Fruits'n Royals Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Opulența regalității întâlnește prospețimea fructelor în unul dintre cele mai controversate jocuri 77777 ca la aparate. Bucură-te de cele mai bune elemente din ambele teme și câștigă mai mult decât ți-ai putea vreodată imagina. Ești pregătit să fii uluit de ceea ce Fruits'n Royals poate face?

Fruits’n Royals

Evalueaza Joc (102 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Peste 7 mari și 7 țări, dincolo de zările pe care noi oamenii le cunoaștem, se află tărâmul fructelor. Aici, acestea și-au ales un rege și o regină să îi reprezinte și dansează vesele pe cei 5 tamburi și 3 rânduri în jurul lor. Joacă cel mai tare joc clasic cu păcănele 77777 de la Novomatic, joacă Fruits’n Royals!  Poți să simți voia bună emanată de acesta?

Cât de multe cunoști despre Novomatic? Să spunem despre acesta că este doar un dezvoltator de jocuri ca la aparate ar fi jicnitor. Această companie are o experiență de mai bine de 30 de ani în industria păcănelelor. De-a lungul timpului s-a adaptat la cererea din ce în ce mai exigentă a pieței și a depășit așteptările și celor mai pretențioși dintre jucători. Acest lucru se reflectă în popularitatea de care se bucură. Este cu neputință să nu fi dat de măcar unul dintre produsele sale atunci când ai jucat la păcănele.

Fruits’n Royals jocuri ca la aparate gratis – temă și aspect

Iubim păcănelele cu fructe gratis și nu o putem ascunde! Iar atunci când delicioasele fructe sunt combinate cu alte simboluri precum un rege și o regină, cu siguranță nu suntem în stare să ne ascundem entuziasmul. Asta, plus faptul că Fruits’n Royals nu dispune de nici o caracteristică specială care să ne întrerupă în mod abuziv atunci când învârtim tamburii îl face să fie printre favoritele noastre. Dacă și tu îți dorești să încerci un joc al cărui farmec se ascunde în simplitatea sa, atunci acesta este fără doar și poate recomandarea noastră numărul 1.

Grafica sa este una cât se poate de modernă, păstrând totodată formele apetisante ale fructelor din vechile păcănele ca la aparate. Pe imaginea de fundal se poate întrezări, pe baza de un albastru safir, umbra unor tambura plini de simboluri, tamburi care apar pe deasupra acestei imagini. Iar când vine vorba despre sunetele ce se pot distinge atunci când rolele sunt acționate, acestea sunt o combinație a mai multor efecte sonore ce pot fi auzite în păcănelele clasice. Totul funcționează într-o sinergie perfectă pe care nu o poți descoperi decât jucând.

 

Te întrebi dacă există și alte jocuri cu fructe ca la aparate similare cu Fruits’n Royals? Ei bine, ai mare noroc, există un joc aproape identic care se numește Fruits’n Stars creat tot de Novomatic joc care poate fi găsit în lista noastră de jocuri 77777 gratis fără bani.

Simboluri

Prune, portocale, lămâi, cireșe, stele și câteva capete încoronate sunt simbolurile care au fost alese pentru Fruits’n Royals. Dacă așezi 3 sau mai multe elemente identice dintre acestea pe tamburi alăturați de la stânga la dreapta pe una dintre cele 5 linii de câștig, premiile nu vor întârzia să apară. Doar aruncă-ți o privire în cele de mai jos peste sumele maxime ce pot fi câștigate cu cel mai mare pariu:

  • 5 000 000 pentru 5 coroane;
  • 50 000 pentru 5 regi, 5 regine sau 5 prune;
  • 25 000 pentru 5 stele;
  • 20 000 pentru 5 portocale, 5 lămâi sau 5 cireșe.

Nu-i așa că sumele de mai sus ți-au captat atenția? Nici că se putea altfel! Chiar dacă Fruits’n Royals este unul dintre jocurile cu păcănele cu fructe gratis pe care pagina noastră le pune la dispoziție, este întotdeauna o plăcere să vedem ce premii ne poate aduce norocul. Așa că distrează-te la maxim fără obligații și fără griji și desfată-te cu cele mai mari câștiguri. Azi tu ești regele jocurilor de noroc!

Cum joci Fruits’n Royals păcănele cu fructe gratis?

După cum bine știi, Novomatic are mania de a folosi aceeași interfață pentru majoritate jocurilor pe care le creează. Iar asta este un lucru fenomenal! Nu trebuie să mai pierzi timp chinuindu-te să descifrezi ce a vrut să spună autorul cu respectivele butoane și categorii, ci doar te poți bucură de senzațiile pe care jocul ți le poate oferi. Pentru a te avânta în mijlocul petrecerii trebuie doar să îți alegi numărul de linii de câștig și valoarea pariului, după care să apeși fie Start, fie Autoplay. Aceste două butoane din urmă sunt folosite pentru a activa rotirea manuală sau rotirea automată, după caz. Probabil te-ai prins ce trebuie să faci, așadar, nu mai pierde timpul și învârte tamburii!

Caracteristici speciale Fruits’n Royals joc cu păcănele 7777

Fruits’n Royals nu este singurul joc de acest gen oferit de Novomatic. La fel ca Fruits’n Stars, acesta încearcă să țină la un minim absolut întreaga suită de caracteristici speciale pe care le oferă. Ceea ce face ca Fruits’n Royals să dispună doar de Funcția de Gamble, o caracteristică care nu interferează cu modul în care poți juca acest joc, ci doar cu suma finală pe care o poți câștiga. Prin activarea sa la sfârșit de rundă norocoasă, ești de acord să îți pui la bătaie întreaga sumă obținută, cu riscul de a o pierde pentru a o dubla exponențial. Tot ce trebuie să faci pentru a îți înmulți câștigul este să ghicești corect culoarea elementului de pe cartea de poker întoarsă cu fața în jos.

Indiferent din care categorie de jucători faci parte, cu siguranță te vei regăsi jucând Fruits’n Royals. Aspectul său modern combinat cu tema sa clasică și modalitatea în care acesta poate fi jucat îl vor face jocul tău preferat cât ai clipi!