Extra Stars Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Vrei să simți iarăși suspansul și adrenalina jocurilor cu fructe ca la aparate? Jucând Extra Stars vei redescoperi emoțiile de mult uitate, de pe vremea când pariai în cazinouri. Nu rata șansa de a-l încerca!

Extra Stars

Evalueaza Joc (143 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Noi, pariorii, nu avem doar o singură stea norocoasă, ci mai multe. Descoperă care sunt acestea jucând Extra Stars ca la aparate și adu acasă premiul cel mare! Stă în puterea ta să câștigi cât mai mult!

Cu o singură privire fugitive asupra jocului Extra Stars ca la aparate 77777, putem spune că înțelegem de ce acesta se numără printre cele mai bune jocuri oferite de EGT. Grafica sa modernă relatează în HD povestea fructelor , a șeptarilor și a stelelor ce se arată sau se ascund, după caz, pe cei 5 tamburi.

Totuși, sperăm că nu ne-ai înțeles greșit! Când am spus că pricepem de ce Extra Stars ocupă un loc fruntaș în rândul jocurilor de la EGT Interactive, ne-am referit strict la calitatea produsului. Cât despre producător, ei bine, acesta este unul dintre puținii care au dat definiția calității în rândul jocurilor de noroc online. De la 40 Super Hot la Burning Hot, acesta a scos pe bandă rulantă, în ultimii aproape 20 de ani, doar opere de artă care au ajuns curând în atenția jucătorilor la nivel global. Așa că, nici nu e de mirare că acest joc creat de el ți-a atras atenția.

Simboluri

Ce semnifică stelele pentru tine? Pentru noi sunt echivalentul bogăției și al norocului. Unde mai pui că Extra Stars îți oferă chiar asta? Cu fiecare 3 simboluri identice așezate într-o combinație vei primi un mic premiu de consolare, iar cu fiecare 4 sau 5 elemente vei debloca adevăratele comori ascunse în acest joc cu păcănele cu fructe. Bogățiile rezultate din acestea pot ajunge și la:

  • 20 000 bănuți pentru 5 șeptari;
  • 10 000 bănuți pentru 5 banane;
  • 4 000 bănuți pentru 5 pepeni sau 5 struguri;
  • 3 000 bănuți pentru prune sau 5 portocale;
  • 2 000 bănuți pentru 5 cireșe sau 5 lămâi.

Dar desigur, toate câștigurile rezultate sunt complet fictive și imposibil de retras. De ce, ne întrebi? Pentru că aceasta este o versiune Extra Stars 77777 gratis fără bani. Iar dacă depozitarea de fonduri nu este permisă, nici retragerea nu se numără printre opțiunile integrate ale jocului. Totuși, lipsa valutei îl face și mai plăcut prin prisma faptului că jucătorul nu mai este limitat la cât de mult îl poate juca.

Cum joci Extra Stars ca la aparate gratis?

Ușor, ușor am ajuns și la felul în care Extra Stars trebuie jucat. Având în vedere că dispune de 5 role și 3 rânduri, acesta are aproape toate caracteristicile jocurilor ca la aparate cu 3 tamburi întâlnite în cazinourile vechi din Las Vegas.

După cum poți vedea, toate comenzile jocului sunt situate în mod discret în partea de jos. Pentru a-l pune în funcțiune, nu va trebuit decât să:

  • îți alegi cu câte linii vrei să joci din scările aflate pe stânga și dreapta tabelei;
  • apeși butonul valorii pe care o crezi cea mai potrivită pentru a-ți fi pariu din totalul de 5 aflate pe mijlocul consolei;
  • aștepți că rolele să-și încheie rotirea pentru a repeta procesul.

Iar asta nu e tot! Pentru toți cei care găsesc tot acest proces ca fiind prea dificil, avem o veste bună. Există un buton care permite rotirea automată a tamburilor. Acesta are culoarea portocalie și se află în partea stângă a butoanelor de pariu.

Caracteristici speciale

  1. Simbol Special Wild (Stea) – Steaua, subiectul în jocul căruia se învârte întreaga temă a acestui joc, este folosită în rândul simbolurilor pe post de simbol Wild. Deși nu are o valoare proprie, poate prelua specificațiile tuturor celorlalte elemente, având abilitatea de a le înlocui în cadrul unei combinații. De asemenea, atunci când apare pe tabelă, se extinde pe întregul tambur și activează o rotire adițională în timpul căreia își păstrează poziția.
  2. Funcția de Gamble – Grijile în ceea ce privește câștigurile mult prea scăzute pot să dispară. Chiar dacă cea mai mică suma pe care o poți obține este egală cu pariul pe care îl folosești, asta nu înseamnă că nu poți avea pretenția la mai mult! Dacă nu ești mulțumit de suma cu care ai fost răsplătit la finalul unei runde, apasă pe cuvântul Gamble ce apare deasupra ei. Vei fi redirecționat automat la funcția de gamble în cadrul căreia, pentru a câștiga, trebuie să ghicești corect ce culoare se află pe fața cărții de poker. Dacă nu reușești să o faci, atât rundă cât și câștigul sunt anulate.
  3. Jackpot Cards (Bonus Special) – Se spune că norocul se arată atunci când te aștepți cel mai puțin, iar asta se adeverește ori de câte ori bonusul special apare. Acesta se declanșează aleatoriu, fără intervenția unui factor extern și îi oferă posibilitatea jucătorului de a câștiga garantat unul dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. Pentru a stabili care dintre premii îi revine, acesta nu trebuie decât să descopere 3 cărți de poker identice din totalul de 12.

Gata! Nu te mai reținem! E momentul să încerci jocul pe cont propriu și să descoperi dacă e așa cum l-am descris noi!