Panther Moon Joc ca la Aparate

La clar de luna, toate animalele și plantele nopții se arată. Nu rata șansa de a le aduce împreună pe tamburi și câștiga mai mult și mai mult cu fiecare rotire. Panther Moon este jocul cu păcănele 77777 unde norocul își dă mâna cu distracție. Nu mai pierde nici o secundă! Pornește-l acum!

Panther Moon

Evalueaza Joc (65 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 15
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Atunci când auzi cuvântul panteră, te gândești indubitabil la o junglă tropicală. Și ai dreptate! În Panther Moon este vorba de o junglă sub clar de luna, unde doar creaturile nopții își fac apariția. Întinse pe cele 15 poziții ale tabelei cu 5 tamburi și 3 rânduri, simbolurile se reflectă ademenitor în lumina lunii, arătându-ți în felul lor propriu, calea spre victorie.

Atunci când vrei să te delectezi cu o tematică unică implementată într-un mod care trădează doar calitatea debordantă a întregului ansamblu este musai să încerci păcănelele online de la Playtech. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate a reunit cei mai buni ingineri și veterani din industrie pentru a crea cele mai bune produse pe care jucătorii le-au încercat vreodată. Panther Moon este doar unul dintre titlurile la care ei au lucrat, și putem spune că nu se aseamănă cu nimic din câte am văzut până acum.

Panther Moon jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Pe deasupra unui lac, în mijlocul junglei tropicale, așezată pe craca unui copac, cu lumina lunii ce i se reflectă în blana neagră, stă leneșă o panteră, așteptând ca tu să dai startul jocului. Odată ce pornești Panthera Moon, aceasta sare de pe imaginea de fundal pe tamburi, unde devine cel mai valoros și apreciat simbol. Alături de ea, hiene, bufnițe, flori ale nopții, dar și simboluri din cărțile de poker strălucesc sub clar de luna, îmbiindu-te la câștiguri substanțiale.

Atunci când descriem grafica, nu putem invoca decât cuvinte de laudă. Aceasta este realizată într-o manieră modernă ce trădează implicarea și dedicarea celor care au lucrat la acest proiect. Pentru a menține vie calitatea sa de joc cu păcănele, Panthera Moon utilizează doar sunete clasice, specifice jocurilor cu fructe ca la aparate de odinioară. Dar chiar și așa, toate caracteristicile acestui joc lucrează împreună pentru ca tu să te bucuri de o operă de artă.

 

Ai o pasiune pentru animalele care trăiesc în junglă și vrei să le regăsești pe tamburii unui joc cu păcănele gratis? Dintre toate titlurile disponibile pe pagina noastră, îți recomandăm Wild Orient, care a fost dezvoltat de Microgaming. Acesta te va purta în inima junglei asiatice, unde vei întâlni o sumedenie de animale exotice.

Simboluri

Nu mai este nici un loc de îndoială că simbolurile de aici sunt minunate. Și nu doar că arată incredibil, dar sumele pe care acestea ți le pot oferi sunt, de asemenea, fantastice. Doar învârte rolele până când ai norocul de a aranja, pe tamburi adiacenți, 3 sau mai multe elemente identice pe una dintre cele 15 linii de câștig. Odată formată o combinație, tu vei fi răsplătit cu un multiplicator prestabilit care se va înmulți cu pariul de linie. Acest multiplicator poate ajunge până la:

  • 9 000x pentru 5 pantere;
  • 4 500x pentru 5 simboluri Scatter;
  • 750x pentru 5 bufnițe sau 5 hiene;
  • 500x pentru 5 fluturi;
  • 250x pentru 5 flori roșii sau 5 flori albastre.

Era de așteptat ca simbolurile cu imagini să aibă multiplicatori mai mari, dar, chiar și când realizezi combinații cu simbolurile de pe cărțile de poker, tu vei avea doar de câștigat. 5 elemente identice dintre acestea îți vor înmulți pariul de linie cu 125x pentru A sau K și 100x pentru Q, J,10 sau 9.

Desigur, indiferent de cât de mult vei câștiga, nu te aștepta să ai opțiunea de a retrage creditele. Acesta sunt fictive și au valoare doar în cadrul Panther Moon, unde sunt folosite drept combustibil pentru acționarea tamburilor. Pe pagina noastră poți beneficia doar de jocuri 77777 gratis fără bani, ceea ce înseamnă că aici te poți distra fără limite și fără griji cu o selecție excelentă dintre cele mai bune păcănele online.

Cum joci Panther Moon păcănele gratis?

Există diferite interfețe disponibile pentru Panther Moon. Cea care apare în varianta oferită de noi imită foarte bine bordul unui aparat dintr-un cazino, ceea ce te va aduce mai aproape de experiență reală. Dacă arunci o privire pe deasupra lui, vei observa o multitudine de butoane diferite. Stai fără grijă, toate au un rol, unul pe care îl vom afla în câteva momente. Începând de la stânga la dreapta, haide să inventariem împreună butoanele și ce funcție servesc ele.

  • Paytable – prezintă o tabelă cu toate câștigurile ce pot fi obținute;
  • 1 line; 3 lines; 5 lines, 7 lines; 9 lines – setează numărul de linii cu care poți câștiga.
  • Bet One; Bet Max – butoanele pentru setarea valorii pariului;
  • Start; Automatic Start – butoanele pentru a activa tamburii. Primul este pentru rotire manuală, în timp ce al doilea este pentru rotire automată.

Caracteristici speciale Panther Moon joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri Gratuite – De fiecare dată când pe tabelă apar 3 sau mai multe simboluri Scatter tu vei primi 15 rotiri gratuite cărora li se aplică un multiplicator 3x.
  2. Simbol Special Wild – Pantera, simbolul Wild care dă, de altfel, și numele acestui joc, este singurul element care poate contribui la crearea unor combinații cu un alt tip de simboluri, dublând totodată câștigul obținut.

Deși unii ar putea spune că Panthera Moon nu are suficient de multe caracteristici speciale, acest joc cu păcănele ca la aparate compensează prim mărimea premiilor și înfățișarea uimitoare. Vrei un joc unde poți câștiga niște sume colosale, dar, în același timp, să te bucuri de o grafică și o tematică unică? Panther Moon este alegerea evidentă!