Ultra Hot Păcănele ca la Aparate

Jocurile cu fructe ca la aparate sunt definiția ta pentru păcănelele online perfecte? Doar așteaptă să vezi nebunia de culori din cadrul Ultra Hot! Te asigurăm că nu vei regreta alegerea! Cu un click vei câștiga premii peste măsură!

Ultra Hot

Evalueaza Joc (108 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.40
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Pentru un jucător atât de talentat ca tine, doar un joc de talia Ultra Hot îți va pune sângele în mișcare și îți va activa adrenalina. Nu ne crezi? Doar pornește-l și te vei convinge! Simplitatea lui, dar și premiile și felul în care îl poți juca îți vor arăta numaidecât de ce merită să îl încerci.

Novomatic știe mai bine decât oricine ce tip de distracție cauți. Aceasta se datorează acelor aproape 40 de ani de când a fost înființat ca dezvoltator de păcănele. Dat fiind că a existat pe piață pentru o perioada de timp atât de lungă, acesta și-a format un portofoliu fără egal care cuprinde atât jocuri online cât și păcănele clasice. Nici nu este de mirare că Ultra Hot se numără printre cele mai bune jocuri de profil.

Ultra Hot jocuri ca la aparate șeptari– temă și aspect

Nimic nu se compară cu un joc cu păcănele 77777 care are abilitatea să-ți ofere același emoție greu de egalat pe care jocurile de la aparate obișnuiau să ți-o dea atunci când jucai în cazinouri. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care Ultra Hot este atât de apreciat.

Un alt motiv pentru care toată lumea îl iubește este sistemul de premiere, unde vei câștiga indubitabil. Și nu doar că îți vei putea spori sumele din cadrul jocului, dar te vei putea bucura și de înfățișarea minunată pe care acesta o are. Doar aruncă-ți privirea peste el pentru o secundă. Culorile sunt calde și plăcute. Întregul sistem în care sunt încrustați tamburii aduce aminte de păcănelele de odinioară, având nu doar o structura de 3×3, dar și o listă a tuturor multiplicatorilor care se aplică pariului de linie odată ce ai câștigat. Pe imaginea de fundal se extind flăcări, un semn de bine pentru cât de fierbinte jocul este cu adevărat. Cât despre sunetele ce pot fi auzite, acestea nu ar trebui să-ți fie străine, fiind, probabil, cele mai folosite elemente sonore din această industrie.

Vrei să descoperi și alte jocuri la fel ca Ultra Hot care-ți vor garanta un timp de excepție? Tot de la Novomatic îți recomandăm să încerci Sizzling Hot Deluxe și Xtra Hot, ce împărtășesc aceeași temă.

Simboluri

Fructele, șeptarii și stelele sunt doar câteva dintre simbolurile pe care Ultra Hot le găzduiește. Singura modalitate de a câștiga folosindu-le este de a alinia 3 elemente identice pe una dintre cele 5 linii de câștig. Odată ce formezi o astfel de combinație, tipul simbolului dar și pariul de linie folosit vor determina ce suma vei obține. Fiecare dintre elemente are un multiplicator propriu că în cele ce urmează:

  • 750x pentru 3 șeptari;
  • 200x pentru 3 stele;
  • 60x pentru 3 Bar;
  • 40x pentru 3 prune, 3 lămâi, 3 portocale sau 3 cireșe;
  • 5x pentru 3 X.

Suntem siguri că adori jocurile 77777 gratis fără bani pe care pagina noastră le oferă, chiar daca la sfârșitul unei sesiune de joacă nu ai nici o posibilitate de a retrage creditele câștigate. Nu-ți bate capul cu detaliile, dacă distracția era tot ce aveai nevoie, ai ajuns în cel mai potrivit loc!

Cum joci Ultra Hot păcănele cu fructe gratis?

Ultra Hot nu este cu nimic diferit față de toate celelalte jocuri ca la aparate cu șeptari dezvoltate de Novomatic. Toate au aceeași interfață foarte ușor de utilizat unde trebuie doar să îți alegi numărul de linii de câștig și suma pariului cu care vrei să învârți tamburii. Odată ce apeși unul dintre cele două butoane de rotire, rămâne la latitudinea norocului tău să te răsplătească cu suma pe care o meriți. Distracție plăcută!

Caracteristici speciale Ultra Hot joc cu păcănele 77777

Știm și noi, jocurile 77777 ca la aparate care nu au nici o caracteristică specială care să-ți întrerupă sesiunea de joacă au farmecul lor aparte. Acesta este și cazul Ultra Hot, ce poate fi descris drept exemplul perfect în termeni de simplitate. Dar chiar și el nu a scăpat de modernizare. Doar pentru că jucătorii nu sunt de cele mai multe ori mulțumiți cu puțin, acestuia i s-a adăugat o caracteristică care poate fi activată doar de către utilizator. Funcția de gamble, căci despre ea este vorba, are capacitatea de a-ți dubla exponențial câștigul obținut în cadrul unei singure runde, prin asumarea riscului de a-l pierde. Pentru că multiplicatorul să se aplice întregii sume obținute, tu va trebui să ghicești corect ce culoare se află pe fața cărții de poker din mijlocul ecranului.

Dacă erai în căutarea unui joc cu păcănele gratis care să te surprindă plăcut prin înfățișare și câștiguri, tocmai l-ai găsit! Joacă Ultra Hot, unul dintre cele mai bune jocuri de la Novomatic!