Golden Sevens Păcănele ca la Aparate

Golden Sevens te va ajuta să descoperi minunată lume a jocurilor cu păcănele 77777. Deși este un joc clasic, acesta este foarte distractiv. Grafica atractivă te va motiva cu fiecare rotire să mai învârți încă o dată tamburii. Dacă îți era dor de păcănelele cu fructe, acesta este jocul potrivit pe care trebuie să îl încerci!

Golden Sevens

Evalueaza Joc (106 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.10
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 20
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Numărul 7 este considerat un număr magic. Există 7 culori în curcubeul la capătul căruia se află comoara spiridușilor și 7 zei ai norocului în mitologia japoneză. Cu siguranță vei vrea ca, odată ce ai învârtit tamburii, o combinație cu șeptarii norocoși să se formeze pe tabela și să te îmbogățească.

Când ne referim la Novomatic, ne referim la un dezvoltator de jocuri ca la aparate ce a cunoscut un succes mondial prin prisma produselor sale. Portofoliul său impresionant numără peste 300 de păcănele online menite să taie respirația oricărui jucător prin intermediul înfățișării și a caracteristicilor lor speciale. Nu rata ocazia de a încerca unul dintre jocurile cu fructe create de acesta chiar aici, pe pagina noastră.

Golden Seven jocuri ca la aparate – temă și aspect

În cadrul acestui joc retro vei găsi tradiționalele simboluri cu fructe: lămâi, mere, cireșe sau pepeni, șeptari și clopoței. Stilul în care acestea sunt ilustrate denotă o invitație de a te întoarce înapoi la copilărie, la vremurile când toate formele din Golden Seven se găseau doar în cărțile de colorat. Tot pe atunci ai aflat ce înseamnă norocul și nu aveai nici un dubiu în ceea ce îl privește. Cu Golden Seven te poți aștepta ca norocul să te lovească atunci când te aștepți cel mai puțin. Învârte-i tamburii și lasă-te purtat cu fiecare sunat clasic specific păcănelelor și cu fiecare nou simbol ce apare pe aceștia înapoi în timp, pe vremea când ai descoperit pentru prima dată jocurile. Golden Seven este jocul pe care vrei să îl adaugi în portofoliul tău! Nu pentru fundalul său albastru sau pentru design, ci pentru tot ceea ce îți poate oferi.

Și nu doar acest joc îți face fiecare experiență una specială, dar și Stunning Hot ce vine tot de la Novomatic, care are această capacitate, dat fiind că împărtășesc aceeași temă.

Simboluri

Simțim că nu am discutat îndeajuns despre simbolurile ce se perindă pe suprafața celor 5 tamburi. Este musai să vorbim despre câștigurile maxime pe care acestea ți le pot oferi atunci când formează combinații. Aceste combinații se formează când cel puțin 3 elemente identice se poziționează pe una dintre cele 5 linii de câștig. Dar să nu ne lamentăm doar la atât! Știm cu toții că cele ce plătesc cel mai mult sunt cele ce conțin 5 elemente, iar tu te poți bucura de câștiguri în credite de la până:

  • •50 000 pentru 5 șeptari;
  • •10 000 pentru 5 clopoței;
  • •5 000 pentru 5 mere sau 5 pepeni;
  • •1 800 pentru 5 prune, 5 cireșe, 5 portocale sau 5 lămâi.

Ademenitoare, nu-i așa? Și noi suntem de aceeași părere, doar că aceste sume sunt cât se poate de fictive. Odată intrat pe pagina noastră, trebuie să cunoști că aici poți găsi doar jocuri 77777 gratis fără bani. Așa că, uită de toate grijile și avântă-te într-unul dintre cele mai bune jocuri cu păcănele cu fructe! Aici te poți juca oricât vrei fără să fii nevoit să depozitezi fonduri. Și nu uita, nu există nici o posibilitate de a retrage creditele. Acestea fiind spuse, îți urăm mult noroc!

Cum joci Golden Seven păcănele gratis?

Știm că printre cititorii noștri există și jucători care abia și-au început carieră. Poate acesta este primul lor joc. Pentru toți novicii care au răbdarea să treacă printre aceste rânduri, noi am pregătit un mic ghid pentru a le veni în ajutor.

Golden Seven este unul dintre jocurile ca la aparate gratis cu fructe create de Novomatic, ceea ce înseamnă că interfață sa este una ușor de utilizat. Acest dezvoltator mereu a implementat interfețe care să simplifice viața utilizatorilor săi. În cadrul acestui joc putem să ajungem la a roti tamburii cu câteva mișcări simple. În primul rând valoarea pariului, ea trebuie setată din butoanele plus și minus. Apoi vine rândul numărului de linii, ce trebuie alese conform stilului tău. Iar, într-un final, poți apasă Start sau Autoplay pentru a roti manual sau automat tamburii. Destul de simplu. Tu ce părere ai?

Caracteristici speciale Golden Seven

Golden Seven este un joc cu păcănele cu fructe care emulează perfect senzațiile oferite de jocurile ca la aparate tradiționale. Lipsa caracteristicilor speciale, în marea lor majoritate, indică acest lucru și îl fac cu atât mai tumultos și interesant. Singura caracteristică ce a fost implementată aici este funcția de gamble. Aceasta îi permite jucătorului să își înmulțească exponențial câștigurile dintr-o singură rundă, asumându-și faptul că ar putea să le piardă în proces. Odată activată această funcție, o carte de joc va lua locul tabelei. Tu trebuie să ghicești corect culoarea folosită pe fața acesteia pentru a-ți dublă suma pusă la bătaie.

În concluzie, având în vedere că Golden Seven aduce în prim plan stilul clasic al jocurilor ca la aparate 77777 și îi oferă o notă unică, putem spune despre el că este, fără doar și poate, extraordinar. Dar nu ar trebui să ne crezi pe cuvânt. Este musai să îl încerci și apoi să ne dai dreptate!