Lucky Haunter Joc ca la Aparate

Te simți norocos astăzi? Ce-ai zice de niște păcănele online amuzante care să te facă să ieși din monotonie? Pentru cea mai tare experiență de jocuri ca la aparate cu speciale încearcă Lucky Haunter, un joc care devine mai din ce în ce mai interesant pe măsură ce îi învârți tamburii.

Lucky Haunter

Evalueaza Joc (115 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Tu cum întreții atmosfera la o petrecere, exceptând muzica bună și glumele? Cu toții știm că o petrecere nemaipomenită, indiferent de mărimea ei, trebuie să aibă băutură și mâncare. Lucky Haunter te invită la o petrecere nemaipomenită care se dă pe cele 5 role, 3 rânduri și 9 linii de câștig ale sale. Ce zici? Îi accepți invitația?

Nici nu mai trebuie să îți pui întrebarea cui dintre dezvoltatorii de jocuri ca la aparate 77777 aparține Lucky Haunter. Încă de la prima vedere putem că acesta este creația celor de la Igrosoft, compania rusească care răspunde prin întregul său portofoliu cerințelor jucătorilor. Deși produsele sale sunt cunoscute în Rusia și în țările din apropiere, munca sa este extraordinar de bună și ar trebui recunoscută la nivel global.

Lucky Haunter jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Trebuie să mărturisim, atunci când am citit numele Lucky Haunter, ne-am fi așteptat la un joc despre stafii, din moment ce acesta se traduce drept Bântuitorul Norocos. Dar nici că puteam să ne înșelăm mai mult. Nu există nici o legătură între titlu și realitatea jocului. Acesta înfățișează un cetățean turmentat ce pare a sta la un bar dintr-o tavernă alături de o bere și de un gramofon ce pare să redea o melodie foarte bună. Deasupra sa se întind tamburii plini de simboluri care mai de care. Toate sunt relevante temei abordate, înfățișând fie sticle și pahare cu băutură, fie mâncare. Totodată, singurele sunete ce pot fi auzite pe fundal sunt cele făcute de acțiunea de rotația a rolelor și de creditele care îți întră în cont. Rezumând în câteva cuvinte întreaga înfățișare, putem spune că, deși grafica nu este cea mai bună din câte există în ziua de astăzi, tema și felul în care această este implementată compensează pentru toate deficitele. Nu-i vei putea cunoaște magia acestui joc decât dacă îl încerci, așa că, da-i o șansă!

Dacă te prinde stilul și grafica celor de la Igrosoft, cu siguranță poți încerca și Garage sau Junky Box, două jocuri care fac referire la felul în care o mașină poate fi reparată.

 

Simboluri

Curios de ce câștiguri îți poate oferi Lucky Haunter? Haide să aflăm împreună ce avere te așteaptă în cadrul său. Pentru a fi recompensat trebuie să nimerești combinații de cel puțin 3 elemente identice pe una dintre liniile de câștig. Atunci când această cerință este îndeplinită, depinzând de numărul de simboluri participante, pariul tău va fi înmulțit cu o anumită valoare. Această valoare poate ajunge și până la:

  • 5 000x pentru 5 jetoane cu Lucky Haunter;
  • 2 000x pentru 5 potcoave;
  • 500x pentru 5 răci;
  • 200x pentru 5 sticle și pahare cu vin;

De asemenea:

  • 100x pentru creveți cu sos;
  • 50x pentru 5 beri;
  • 20x pentru 5 doze de bere;
  • 10x pentru 5 sticle de vin.

Așa multiplicatori pentru pariul ta mai rar, nu-i așa? Cu fiecare nou câștig, suma din contul tău va crește considerabil. Doar că, indiferent de cât de mult vei juca, această sumă nu va putea fi retrasă sau convertită în valută. Lucky Haunter este doar unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani pe care pagina noastră le oferă. Așadar, dacă îți dorești o experiență incredibilă fără a fi nevoit să îți investești propriile fonduri, aici este cel mai potrivit loc să o obții.

Cum joci Lucky Haunter păcănele gratis?

Abia așteptăm să învârtim ceva mai mult tamburii din Lucky Haunter. Ce zici, vrei să îi rotești cu noi? Indiferent dacă ești nou în domeniu sau ai mai jucat la păcănele 777777 până acum, poți să urmezi pașii noștri pentru a ajunge la cea mai tare experiență. Bordul său de jocuri ca la aparate ușurează modul în care poți ajunge la rezultatele pe care ti le dorești, pe acesta existând 5 butoane, dintre care doar 4 relevante pentru nevoile noastre. Așadar, haide să începem prin a explica ce trebuie să faci:

  • apasă pe Lines până obții numărul preferat de linii de câștig;
  • fiecare click pe Bet va crește suma pariului total, deci apasă până obții valoarea de care ai nevoie;
  • apasă butonul Start pentru o rotire manuală a tamburilor, sau Auto pentru una automată.

După cum spuneam, este foarte ușor să ajungi să te bucuri de distracția oferită aici. Urmărește indicațiile noastre îndeaproape, găsește combinația de setări potrivită pentru tine și descoperă jocurile de noroc așa cum nu le-ai mai văzut până acum!

Caracteristici speciale Lucky Haunter joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Risk Game (Dublezi sau piezi) – Orice câștig nemulțumitor ar trebui dublat! Cu Risk Game îți poți pune la bătaie întreaga suma obținută într-un mic joculeț adițional care are capacitatea de a-ți înmulți exponențial câștigul sau al anula complet. În cadrul său, singura ta misiune este de a descoperi o doză de bere cu o valoare mai mare decât cea întoarsă automat.
  2. Bonusul Lucky Haunter – Când 3 dopuri de sticlă apar concomitent pe tabela de joc, bonusul este activat. În cadrul său, 5 alte dopuri iau locul tamburilor. Fiecare dintre acestea trebuie întoarse. Dacă nici unul nu conține cuvântul Exit, vei trece în următoarea etapă unde trebuie să îți alegi aleatoriu premiul dintre cele două platouri acoperite.

Lucky Hunter se adresează tuturor categoriilor de jucători, indiferent dacă aceștia joacă pentru a se distra sau pentru a câștiga. Având la bază o idee foarte interesantă, acesta te va captiva încă de la prima rundă. Ești curios de prestanța sa? Atunci nu mai pierde timpul și încearcă-l chiar acum!