Supreme Hot Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Jocurile cu păcănele nu au avut dintotdeauna 5 tamburi. Primele lor versiuni aveau doar 3 role și conțineau fructe și șeptari. Dacă eșți în căutarea acelor senzații, încearcă Supreme Hot și lasă-te fermecat de potențialul acestuia.

Supreme Hot

Evalueaza Joc (403 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 5
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 27
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Dacă vrei să ai parte de o experiență clasică de păcănele cu fructe unde combinațiile se pot creea la întâmplare, iar câștigul este aproape garantat, alege Supreme Hot de la EGT Interactive. Dacă vrei să ai parte de distracția supremă, acesta este jocul pe care trebuie să îl încerci cu siguranță.

Atât timp cât învârți tamburii din jocurile ca la aparate oferite de EGT, vei avea parte de cele mai tari senzații de păcănele. Având o bogată experiență în acest domeniu, această companie știe exact ce să le ofere jucătorilor săi pentru ai mulțumi.

Supreme Hot jocuri ca la aparate – temă și aspect

Trebuie să începem cu faptul că deși Supreme Hot este un joc cu păcănele clasice ce păstrează vie tradiția fructelor și șeptarilor, simbolurile folosite în cadrul său nu sunt neapărat cele deja cunoscute. Dacă până acum prunele, lămâile sau portocale erau cele mai preferate elemente, de dată această ne întâlnim cu mere și caise ce arată cu mult mai bine, prin comparație, pe fundalul albastru al tamburilor.

Titlul jocului face referire la fierbințeala câștigurilor ce pot fi obținute prin toate cele 27 de modalități. Pentru susține acest aspect, ori de câte ori o combinație se formează, simbolurile ce au participat la creearea să iau foc. Totul se derulează pe fundalul sonor al sunetelor specifice păcănelelor tradiționale.

Vrei să te bucuri de mai multe jocuri ca la aparate cu fructe ce au de asemenea 3 tamburi? Tot din gama oferită de EGT, te poți delecta cu Lucky Hot despre care nu putem spune decât cuvinte de laudă.

Simboluri

Supreme Hot are 3 tamburi și 3 rânduri ceea ce înseamnă că fiecare combinație norocoasă are doar 3 elemente. Chiar dacă această nu sună foarte tentant, putem spune că toate câștigurile sunt mai mult decât mulțumitoare prin prisma faptului că se poate ajunge și la un multiplicator de 60x pentru valoarea pariului folosit. Astfel, dacă joci folosind suma de 100, în momentul în care ai realizat o combinație vei primi:

  • 6 000 pentru 3 șeptari;
  • 4 000 pentru 3 dolari;
  • 2 000 pentru 3 bar;
  • 1 600 pentru 3 stele sau 3 clopoței;
  • 200 pentru 3 mere, 3 caise, 3 struguri sau 3 cireșe.

Eșți un fan înfocat la jocurilor 77777 gratis fără bani? Pe pagina noastră vei găsi cele mai bune păcănele cu fructe gratis din câte ai încercat până acum. Dacă alegi să le încerci, îți aducem la cunoștință că toate creditele disponibile în cadrul lor sunt fictive, drept urmare nu pot fi convertite în bani reali. Joacă Supreme Hot aici pentru a te bucura de cele mai tari senzații fără a fi nevoit să depozitezi.

Cum joci Supreme Hot păcănele online?

Jocurile de noroc sunt un domeniu relativ nou pentru ține? Nu eșți sigur cum poți să joci Supreme Hot? Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli pentru cele mai bune rezultate. Începe cu a-ți alege valoarea pariului pe care dorești să îl folosești dintre cele 5 afișate și continuă prin a-i apăsa butonul. Tamburii se vor roti imediat din moment ce acesta are și rolul de Rotire Manuală. Dacă Rotirea Automată ti se potrivește mai mult, îi poți găsi butonul de activare sub afișajul creditelor. Acestea fiind spune, acum ești mai mult decât pregătit pentru a câștiga.

Caracteristici speciale Supreme Hot

  1. Funcția de Gamble – Dat fiind faptul că combinațiile din cadrul Supreme Hot se formează dintr-un maxim de 3 simboluri, câștigurile nu sunt mereu pe măsura așteptărilor celor ce îi învârt tamburii. Nu dispera! Poți să le dublezi exponențial prin intermediul funcției de gamble ce îți pune la dispoziție o carte de joc întoarsă a cărei culoare trebuie ghicită. Un răspuns corect garantează câștigul în timp ce unul greșit îl anulează.
  2. Bonus Misterios – Pe măsură ce învârți tamburii, există posibilitatea că Bonusul Misterios să se activeze după o rundă câștigătoare și să te premieze cu o mulțime de credite. Totul începe cu 12 cărți întoarse cu față în jos pe care trebuie să le decoperi. Primele 3 cărți identice întoarse hotărăsc prin intermediul simbolului pe care îl conțin ce premiu vei primi.

Cu o selecție extraordinară de simboluri, câștiguri excelente și caracteristici ce te vor ajuta să obții și mai mult, Supreme Hot este cea mai bună alegere când îți dorești să te bucuri de cele mai simple jocuri ca la aparate gratis cu speciale.