Money Talks Joc ca la Aparate

Descoperă lumea în care banii au propria voce în minunatul joc de păcănele Money Talks. Învârte tamburii plini de simboluri ce îți vor oferi momente de neuitat și găsește specialele pregătite doar pentru tine!

Money Talks

Evalueaza Joc (622 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 900
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Poate că nu știai, dar banii au o voce a lor care-ți șoptește că trebuie să îi ai. Urmează-le indicațiile și joacă acum Money Talks ca la aparate! Nu va trece mult și vei deveni fericitul câștigător al unor sume impresionante de credite.

Produs de Novomatic, Money Talks este un joc de noroc online cu o înfățișare vintage ce se mândrește cu 5 tamburi, 3 rânduri, 9 linii de câștig și un jackpot uimitor. Este cu adevărat un joc unde poți face bani ori de câte ori îi pui rolele în acțiune.

Să fim sinceri cu tine, nici nu ne-am fi așteptat la un joc mai puțin decât extraordinar de la Novomatic. Dat fiind faptul că acest dezvoltator a avut la dispoziție 40 de ani să se maturizeze și să își perfecționeze tehnica prin care își creează produsele, jocurile sale ca la aparate sunt excepționale. Intră și tu în lumea banilor și a nestematelor pe care acesta o portretizează atât prin intermediul Money Talks, cât și prin intermediul Just Jewels sau Fruits’n Royals.

Money Talks ca la aparate 77777 – temă și aspect

Money, sau bani în română, – oare a existat vreodată un cuvânt care să îi incite mai mult pe jucători decât acesta? Să-ți spunem drept, ne este imposibil să ne gândim la unul care să producă o impresie la fel de puternică precum acesta. Dacă nu te-ai prins până acum care este tema din Money Talks, îți vom spune noi, este cu și despre bani!

Poate că stilul este cumva învechit, dar grafica este modernă și arată la fel de bine ca oricare alte jocuri ca la aparate cu speciale lansate anul asta. Pe fundal, plouă cu bani, în timp ce pe tamburii de un verde impresionant stau așezate diferite simboluri asociate cu valută. Putem spune că aceste simboluri sunt în strânsă legătură cu tematica și se potrivesc perfect. De exemplu, acestea înfățișează o geantă plină cu bani, precum și monezi strălucitoare, portofele, afaceriști și, deloc surprinzător, un sac cu bani pe care este inscripționat $. Este complet vizibil faptul că inginerii care au lucrat la acest joc au depus un efort real pentru a-l crea, din moment ce fiecare caracteristică se completează cu restul elementelor.

 

Simboluri

Poate că jocul arată uimitor, dar ceea ce vrei tu să auzi cu adevărat este vocea banilor, nu-i așa? Atunci, nu mai pierde timpul! Învârte tamburii chiar acum, aliniează cel puțin 3 simboluri pe una dintre liniile de câștig și află care este sunetul pe care îl fac banii cu adevărat atunci când vin la tine. Astfel, vei putea câștiga până la:

  • 900 000 bănuți pentru 5 afaceriști;
  • 75 000 bănuți pentru 5 saci cu bani sau 5 genți pline cu bani;
  • 40 000 bănuți pentru 5 teancuri de bani;
  • 25 000 bănuți pentru 5 portofele sau 5 monede;

Când vine vorba despre simbolurile de pe cărțile de poker, vei observa că nu vei obține la fel de mult pentru o combinație precum în cazurile de mai sus. Poate că nu plătesc la fel de bine, dar cu toate acestea, cu siguranță vei fi entuziasmat când vei obține o combinație de 5 elemente identice care te va răsplăti cu 12 500 pentru A sau K și 10 000 pentru Q, J, 10 sau 9.

Sperăm doar că nu ai uitat că aceasta este o versiune Money Talks 77777 gratis fără bani! Pe pagina noastră vei găsi doar jocuri ca la aparate gratis care nu necesită o tranzacție pentru a fi încercate. Sigur, faptul că nu poți depozita înseamnă că nu poți retrage nici o sumă de credite, dar privește partea cea mai bună! Te vei distra la maxim ori de câte ori vei accesa acest site!

Cum joci Money Talks că la aparate gratis?

Ești un jucător nou? Vrei să joci Money Talks online gratis, dar nu poți desluși misterele pe care interfața lui le ascunde? De ce nu ne însoțești pas cu pas în încercarea noastră de a te ghida printre multitudinea de butoane care apar aici? Vei fi surprins să afli că, pentru a-l juca, nu ai nevoie decât să:

  • apeși unul dintre cele 5 butoane cu linii de câștig pentru a-ți seta numărul cu care vrei să joci;
  • apeși butonul Bet One pentru a-ți stabili manual pariul sau Bet Max pentru a sări la cea mai mare valoare;
  • apeși butonul Start pentru o rotire manuală sau Automatic Start pentru că rotirea să devină automată.

Doar cu acești 3 mici pași vei ajunge să te bucuri de jocurile de noroc așa cum nu ai crezut că o vei face vreodată.

Caracteristici speciale

  1. Simbol Special (om de afaceri) – Te vei bucura să afli că ori de câte ori simbolul cu omul de afaceri apare pe tamburi, șansele ca tu să obții o combinație câștigătoare cresc drastic. Asta pentru că acest element are capacitatea de a mijloci legătura dintre două sau mai multe simboluri care apar pe una dintre liniile de câștig.
  2. Rotiri Gratuite – Se întâmplă când și când ca 3 sau mai multe semne ale dolarului să aterizeze simultan pe tamburii din Money Talks. Atunci când își fac apariția, ele îți vor da 15 rotiri gratuite pentru care se aplică un multiplicator 3x.

Deci, de la prima vedere, ce părere ți-ai format despre Money Talks? Dacă îți place felul cum arată, stai să vezi când îl joci! Cu siguranță îl vei adora!