Island 2 Joc ca la Aparate

Cine ar fi crezut vreodată că să fii naufragiat este atât de interesant? Desigur, nu facem referire la cazuri reale, ci la jocul de păcănele ca la aparate Island 2 ce are la baza astfel de poveste. Distrează-te fără măsură cu simbolurile deosebite și grafica unică!

Island 2

Evalueaza Joc (167 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 1
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Tu la ce te gândești când auzi cuvântul Insulă? Plaje însorite, apă azurie a oceanului și sunetul valurilor ce se sparg la mal, nu-i așa? Contrar tuturor așteptărilor, Island 2 imaginează o insula pustie pe care un bătrân pescar a naufragiat. Ajută-l să supraviețuiască și distrează-te la maxim învârtind tamburii acestui joc de păcănele online.

Ai mai auzit până acum despre Igrosoft? Deși acest dezvoltator de jocuri ca la aparate din Rusia nu este foarte cunoscut înafara granițelor, acesta se mândrește cu o selecție uimitoare de păcănele 77777 pe care trebuie să le încerci. Începe cu Island 2 pentru a te convinge de cele afirmate de noi! Sigur te vei distra!

Island 2 jocuri ca la aparate – temă și aspect

O insulă izolată este cu siguranță o destinație de vacanță exclusivă pe care mulți și-o doresc, dar nu și din perspectiva unui naufragiat. Sau…? Island 2 spune povestea unui naufragiat pe ocean în apropierea unui insule și descrie modul în care acesta supraviețuiește. Însuși imaginea de fundal îl reprezintă pe acesta plutind pe o scândură alături de un pescăruș aflat pe un butoi, înfruptându-se din când în când din câte un pește. Tabela de joc aflată deasupra sa este încadrată de patru bușteni legați cap la cap și conține doar simboluri relevante pentru un naufragiu. Iar din moment ce acesta face parte din genul de jocurile ca la aparate, efectele sonore sunt cele specifice păcănelelor clasice.

Și nu doar Island 2 are această combinație de unic și clasic. Toate jocurile create de Igrosoft au structuri similare chiar dacă tema lor diferă. Încearcă în mod gratuit pe pagina noastră Junky Box sau Crazy Monkey, dacă jocurile oferite de acest producător sunt pe gustul tău!

Simboluri

Spuneam că toate simbolurile selectate pentru Island 2 sunt relevante pe subiectul naufragiului. Fie că vorbim de animale sau de părți ale unei nave, toate acestea sunt prezente pe tamburi și mai mult decât atât, oferă câștiguri spectaculoase ori de câte ori sunt dispuse într-o combinație de 3 sau mai multe identice. Aceste combinații se pot forma atât de la stânga la dreapta cât și de la dreapta la stânga pe și au în componență simboluri dispuse a pe role alăturate într-una din formele dictate de liniile de câștig. Toate combinațiile sunt răsplătite cu un multiplicator prestabilit pentru pariul tău de linie, cel mai mare fiind de:

  • 5000x pentru 5 simboluri Island;
  • 2000x pentru 5 delfini;
  • 500x pentru 5 colaci;
  • 200x pentru 5 țestoase;
  • 100x pentru 5 cârme;
  • 50x pentru 5 conserve deschise;
  • 10x pentru 5 pescăruși;
  • 10x pentru 5 sticle cu mesaj.

Cum joci Island 2 păcănele gratis?

Toate jocurile ca la aparate cu speciale oferite de Igrosoft au o interfață foarte ușor de utilizat. În cazul de față, Island 2 dispune de 9 linii de câștig, 3 rânduri, 5 tamburi și un bord de control plin de butoane pentru a înlesni accesul jucătorilor la tot ce acesta oferă. Dintre aceste butoane putem numi 5 pentru selectarea numărului de linii, două pentru setarea valorii pariului, unul pentru Rotire Automată (Auto Start) și unul pentru Rotire Manuală (Start). Știind toate acestea, poți deja porni jocul și da startul la distracție.

Dar, amintește-ți că aici poți doar să te bucuri de jocuri 77777 gratis fără bani. Nu există nici o opțiune de a juca cu bani reali sau de a retrage fondurile folosite pentru a alimenta rotirile. Indiferent de ce tip de păcănele preferi, pe pagină noastră te poți bucură de cele mai bune jocuri ca la aparate gratis cu speciale.

Caracteristici speciale Island 2

  1. Funcția de gamble – într-o interpretare specifică Igrosoft, această funcție constă într-un set de 5 cărți de joc, 4 dintre care întoarse cu față în jos. Prima mereu va fi mereu cartea jocului. Pentru a câștigă, tu ai o singură șansă în care trebuie să întorci o carte ce are o valoare mai mare decât prima.
  2. Bonus special – împărțit pe mai multe stagii, acest bonus este declanșat de apariția pe tamburi cel puțin 3 simboluri insula. În prima etapă, bătrânul nostru naufragiat trebuie să își vâslească bărcuța în toate cele 5 direcții la sfârșitul cărora se află fie un delfin fie un rechin. Întâlnirea cu un rechinul reprezintă încheierea acestei sesiuni speciale. Pe de altă parte, dacă pe toate cele 5 direcții au fost doar delfini, jocul continuă cu un alt cadru în care personajul principal trebuie să aleagă unul dintre cele două bucăți de carne, una ascunzând un premiu.

Deși poate părea puțin depășit de vreme, Island 2 oferă premii grandioase ce se potrivesc tuturor tipurilor de jucători. Dacă nu știi ce alte jocuri ca la aparate gratis ai vrea să mai încerci, optează pentru Island 2 și nu vei regreta!