Caramel Hot Păcănele ca la Aparate

Îți este poftă de niște fructe glazurate cu caramel? Satisface-ți acest capriciu fără a fi nevoit să îți părăsești locul în care te-ai așezat confortabil jucând Caramel Hot! Acest joc de păcănele cu fructe te va delecta și îți va incita toate simțurile prin experiența inedită pe care o oferă. Încearcă-l acum!

Caramel Hot

Evalueaza Joc (321 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 30
  • |
  • Max. Bet: 600
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Caramel Hot este un joc creat pentru toți jucătorii de păcănele care sunt mari fani ai dulciurilor. Grație celor 5 tamburi și 3 rânduri pe care apare o selecție impresionantă de fructe care mai de care mai delicioase, cei ce-l vor alege își vor putea satisface pofta de dulce.

EGT Interactive a ținut mereu să îți ofere cele mai bune jocuri ca la aparate cu speciale, indiferent de tema pe care acestea o abordează. Deși este o companie înființată relativ recent, pasiunea pentru creație și calitate, dar și munca depusă a adus-o pe primele locuri în preferințele jucătorilor. Plus că, portofoliul pe care și l-a creat este absolut impresionant, mai ales pentru perioada scurtă de timp în care acesta a fost alcătuit.

Caramel Hot jocuri ca la aparate cu fructe cu speciale – temă și aspect

Însuși titlul Caramel Hot indică cât de delicios acest joc poate fi. Pe imaginea de fundal se întind diferite nuanțe de portocaliu ce imită culorile caramelului. Cât despre fundalul tamburilor, aici s-a folosit o nuanță de maro pentru a contrasta atât cu toate celelalte culori, cât și cu simbolurile ce se succed pe suprafața lor. Realismul cu care fiecare dintre fructele de pe tabelă a fost conceput te poate face să uiți că acestea sunt doar niște elemente fictive, și curând vei începe să le simți gustul cu fiecare rotire. Sau poate că gustul lor este cel al victoriei, pentru că acest joc dispune de 30 de linii de câștig care te vor îmbogăți mai mult și mai mult cu fiecare nouă rotire. Cum știi că ai câștigat? Dacă, după scurtele efecte auditive ce indică faptul că tamburii se învârt, muzică începe să cânte, înseamnă că ai obținut o combinație norocoasă.

Vrei să faci o paralelă între Caramel Hot și celelalte jocuri ca la aparate dezvoltate de EGT? Îți recomandăm Extremely Hot sau Burning Hot, două jocuri cu păcănele cu fructe gratis care îți vor arăta de ce toate produsele create de această companie sunt atât de minunate.

Simboluri

Fructe, șeptari, stele, clopoței, în câteva cuvinte, toate simbolurile care au apărut până acum pe tamburii păcănelelor clasice au fost introduse și aici. Ele formează combinații câștigătoare doar cu 3 sau mai multe elemente identice și te pot răsplăti, dacă folosești pariul maxim, cu valori de până la:

  • 120 000 pentru 5 stele;
  • 20 000 pentru 5 șeptari;
  • 2 000 pentru 5 clopoței;

De asemenea, fructele sunt recompensate cu un maxim de:

  • 1 600 pentru 5 mere;
  • 1 200 pentru 5 banane;
  • 1 000 pentru 5 struguri;
  • 800 pentru 5 pepeni;
  • 600 pentru 5 prune sau portocale;
  • 400 pentru 5 lămâi sau cireșe.

Nici nouă nu ne vine să credem că poți câștiga până la 120 000 credite doar pentru o singură combinație, dar este adevărat. Tot la fel de adevărat este faptul că aceste sume cu care poți fi recompensat în cadrul Caramel Hot sunt fictive și nu pot fi retrase în nici o formă. Poți totuși să le folosești pentru a te distra întrucât acest joc face parte din rândul jocurilor 77777 gratis fără bani disponibile pe pagina noastră. Dacă îți dorești o experiență unică de păcănele fără a fi nevoit să depozitezi fonduri, aici este cel mai potrivit loc să o faci.

Cum joci Caramel Hot păcănele cu fructe?

Care sunt controalele pentru Caramel Hot? Care este modalitatea cea mai bună de a juca jocurile păcănele gratis 77777 oferite de EGT? Suntem siguri că fiecare dintre cei care încearcă pentru prima dată acest tip de jocuri de noroc își pun astfel de întrebări. Iar acum există și un răspuns pentru ele.

Pe mijlocul bordului de control apar 5 sume. Acestea vor da valoarea pariului tău, așa că alege una dintre ele și apasă-i butonul. Imediat ce vei realiza această acțiune, tamburii vor începe să se învârtă, ceea ce înseamnă că aceste butoane țin locul butonului de Redare Manuală. De asemenea, dacă preferi ca rolele să se învârtă de la sine, poți folosi opțiunea de Redare Automată, aflată sub afișajul creditelor.

Caracteristici speciale Caramel Hot joc cu păcănele 77777 ca la aparate

  1. Funcția de gamble – Nu lăsa în seama norocului cât de mult poți tu câștiga! I-ați în mâini propria soarta și înmulțește exponențial sumele pe care le-ai obținut. La sfârșitul unei runde poți activa funcția de gamble și să-ți multiplici câștigul inițial atât timp cât îți poți asuma posibilitatea de a-l pierde integral. Doar ghicește corect culoarea de pe față cărții de poker pentru a fi recompensat.
  2. Jackpot Cards (Bonus Misterios) – Se poate întâmpla ca la un moment dat, după ce o rundă s-a încheiat, în loc ca o alta sa pornească, bonusul misterios să se activeze. Acesta constă în 4 simboluri diferite și 12 cărți de poker întoarse cu fața în jos. Pentru a câștiga unul dintre premiile din cadrul acestei caracteristici, trebuie să descoperi același simbol pe 3 cărți diferite, simbol care va stabili care dintre recompense îți va fi înmânată.
  3. Simbol Special (Stea) – 3 sau mai multe simboluri stea au capacitatea de a forma o combinație câștigătoare indiferent de poziția în care se află pe tabela.
  4. Simbol Special (Șeptar) – Fiecare șeptar din câți apar pe tamburi poate atât forma combinații câștigătoare cu alți șeptari, cât și înlocui alte simboluri pentru a ajuta la formarea de noi combinații.

Caramel Hot este alegerea perfectă pentru toți jucătorii care joacă totul sau nimic. Diferența incredibilă dintre cea mai mare valoare ce poate fi câștigată și cea mai mică, folosind același pariu, nu poate decât să îi motiveze să joace în continuare și să țintească pentru tot ce-i mai bun.