King Kong Joc ca la Aparate

Din confortul propriei locuințe, stând în față unui calculator, te poți teleporta în mijlocul junglei lui King Kong. Aventura vieții tale te așteaptă aici cu cele mai mari câștiguri și cu cele mai tari senzații, iar tot ce trebuie tu să faci este să învârți tamburii și să te distrezi. Sună ca un plan excepțional, nu-i așa?

King Kong

Evalueaza Joc (277 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 0.20
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Dacă vrei să te simți ca o vedetă de cinema care face parte din producția uimitorului film King Kong, atunci învârte tamburii jocului de la Playtech care îi poartă numele. Senzațiile pe care cei 5 tamburi cu 3 rânduri le oferă sunt cu mult mai exaltante decât orice am putea noi descrie. Este musai să îl încerci pentru a-i descoperi toate secretele .

Când vine vorba de Playtech și munca pe care inginerii de aici o depun pentru a asigura cele mai bune specificații pentru jocurile ca la aparate pe care le creează, nu este loc de glumă. Acest dezvoltator de păcănele online își ia foarte în serios scopul pentru care a fost creat, acela de a oferi doar jocuri de noroc superior calitative celor deja existente. Până acum, putem doar să spunem că și-a îndeplinit rolul și nu se da înlături de la a-și uimi utilizatorii cu cele mai bune titluri și specificații.

King Kong jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

King Kong a impresionat omenirea și i-a oferit coșmaruri în egală măsură încă de la apariția sa pe micile și marile ecrane în 1933. De-a lungul timpului, multe remake-uri au luat cu asalt lumea cinematografiei și implicit, imaginația celor care le-au vizionat. Versiunea care apare în jocul nostru este cea a filmului din 2005, regizat de către cunoscutul director din Stăpânul Inelelor, Peter Jackson. Acțiunea din cadrul filmului ilustrează cum directorul Carl Denham împreună cu scenaristul Jack Driscoll și mult iubita actriță Anne Darrow se aventurează pe insula Craniu pentru a pune bazele unui film. Aceștia sunt pe cale să afle că această insulă nu este doar o întindere de teren obișnuită din mijlocul oceanului, ci casă celei mai de temut primate din lume.

Jocul are două moduri, Jungla și Orașul. Fiecare dintre moduri se declanșează după ce bonusul activat de apariția a 3 simboluri Scatter este dus la bun sfârșit. Înfățișarea fiecăruia dintre moduri este foarte diferită una de alta, dacă este să le comparăm. Pe de o parte avem Jungla, unde pe fundal apare o imagine din mijlocul împădurit al insulei, tamburii sunt făcuți din piatră, iar simbolurile sunt năpădite de vegetație. Pe de altă parte avem Orașul, cu imaginea unui teatru de lux pe fundal și simbolurile pline de strălucirea Hollywoodului.

Indiferent ce mod vei juca, cu siguranță vei avea parte de un timp de excepție. Un joc cu păcănele 77777 atât de versatil este cu siguranță o sursă sigură de distracție! Nu doar noi spunem asta, ci și toți cei care l-au încercat până acum. Nu trebuie să ne crezi, trebuie doar să îi dai o șansă!

Iar dacă ți-a plăcut, și vrei să afli ce alte recomandări mai avem pentru tine, îți indicăm să-ți arunci privirea peste jocul creat de cei de la Microgaming intitulat Tarzan. Băiatul crescut de gorile va fi o sursă la fel de bună de distracție pe cât este maimuța uriașă din jocul de astăzi.

Simboluri

Acum, știm deja că simbolurile își schimbă înfățișarea în funcție de modulul în care joci. Cât despre valoarea lor? Aceasta rămâne aceeași, și poate fi revendicată de jucător doar în momentul în care 3 sau mai multe elemente identice apar pe tamburi alăturați de la stânga la dreapta pe una dintre cele 20 linii de câștig. Aceste alăturări se numesc combinații, și îți pot înmulții pariul de linie cu până la:

  • 3000x pentru 5 King Kong;
  • 1000x pentru 5 Ann Darrow;
  • 600x pentru 5 Jack Driscoll;
  • 500x pentru 5 Carl Denham;
  • 300x pentru 5 Căpitani Englehorn.

Este foarte normal că elementele ce conțin imagini sau animații să fie mai bine plătite, dar chiar și așa, o combinație de 5 simboluri identice de pe cărțile de poker îți poate înmulți pariul de linie de 150x pentru A, 100x pentru K, 75x pentru Q, 50x pentru J și 30x pentru 10.

10 tipuri diferite de simboluri și 10 multiplicatori diferiți. Oricum ai da-o, indiferent care dintre elementele de mai sus apar într-o combinație, tu vei fi răsplătit regește, nu-i așa? Dar care este miza? Miza sunt creditele, bani fictivi care pot fi folosiți doar în cadrul King Kong și nu pot fi retrași sub nici o formă. Dar indiferent dacă poți să tragi sau nu foloase materiale din acest joc, tu ești probabil aici pentru distracție. Alege-ți păcănelele favorite din sutele de jocuri 77777 gratis fără bani pe care ți le punem la dispoziție și bucură-te de o experiență inedită fără a  fi nevoit să faci vreo investiție.

Cum joci King Kong păcănele gratis?

Încă nu am discutat despre asta, deși, cu siguranță, în rândul celor care citesc descrierea noastră se află și începători care nu au mai învârtit până acum tamburii specifici jocurilor ca la aparate cu speciale. Care este cea mai bună modalitate de a începe să joci? Cum poți să ajungi la experiența unui veteran în cel mai scurt timp?

În primul rând, trebuie să pornești la drum cu pași mici. Începe prin a-ți seta numărul de linii de câștig și valoarea pariului după cum crezi de cuviință, apoi apasă fie Autoplay pentru redare automată sau Spin pentru rotire manuală. Totodată, poți folosi modulul Turbo pentru a face ca rolele să se învârtă mai repede.

În al doilea rând… Glumeam, nu există un al doilea rând. Experiența se obține jucând, iar tu ai pornit în aventura ta cu cei mai buni parametrii configurați chiar de tine. Mult noroc și distracție plăcută!

Caracteristici speciale King Kong joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Skull island bonus – 3 simboluri Scatter care apar concomitent pe tabela de joc în timpul modului junglă (Jungle Mode) activează acest bonus. Cadrul său înfățișează o insula cu mai multe puncte strălucitoare, 12 la număr. Misiunea ta este de descoperi 3 dinozauri la fel din cele 4 tipuri pentru a fi răsplătit cu premiul corespunzător tipului lor.
  2. City tower bonus – Desigur, atunci când ești în modul Oraș (Big City mode), bonusul Skull Island este înlocuit de bonusul City tower. Acesta se activează pe aceeași premisă, iar când este declanșat, înlocuiește tabela de joc cu silueta lui King Kong ce se află în vârful unei clădiri. Gigantica maimuță este atacată din 3 părți de avioane de lupta, iar tu ai 3 șanse pentru a le da jos și a câștiga recompensele care se află pe ele.
  3. Rotiri adiționale Wild Kong – Simbolul Wild nu doar că poate ține locul tuturor celorlalte elemente în cadrul unei combinații, dar 3 asemenea simboluri declanșează 3 rotiri adiționale. În cadrul acestor rotiri o parte dintre tamburi devin în întregime Wild.

Exact ca King Kong, și tu te vei cățăra spre noi culmi ale jocurilor ca la aparate gratis. Cu nenumăratele sale caracteristici speciale și toate elementele vizuale, acest joc cu păcănele te va scoate din cotidian și te va purta într-o aventură cum nu ai mai visat până acum!