Wipeout Joc ca la Aparate

Cu jocuri ca la aparate 777 poți să te bucuri de Wipeout și să fii uimit din prima secundă. Joacă-te Wipeout pentru a-ți îmbunătăți experiența și a deveni un jucător mai bun. Plin de culori atractive și speciale de primă clasă, acest joc te va încânta zile întregi!

Wipeout

Evalueaza Joc (243 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.02
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 300
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Temperaturile de sub 0 grade din timpul iernii te fac să visezi la vară? Vrei să te teleportezi pe o plajă tropicală în timp ce afară plouă și este urat? Joacă Wipeout online, jocul cu păcănele de la Barcrest care-ți aduce vara oriunde ai fi!

Barcrest este un dezvoltator de jocuri ca la aparate 777 care a luat ființă spre sfârșitul anilor `60 și a alimentat industria cazinourilor din Marea Britanie cu cele mai bune păcănele. Acum, mai bine de 50 de ani mai târziu, acesta a debutat și pe piața jocurilor de noroc online, încercând să-și impresioneze utilizatorii cu fiecare nou titlu pe care îl lansează. Dacă ești nostalgic după toate senzațiile pe care aparatele create de acesta le ofereau, atunci nu ezita să învârți, poate doar pentru puțin, tamburii noilor sale jocuri. Începe chiar cu Wipeout online și îți promitem că nu vei regreta!

Wipeout online jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Ai auzit până acum de Paradisul Surferilor? Gold Coast un oraș de pe coasta de est a Australiei unde se spune că soarele strălucește mai tare, iar valurile au consistența ideală pentru surfing. Desigur, pe cât de popular este, pe atât de aglomerat și pretențios. Dacă nu îți poți programa chiar mâine un zbor înspre această destinație turistică, îți putem recomanda ceva chiar bun fără a fi nevoit să cheltui bani sau să pierzi timp în avioane. Este vorba despre jocul cu păcănele Wipeout online care abordează această temă într-un mod unic.

Grafica modernă, pe alocuri 3D, și culorile vii dau un plus de prospețime întregului complex. Pe imaginea de fundal se poate întrezări camera verde, acel spațiu circular în care surferii intră, din mijlocul unui val. Pe deasupra acestei imagini se întinde tabela de joc care conține 5 role, fiecare având 3 rânduri. Pe suprafața ei se succed diferite simboluri relevante pentru activitatea descrisă, simboluri care închipuie valuri, soare, plaje tropicale dar și elemente de pe cărțile de poker.

Relaxează-te la plajă atât cu Wipeout online, cât și cu Summer Bliss, un joc incendiar oferit de EGT care-ți va pune sângele în mișcare. Cu aceste două jocuri ca la aparate cu speciale, distracție este garantată!

Simboluri

Ne plac simbolurile foarte colorate! Atât în calitate de critici, cât și de jucători, îți putem promite că elementele care apar pe tamburii din Wipeout online sunt o adevărată încântare atât pentru ochi, cât și pentru buzunar. Atunci când aduci împreună pe una dintre cele 10 linii de câștig, cel puțin 3 simboluri identice, suma ta de credite va crește simțitor. Dar nu te opri doar la 3, țintește pentru 5 și pentru șansa de a-ți înmulți pariul de linie cu:

  • 250x pentru 5 Wild sau 5 Free Spins;
  • 200x pentru 5 valuri;
  • 150x pentru 5 furgonete;
  • 120x pentru 5 sori;

Dar acestea nu sunt singurele simboluri de care Wipeout online dispune. Pe lângă elementele ce conțin o imagine, există și elementele de pe cărțile de poker. Cele din urmă au niște multiplicatori ceva mai scăzuți, dar chiar și așa, câștigurile obținute folosindu-i sunt uimitoare. Odată ce combini 5 simboluri identice, pariul tău se va înmulți cu 80x pentru A, 50x pentru K, 40x pentru Q sau J.

După cum bine știi, noi toți jucăm aici doar de plăcere, și nu pentru foloase materiale pentru că pagina oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani. Dar chiar și așa, nu ne putem ascunde entuziasmul la vederea tuturor câștigurilor oferite în cadrul Wipeout online. Nimic nu este mai satisfăcător decât să știi că ai lovit speciala aia superbă și ai câștigat cel mai mare premiu, nu-i așa?

Cum joci Wipeout online păcănele gratis?

Când te uiți la interfața Wipeout online, este posibil să te pierzi puțin în înfățișarea acesteia. Bordul de comandă imită valurile, dar nu asta este ceea ce te va pune în dificultate, ci culoarea folosită. Există 5 mici spații negre în cadrul acesteia pe care va apărea un afișaj cu diferite numere. De la stânga la dreapta putem numi:

  • valoarea pariului pe linie (Stake/Line);
  • liniile de câștig (Lines);
  • valoarea pariului total (Stake);
  • câștig (Total Paid).

Atât valoarea pariului pe linie, cât și liniile de câștig dispun pe partea lor dreapta de două butoane care te vor ajută să le setezi. Celelalte două sunt doar pentru a afișa sumele finale. Odată ce ți-ai personalizat toate variabilele, este timpul să apeși Spin și să învârti tamburii.

Caracteristici speciale Wipeout online joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri Gratuite – Odată ce 3, 4 sau 5 simboluri Free Spins apar concomitent oriunde pe tamburi, rotirile gratuite îți vor fi oferite. Nu există un număr minim sau maxim, iar totul se desfășoară bazându-se pe vieți. Vei începe cu 3 vieți, iar fiecare simbol galben îți adaugă o viață în timp ce fiecare simbol Wipeout online îți ia una. Maximul de vieți este setat la 3 și nu poate fi depășit. Dacă reușești să supraviețuiești pentru mai mult de 20 de runde, pariul tău va fi automat înmulțit de un anumit număr de ori.
  2. Simbol Special Wild – Simbolul Wild a fost adăugat pentru a facilita obținerea de combinații norocoase. Atunci când se află alături de 2 sau mai multe simboluri identice pe una dintre liniile de câștig, acesta le ia valoarea, acționând ca un înlocuitor.

Wipeout online este un joc simplu, dar foarte interesant, potrivit pentru toate tipurile de jucători, fie că vorbim de începători sau veterani. Abordarea absolut inedită pentru caracteristica sa specială cu rotiri gratuite este absolut uimitoare și nu arată că nimic din câte am văzut până acum. Dar îndeajuns despre toate acestea! Este timpul să învârți tamburii și să te convingi singur ce tot ceea ce îți spunem!