerea perfectă. Nu mai pierde nici o clipă și încearcă-l!

Fruit Sensation

Evalueaza Joc (84 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Fructele, șeptarii și clopoțeii din Fruit Sensation au o dorința arzătoare de a te face norocosul câștigător al premiilor pe care le ascund. Cei 5 tamburi cu 3 rânduri dintr-unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate 77777 create de Novomatic debordează de culoare și câștiguri. Recomandarea noastră? Stai cu ochii pe șeptari, 5 dintre aceștia îți vor schimba total perspectiva!

Când vine vorba de Novomatic, nu avem cuvinte să descriem cât de mult ne impresionează munca acestui dezvoltator de jocuri ca la aparate cu fructe. Inginerii săi ai făcut o treabă extraordinară cu Fruit Sensation, iar realizările lor nu se opresc aici. Deși Novomatic a început inițial, încă de la înființarea sa în anii 80, prin a distribui păcănele pentru cazinourile fizice, acesta s-a orientat ceva mai apoi spre piața jocurilor online. Iar noi nici că puteam fi mai fericiți că o astfel de hotărâre a fost luată. Doar aruncă-ți o privire pe portofoliul său și îți promitem că vei fi uimit!

Fruit Sensation jocuri ca la aparate șeptari– temă și aspect

La mai bine de 50 de ani de la apariția primelor păcănele cu fructe din cazinouri, tema acestora s-a păstrat, dar stilul a fost schimbat cu fiecare nouă interpretare. Acesta este și cazul Fruit Sensation, un joc creat ca un omagiu pentru strămoșii săi.

Grafica pe care o abordează este una 3D și foarte modernă unde fiecare element este o adaptare virtuală a subiectului pe care îl reprezintă. Pe imaginea de fundal, fluctuații violet de energie sunt prinse în timp în dansul loc haotic. De asemenea, pe tamburi, rând pe rând, simbolurile tridimensionale își fac loc unul altuia pentru ca toate să se poată perinda pe din fața ochilor tăi. Fruit Sensation este exact la fel ca primele jocuri ca la aparate, doar că mai bun și adaptat capriciilor jucătorilor și vremurilor în care trăim.

 

Curios ce alte titluri ți-am mai putea recomandă vizavi de această temă? Tot de la acest dezvoltator, pe pagina noastră te așteaptă jocurile cu păcănele cu fructe gratis Golden Seven sau Xtra Hot.

Simboluri

Când vine vorba despre simboluri, nu putem spune decât că acestea sunt personajele principale ale poveștii relatate de către Fruit Sensation. În momentul în care 3 elemente identice sunt aduse împreună pe tamburi alăturați pe una dintre cele 10 linii de câștig, de la stânga la dreapta, pariul tău va fi înmulțit de un anumit număr de ori. Cum știm că cele mai mici premii nu reprezintă un subiect de interes pentru tine, haide să trecem direct la cele mai mari. Dacă aliniezi pe fiecare tambur câte un simbol de același tip, pariul tău de linie va fi înmulțit de:

  • 5000x pentru 5 șeptari;
  • 500x pentru 5 clopoței sau 5 pepeni;
  • 200x pentru 5 prune, 5 portocale, 5 lămâi sau 5 cireșe.

Ești pregătit să câștigi premiul cel mare? Cum? Ești aici doar pentru distracție? Înțelegem! Chiar dacă Fruit Sensation este unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani pe care siteul nostru le oferă, iar tu nu ești aici pentru a-ți rotunji numerele din contul bancar, câștigul tot distracție se numește. Ce poate fi mai interesant la un joc cu păcănele decât premiile pe care ți le poate aduce norocul? Așa că învârte numaidecât tamburii și vezi ce combinație ai realizat!

Cum joci Fruit Sensation păcănele cu fructe gratis?

Gata? Te-ai hotărât? Îi vei da o șansă lui Fruit Sensation? Atunci este momentul să trecem la treabă! Pentru a juca acest joc, trebuie să cunoști ce menire are fiecare dintre butoanele de pe bordul de comandă. Din fericire, și aici, Novomatic a folosit aceeași interfață pe care obișnuiește să o implementeze pentru majoritatea produselor sale. Acestea fiind spuse, haide să vedem cu ce ne confruntăm înainte de a acționa rolele:

  • două seturi de “-” și “+” – aceste două butoane sunt pentru a seta, în primul caz, numărul de linii de câștig, și de a fixa suma pariului în cel de-al doilea caz;
  • Autoplay – pornește redarea automată a tamburilor;
  • Start – dă startul rotirii manuale și trebuie apăsat după fiecare învârtire pentru că are efect doar timp de o rundă.

Acestea sunt toate butoanele pe care tu le vei folosi, așa că poți începe prin a te familiariza cu ele și a le folosi pentru a-ți personaliza după bunul plan parametrii cu care dorești să joci. Îți promitem, distracție este la doar un click distanță!

Caracteristici speciale Fruit Sensation joc cu păcănele 77777

Chiar dacă farmecul Fruit Sensation se află în simplitatea sa și în lipsa caracteristicilor speciale, una dintre acestea a rămas. Este vorba despre funcția de gamble, o funcție care nu interferează în nici un fel cu cele ce se întâmplă pe tamburi, ci doar te ajută să îți înmulțești câștigurile. Pentru a-ți dubla exponențial orice sumă obținută în urmă unei runde norocoase, trebuie să îți asumi faptul că în urma unui răspuns nefavorabil, aceasta va fi anulată complet. Dacă în continuare vrei să continui cu această caracteristică, ea presupune un mic test de noroc unde trebuie doar să ghicești corect culoarea de pe cartea de poker întoarsă cu fața în jos.

Chiar dacă nu joci pentru bani reali, Fruit Sensation te va uimi prin bogăția culorilor, graficii, dar și a câștigurilor ireale pe care ți le pune la dispoziție. Este unul dintre acele jocuri cu șeptari ca la aparate pe care trebuie să le joci măcar odată în viață.