Jackpot Crown Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Vrei să fii încoronat drept adevăratul domnitor al păcănelelor? Joacă acum Jackpot Crown, obține cele 5 coroane magice și revendică-ți titlul! Câștigurile, distracția și regalitatea sunt cele 3 elemente care te așteaptă în acest joc cu păcănele cu fructe uimitor. Ai curajul să îi învârți tamburii?

Jackpot Crown

Evalueaza Joc (319 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.40
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Ca în oricare alt joc, și în Jackpot Crown, momentul culminant al încoronării este atunci când marele premiu a fost câștigat. Țintește să obții 5 coroane pentru a deveni regele incontestabil alt păcănelelor 77777.

Când vorbim de jocuri ca la aparate cu fructe extraordinare, vorbim despre Novomatic. Acest dezvoltator este unul dintre cei mai buni din domeniul, având un portofoliu extraordinar în care a adăugat produsele sale cele mai de seama. Dacă vrei să te convingi de calitatea pe care o promovează cu fiecare nou joc pe care acesta îl produce, încearcă Jackpot Crown, un adevărat regal al fructelor.

Jackpot Crown jocuri ca la aparate – temă și aspect

Ți-a fost dor de un joc plin de prospețimea fructelor? Jackpot Crown este aici să te încânte și să îți ofere cele mai tari senzații. Designul său este unul clasic. Culoarea verde, aleasă pentru imaginea de fundal simbolizează norocul, iar interfața unică și ușor de folosit vine perfect în completarea întregului aspect al jocului. Sunetele specifice jocurilor ca la aparate tradiționale împreună cu simbolurile delicioase sunt piesa de rezistență a întregului ansamblu. Dacă vei decide să îi dai acestui joc o șansă, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Coroanele și fructele ce se arată pe tamburi te vor duce pe noi culmi ale jocurilor de noroc.

Pentru a avea rezultate din antrenamentele tale menite pentru a cucerii premiul cel mare, îți recomandăm să încerci și Shining Crown ce a fost creat de EGT. Nu-ți fă griji, tema este aproape asemănătoare iar fructele te vor fermeca în cadrul ambelor jocuri ca la aparate.

Simboluri

Câștigurile și faima. Am tot menționat cele două noțiuni, dar haide să vedem la ce am făcut referire până acum. În primul rând, câștigurile! Ele pot fi obținute prin formarea de combinații de cel puțin 3 elemente identice pe una dintre cele 5 linii de câștig. În funcție de tipul de simbol, ele variază, având multiplicatori diferiți pentru pariul de linie. În al doilea rând, faima! Ea vine la pachet împreună cu premiul oferit pentru numărul maxim de coroane. În cele de mai jos poți vedea de câte ori va fi înmulțit pariul tău de linie dacă obții 5 simboluri identice:

  • 5 000x pentru 5 coroane;
  • 500x pentru 5 pepeni sau 5 struguri;
  • 200x pentru 5 prune, 5 portocale 5 lămâi sau 5 cireșe;
  • 50x pentru 5 stele.

Știm, este imposibil să nu fi atras de perspectiva unor astfel de câștiguri, dar, după cum bine știi, pagina noastră oferă doar jocuri 77777 gratis fără bani. Numărul de credite ce apare în cadrul Jackpot Crown, dar și câștigurile rezultate din ele sunt fictive. Cu toate acestea, putem spune că este ocazia perfectă de a te distra și încerca noi jocuri ca la aparate gratis cu speciale.

Cum joci Jackpot Crown păcănele gratis?

Cum poți juca Jackpot Crown întrebi? Îți vom spune în câteva clipe. Pentru cei mai noi dintre jucători de aici, care nu au mai învârtit tamburi până acum, am realizat un mic ghid care să îi poarte spre victorie. Un nou început nu este de cele mai multe ori foarte ușor, dar dacă vei urma pașii de mai jos, vei avea un start fără probleme. Tot ce va trebui tu să faci aici este să:

  • îți alegi valoarea pariului din meniu, sau să apeși Max Bet dacă vrei să folosești suma maximă;
  • click pe Spin pentru redare manuală sau Auto Play pentru redare automată.

Caracteristici speciale Jackpot Crown

  1. Funcția de Gamble – Deși multiplicatorii pentru fiecare câștig sunt uimitori, se întâmplă din când în când să nu fi mulțumit cu ceea ce ai obținut. Pentru un astfel de caz există funcția de gamble care îți permite să îți înmulțești câștigul exponențial. Doar ghicește corect culoarea de pe fața cărții de joc pentru ca un răspuns greșit îți va anula întreaga sumă obținută.
  2. Simbol Special (Scatter) – Jackpot Crown are 5 tamburi cu 3 rânduri și doar 5 linii de câștig. Deși pare deosebit de dificil să formezi combinații cu un număr atât de mic, nu-ți face griji. Simbolul Scatter (Stea) este aici să te ajute. El poate forma combinații indiferent de poziția în care se află pe tabelă.

Aspectul retro, interfața futuristă și tema aleasă se completează reciproc pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de jocuri cu păcănele cu fructe. Nu-i așa că simbolul coroană ce apare pe tamburii din Jackpot Crown ar arată magnific pe capul tău. Joacă și câștigă-l!