Lord Of The Ocean Joc ca la Aparate

Ești în căutarea unui joc cu păcănele 77777 care să-ți ofere cele mai uimitoare senzații de jocuri ca la aparate cu speciale? Lord of the Ocean este exemplul perfect dacă iubești apa, miturile și aventura. Singura întrebare care rămâne este “Ai curajul să te scufunzi în mijlocul comorilor?”.

Lord Of The Ocean

Evalueaza Joc (73 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Înoată pe urmele frumoasei sirene cu par de safir prin apa de un albastru smarald și experimentează incredibilele senzații de a porni într-o vânătoare de comori. Adânc în străfundurile oceanului te așteaptă un cufăr plin cu bogații, iar cheia pentru a-l deschide se află pe cei 5 tamburi. Pornește Lord of the Ocean, învârte-i rolele, obține combinații norocoase și bucură-te de câștiguri!

Nu știm dacă ai observat, dar Lord of the Ocean este una dintre creațiile celor de la Novomatic. De la an la an, și de la joc la joc, acest dezvoltator de păcănele online se îmbunătățește mai mult și mai mult și evoluează spre a furniza tuturor utilizatorilor săi cele mai calitative produse. Cu fiecare nou titlu lansat, se poate observa cu ochiul liber cum această companie aduce ceva nou stilului său deja cunoscut.

Lord of the Ocean jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

În mitologia greacă, se spune că Zeus, Hades și Poseidon și-au înfrânt tatăl, titanul care reprezenta timpul, Chronos, și și-au împărțit lumea pe din trei. Primul a revendicat cerul, cel de-al doilea a luat lumea de apoi, iar ultimul s-a ales cu marea.

Poseidon este zeul marii, al cutremurelor, al furtunilor, dar și al cailor, și este considerat a fi cel mai iute la manie, plin de toane și zgârcit dintre toți zeii Olimpului. Dar Lord of the Ocean îți aduce în primplan o altă interpretare a sa, una în care, pe cât de nemilos acesta ar părea să fie, tot îți va trimite în ajutor o sirenă să te ghideze spre comoara mult visată.

Ai auzit vreodată de Atlantis? Vechiul oraș scufundat, menționat în operele autorului grec Plato, ai cărui locuitori erau pe jumătate viețuitoare marine și pe jumătate oameni, poate fi întrezărit pe fundalul jocului. Pe deasupra sa sunt așezați, unul lângă altul, tamburii pe care se perindă rând pe rând simbolurile înfățișând fie creaturi marine și comorile lor, fie elemente de pe cărțile de poker. Fiecare element îl complimentează perfect pe următorul și așa se obține un produs al cărui calitate depășește cele mai înalte standarde.

Vrei să îți recomandăm mai multe jocuri ca la aparate de la Novomatic? Noi am fost profund impresionați de Flamenco Roses și Book of Ra Deluxe, așadar îți sugerăm să le încerci dacă ești interesat de munca acestui dezvoltator.

Simboluri

Când vine vorba de înfățișare, toate simbolurile arată fabulos, dar ce părere ai despre felul în care ele sunt răsplătite? Până la urmă, Lord of the Ocean este un joc cu păcănele online și a fost realizat pentru a te distra și recompensa pe tine, jucătorul. Acum că am înțeles care este rolul său principal, să revenim! 3 sau mai multe elemente identice care apar pe tamburi alăturați începând de la primul din stânga spre dreapta sunt considerate ca făcând parte dintr-o combinație norocoasă. Desigur, 3 este minimul care dă startul, iar maximul este de 5, pentru care poți primi, atunci când folosești cel mai mare pariu, sume precum:

  • 100 000 bănuți pentru 5 Poseidon;
  • 40 000 bănuți pentru 5 fete cu par albastru sau 5 sigilii;
  • 15 000 bănuți pentru 5 comori sau 5 soldați;
  • 3 000 bănuți pentru 5 A sau 5 K;
  • 2 000 bănuți pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Ooh la la! Ce câștiguri te așteaptă în Lord of the Ocean! Le-ai văzut? Ești pregătit? Atunci este momentul să începi! Dar nu uita, niciuna dintre sumele pe care le câștigi aici nu are un echivalent în valuta din lumea reală. Selecția noastră de jocuri 77777 gratis fără bani a fost creată pentru a-ți oferi cele mai bune păcănele fără a fi nevoie ca tu să faci vreo tranzacție. Doar trebuie să accesezi jocul pe care vrei să-l încerci și să dai startul petrecerii.

Cum joci Lord of the Ocean păcănele gratis?

Am tot spus “învârte tamburii”, dar, în realitate, înainte de a-i roti, tu trebuie să faci niște mici setări pentru a-ți personaliza experiență. Desigur, Lord of the Ocean începe cu anumite variabile, dar nu e mai satisfăcător să știi că joci folosind propriul stil? Valorile pe care tu trebuie să le introduci sunt pentru liniile de câștig, ce pot fi într-un număr oricare de la 1 la 10, și pentru suma pariului. Ambele categorii se află pe bordul de comandă și pot fi setate folosind butoanele de – sau +. Odată ce ai terminat cu această etapă, poți în sfârșit să pornești tamburii apăsând fie butonul Start pentru redare manuală, fie Autoplay pentru redare automată.

Caracteristici speciale Lord of the Ocean joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Funcția de gamble – Câștigul pe care l-ai obținut nu pare niciodată îndeajuns pentru tine? Ai curajul să îl pui la bătaie pentru a-l înmulți cu riscul de al pierde? După fiecare rotire încununată cu succes, ai posibilitatea de a activa funcția de gamble care va înlocui tamburii cu o carte de poker a cărei simbol tu trebuie să îl ghicești corect.
  2. Rotiri gratuite – 3 simboluri Scatter oriunde pe tabela de joc activează instant 10 rotiri gratuite.
  3. Simbol expandabil – Înainte ca rotirile gratuite să înceapă, un simbol este tras la sorți pentru a se extinde, în cazul unei combinații, pe întreaga suprafață a tamburului pe care a aterizat.

Pasionat de mitologia greacă? Joacă Lord of the Ocean pentru a află mai mult despre Poseidon și Atlantis în timp ce vânezi după comori. Îți promitem, nu va există nici o clipă în care să te plictisești!