50 Dragons Păcănele ca la Aparate

Stai în compania dragonilor și o să simți cu adevărat trăirea unui joc de păcănele ca la aparate! 50 Dragons dispune de o grafică și o temă interesantă, în cadrul cărora specialele care îți vor aduce câștiguri nu vor întârzia să apăra.

50 Dragons

Evalueaza Joc (1055 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 50
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Te farmecă poveștile despre creaturi supranaturale care au existat sau nu pe suprafața Pământului odinioară? Mitologia asiatică este cea mai potrivită pentru astfel de istorisiri. Dragonul este una dintre cele mai adorate ființe mitice care apare în fiecare peisaj din China, în fiecare narare, iar acum și în 50 Dragons. Învârte tamburii din acest joc și permite-i dragonului să te îmbogățească!

50 Dragons a apărut pentru prima dată pe piață jocurilor de noroc sub formă de păcănele fizice în marile cazinouri. De aici a fost îndeajuns un pas pentru a ajunge unul dintre cele mai populare jocuri create de Aristocrat, mulțumită tuturor posibilităților de câștig și temei orientale unice. În zilele noastre nu mai este nevoie să vizitezi unul dintre cazinourile pline de lux, ci doar trebuie să intri online pentru a-l accesa.

Aristocrat este într-adevăr un nume de mare prestanță, dar ce se ascunde sub acesta? Multă muncă, implicare și dragoste pentru jocurile ca la aparate 77777, desigur! Acest dezvoltator este unul dintre cei mai vechi și cunoscuți în industrie, făcând înconjurul lumii prin intermediul produselor sale. Deși se axează în principal pe producția de aparate pentru cazinourile de lux, sunt timpuri când acestea sunt transpuse în jocuri online. Doar cele mai cunoscute primesc această șansă, de aceea trebuie să încerci 50 Dragons fără doar și poate!

50 Dragons jocuri ca la aparate – temă și aspect

Deși, în cultura noastră, dragonul este reprezentat precum o ființă ce prevestește dezastrul, în cultura chineză, acesta este un simbol al norocului. În relatările antice, aceste creaturi au fost create odată cu oamenii și au ajutat la restaurarea rasei umane după potop. Astfel, ei sunt întruparea bunătății, bucuriei și a averilor.

Dragonii sunt foarte răspândiți în rândul păcănelelor cu tematică asiatică, dar creatorii acestui joc s-au întrecut pe ei înșiși când l-au dezvoltat. Sunetele alese sunt tradiționale, iar designul este unul aproape monocromatic, unde o singură culoarea se întinde pe întreaga suprafață a jocului. Pe fundal, trasată cu linii negre se întinde o hartă desenată în vechiul stil chinezesc. Cât despre simbolurile ce apar pe suprafața tamburilor, acestea descriu atât animale precum tigrul sau păunul, ce au avut un impact imens asupra culturii, cât și alte elemente ce apar pe cărțile de joc. Este imposibil să îți descriem în cuvinte cât de bine arată 50 Dragons. Cel mai bine este să îl joci și să te convingi singur.

Animalele ce au fost divinizate de-a lungul timpului în cultură asiatică sunt atât prezentate în 50 Dragons, cât și în Wild Orient. Acesta este un joc cu păcănele online de la Microgaming ce le prezintă într-o nouă perspectivă.

Simboluri

Deja cunoaștem că cel mai valoros simbol este dragonul, dar ce știm despre toate celelalte. Există un număr total de 11 elemente diferite ce se succed pe tamburii din 50 Dragons. Numărul din titlul jocului nu este ales la întâmplare. El indică câte linii de câștig există pe tabelă, linii pe care se formează combinațiile norocoase. Aceste combinații trebuie să conțină cel puțin 3 elemente aflate pe role alăturate, începând de la stânga la dreapta. Indiferent de valoarea pe care o dai pariului tău, în cazul în care numărul maxim de elemente s-au aliniat, acesta va fi înmulțit de:

  • 1000x pentru 5 dragoni de aur;
  • 500x pentru 5 tigrii sau 5 păuni;
  • 400x pentru 5 pești, 5 lilieci, 5 A sau 5 K;
  • 200x pentru 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9;

Ești familiarizat cu conceptul de câștiguri fictive? Este exact ce oferă jocurile ca la aparate gratis de pe pagina noastră. Nu poți converti creditele existente în bani reali, dar asta nu ar trebui să te afecteze. Tu ești aici, probabil, pentru distracția pe care o poți obține din jocurile 77777 gratis fără bani. Bucură-te de cele mai tari senzații de păcănele 77777 fără a griji!

Cum joci 50 Dragons păcănele gratis?

Cât de multe cunoști despre jocurile de noroc? Știi cum să învârți tamburii din 50 Dragons? Dat fiind interfața sa foarte minimalistă, unde toate opțiunile sunt ascunse, un începător poate fi pus în dificultate de acest aspect. Nu te complica cu astfel de detalii, mergi la sigur cu ghidul pe care noi l-am pregătit pentru tine.

Apasă pe mica rotiță din dreapta ecranului. Un meniu se va deschide de îndată. Din acest meniu îți poți seta sunetul, numărul de rotiri automate, sau valoarea pariului și numărul de linii. Stabilește-ți sigur variabilele cu care dorești să joci și întoarce-te la joc folosind triunghiul întors din dreapta. Odată ajuns înapoi, tot ce rămâne de făcut este să rotești tamburii și să te bucuri de experiență.

Caracteristici speciale 50 Dragons

  1. Rotiri Gratuite – Micuța bărcuță din aur de pe tamburi, probabil ai văzut-o, dar nu erai sigur care-i importantă sa. Află că aceasta apare doar pe rolele 1, 2 și 3 și poate realiza o combinație de trei elemente, fără a ține cont de liniile de câștig. Odată cu această combinație, vei primi de 4 ori înapoi pariul tău plus alte 10 rotiri gratuite.
  2. Simbol Special – Este reprezentat de perla din gheara dragonului și poate ține locul oricărui alt simbol pentru a forma combinații norocoase. Acest simbol poate apărea doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5.

50 Dragons este de departe unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate gratis cu speciale create de Aristocrat și disponibile pe pagina noastră. Calitatea graficii și sunetele clasice te vor bucura și îți vor oferi doza de distracția pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna de la un joc.