Jewels 4 All Joc ca la Aparate

Dacă strălucirea este mai mult decât un cuvânt pentru tine, iar singurele jocuri ca la aparate ce ți se potrivesc sunt doar cele ce-ți iau ochii, atunci e momentul să încerci Jewels 4 All. Multitudinea de nestemate, aur și coroane rezultă în unul dintre cele mai bune jocuri cu păcănele cu pietre prețioase a tuturor timpurilor.

Jewels 4 All

Evalueaza Joc (115 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 9
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Jewels 4 All nu este singurul joc cu păcănele online ce abordează o astfel de temă. Dar, deși nu este unicul, s-ar putea să fie probabil printre cele mai bune. Nu o spunem noi asta, o spun toți cei care l-au încercat, și probabil și tu vei fi de acord cu ei odată ce îl testezi.

Fiecare nou joc pe care îl încercăm de la Novomatic este pur și simplu un deliciu. Culorile, designul, interfața, dar și tema se completează perfect și îi oferă jucătorului cea mai bună experiență de păcănele. Nu o dată, ci, de fiecare dată. Dacă și tu ești curios despre cum reușește acest dezvoltator de jocuri ca la aparate să își surprindă mereu fanii, învârte tamburii din Jewels 4 All.

Jewels 4 All jocuri ca la aparate – temă și aspect

Am putea spune că tematica prezentată aici este una dintre cele mai populare și clasice teme ce au fost abordate de-a lungul timpului în păcănele. Jewels 4 All are în primplan un set de 4 pietre prețioase, acompaniate de alte simboluri ce înfățișează bani, aur și coroane. Regalitatea se află în fiecare dintre noi, dar depinde de noi înșine cum o invocăm. Jucând acest joc este doar una dintre modalitățile prin care o poți aduce la suprafață și te poți simți ca un cap încoronat.

Dacă ar fi să analizăm designul, nu putem spune că suntem impresionați. Elementele grafice sunt destul de comune și nu există animații. Dar, deși aspectul nu este cu nimic special și l-am putea descrie ca fiind destul de tradițional, altceva uimește în cadrul său. Modalitatea în care îl poți juca este cât se poate de extraordinară. Aceasta te va propulsa în mijlocul acțiunii și te va captiva prin acțiunile sale simple. În alte cuvinte, dacă preferi jocurile unde calitatea contează mai mult decât aspectul, Jewels 4 All e perfect pentru tine.

Menționăm anterior că Jewels 4 All nu este singurul exemplu de păcănele ce tratează această temă. Tot de la Novomatic venind și Just Jewels Deluxe, ce aduce aceleași elemente într-o abordare similara.

Simboluri

În Jewels 4 All nu există runde adiționale sau rotiri gratuite și nici un premiu sub formă de jackpot. Singura modalitate de a câștiga este prin a forma combinații norocoase de cel puțin 3 simboluri aliniate pe una dintre cele 9 linii de câștig. Absența caracteristicilor enumerate mai sus reprezintă un avantaj, întrucât sumele maxime ce pot fi câștigate compensează acest aspect cu valori extraordinare. De exemplu, un pariu de 200 bănuți poate fi recompensat cu până la:

  • •200 000 bănuți pentru 5 coroane;
  • •100 000 bănuți pentru 5 lingouri sau 5 teancuri cu bani;
  • •40 000 bănuți pentru 5 rubine sau 5 safire;
  • •20 000 bănuți pentru 5 ametiste sau 5 smaralde.

Nu-i așa că toate sumele de mai sus ar arată uimitor în contul tău? Deși le poți câștigă în cadrul Jewels 4 All, nu există nici o posibilitate de a le retrage, întrucât acesta face parte din colecția de jocuri ca la aparate gratis disponibile pe pagina noastră. Toate creditele existente în cadrul său și câștigurile rezultate din acestea sunt fictive și nu pot fi convertite în bani reali. Cu toate acestea, versiunea de aici este perfectă pentru toți cei care vor să se antreneze sau să încerce noi jocuri 77777 gratis fără bani. Distrează-te fără limite și nu duce grijă banilor!

Cum joci Jewels 4 All păcănele gratis?

Deși, la prima vedere pare un joc destul de complicat, în realitate, el este cât se poate de simplu. Chiar dacă ești nou în lumea păcănelelor și nu știi exact cum să acționezi Jewels 4 All, nu trebuie să îți faci griji. Vom parcurge împreună pașii pentru că tu să te bucuri de o experiență de joc inedită. În primul rând va trebui să îți alegi numărul de linii și valoarea pariului. Mai apoi, când te declari mulțumit de aceste setări, poți apăsa butonul de Redare Manuală și să începi să te bucuri de tot ceea ce-ți este oferit.

Caracteristici speciale Jewels 4 All

Am putea spune că Jewels 4 All este un joc cu păcănele gratis mai degrabă simplu decât orice altceva. Nu conține decât o caracteristică specială care îi poate ajută pe jucători să își multiplice câștigurile de care nu sunt mulțumiți. Această caracteristică se intitulează “Gamble” și se identifică printr-o carte întoarsă cu fața în jos a cărei culoare trebuie ghicită. În funcție de răspunsul tău, corect sau greșit, îți vei dubla exponențial câștigul dintr-o singură rundă sau îl vei pierde complet.

Jewels 4 All este un joc ce se remarcă prin calitatea debordantă și tema clasică. Deși acesta joc, ce are 5 tamburi cu câte 3 rânduri, nu este cel mai arătos dintre toate, el reușește să își mențină poziția în preferințele jucătorilor prin intermediul tuturor celorlalte caracteristici. Ar trebui să îl încerci!