Just Jewels Deluxe Joc ca la Aparate

Te încântă până și simplul gând al diamantelor și pietrelor prețioase? Atunci Just Jewels Deluxe este jocul pe care îl căutai! Având la bază o întreagă colecție de nestemate și aur, acesta îți va oferi adevărata definiție pentru “putred de bogat”. Nu mai aștepta!

Just Jewels Deluxe

Evalueaza Joc (884 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

În lumina scânteietoare a nestematelor, sumele ce îți for fi oferite cu fiecare combinație câștigătoare vor fi la fel de prețioase precum diamantele.

Novomatic a răspuns mereu cererii jucătorilor săi cu cele mai bune idei și cele mai bune adaptări, iar Just Jewels Deluxe nu face excepție. Intră în lumea sa de diamant și delectează-te cu cele mai speciale câștiguri care îți vor aduce experiență cu păcănele la un alt nivel.

Just Jewels Deluxe jocuri ca la aparate – temă și aspect

Să spui despre Just Jewels Deluxe că este un joc cu foarte mult farmec și strălucire ar însemna să îl subestimezi. Intră în lumea sa minunată unde sclipirea fastuoasă a pietrelor prețioase este întrecută doar de sumele fabuloase pe care combinațiile lor le oferă. Pe un fundal ce denotă regalitatea și învârtindu-se pe ritmurile deja consacrate ale păcănelelor de lux, Just Jewels Deluxe este o minune a jocurilor ca la aparate cu speciale. Din nefericire, nu îi putem cuprinde în cuvinte splendoarea, dar din fericire, tu îl poți juca aici în mod gratuit și să îl apreciezi după bunul plac. Iar dacă se dovedește a fi pe placul tău, poți încerca și versiunea simplă de Just Jewels ce are la fel de mult strălucire.

Simboluri

Am tot făcut referire la câștiguri și la cât de valoroase sunt simbolurile, dar nu am menitionat nimic despre suplimentar față de acestea…până acum. Te invităm să îți arunci un ochi pe sumele de mai jos, și să învârți tamburii pentru a le revendică. Acestea se obțin doar prin intermediul combinațiile de cel puțin 3 elemente identice ce apar pe cele 10 liniile de câștig indiferent de sensul lor. Toate valorile ce urmează sunt recompensele pentru cel mai mare pariu disponibil:

  • 500 000 bănuți pentru 5 coroane;
  • 50 000 bănuți pentru 5 lingouri de aur, 5 simboluri Euro sau 5 teancuri de bani;
  • 20 000 bănuți pentru 5 rubine sau 5 safire;
  • 15 000 bănuți pentru 5 smaralde sau 5 ametiste.

Pagina noastră oferă una dintre cele mai largi selecții cu jocuri 77777 gratis fără bani, ceea ce înseamnă că toate sumele prezentate mai sus sunt fictive și, deși pot fi obținute, aceastea nu pot fi schimbate în bani reali. Toate jocurile ca la aparate gratis cu speciale de aici au unicul scop de a te binedispune și a te antrena pentru adevărată provocare dintr-un cazino.

Cum joci Just Jewels Deluxe păcănele gratis?

5 tamburi și 3 rânduri, această este schema tabelei de joc pe care nu o vei putea uita prea curând. Adună-ți curajul și invartei rolele pentru a te desfăta cu cea mai bună experiență de joc. Dar înainte de a face asta, întreabă-te cu cât vrei să pariezi. Este mereu amuzant și provocator să folosești cea mai mare sumă, dar dacă norocul nu îți surâde? Selectează pariul care te reprezintă și apară butonul de Redare Automată sau butonul de Redare manuală, iar în cazul în care rămâi fără credite, restartează jocul. Ești pregătit să te distrezi?

Caracteristici speciale Just Jewels Deluxe

  1. Funcția de Gamble – Atunci când îți dorești puțin mai mult decât ai câștigat, poți să activezi funcția de gamble și să-ți înmulțești exponențial suma obținută. Tot ce ai de făcut în cadrul acestei caracteristici, ce poate fi activată doar manual, este ghicești corect culoarea cărții de joc pentru a-ți înmulți și nu pierde întregul câștig.
  2. Simbol Special (Scatter) – Pentru că meriți să câștigi chiar și când simbolurile nu se aliniază, dacă 3 sau mai mulți euro apar pe tabela de joc, indiferent de poziție pe care o au, tu vei fi răsplătit cu suma dedicată.

Pășește în lumea jocurilor ca la aparate cu Just Jewels Deluxe și îți garantăm că te vei bucura de cea mai bună experiență de păcănele cum nu ai mai avut până acum. Ești pregătit să strălucești?