Flamenco Roses Joc ca la Aparate

Flamenco Roses este un joc fierbinte, plin de pasiune și câștiguri. Cu o temă inspirată din dansurile și tradițiile spaniole, vei avea parte de o experiență unică și foarte distractivă. Încearcă-l acum!

Flamenco Roses

Evalueaza Joc (138 voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 0.04
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o

Ole! Pasiunea tipic spaniolilor și ritmurile de Flamenco te vor prinde în patima dansului și te vor distra grozav pe măsură ce rotești tamburii din Flamenco Roses. Învârtă-te pe ringul de dans pe ritmul castanietelor și lasă-te ușor pe spate printre trandafirii aurii.

Ai fi crezut vreodată că în spatele acestui joc pe păcănele de excepție se află Novomatic? Să fim sinceri, era de așteptat, din moment ce acest dezvoltator de jocuri ca la aparate s-a remarcat mereu prin dedicarea și pasiunea pe care le-a pus mereu în crearea produselor sale. Flamenco Roses este dovadă incontestabilă a calității pe care încearcă să o impună în toate păcănelele sale.

Flamenco Roses jocuri ca la aparate – temă și aspect

Flamenco Rose reușește să redea entuziasmul și magia dansului de flamenco prin sunetele sugestive și înfățișare. Tabela de joc este amplasată peste o imagine a magnificului apus din Seville, iar pentru a sugera ideea de dans, pe tamburi, simbolurile reprezintă imagini asociate cu dansul. Printre acestea se numără și o pălărie legată cu tradiționala panglică roșie, o chitară acustică sau o brețară de aur și un colier ce sunt purtate de către protagoniști. Cele două caractere principale, dansatori, de altfel, sunt un bărbat șarmant și o domnișoară superbă a căror dans captivant poate fi urmărit când combinații câștigătoare sunt obținute în timpul rotirilor gratuite.

Pe lângă magia ce provine din efectele vizuale, acest joc de păcănele online emulează perfect sunetul castanietelor și al dansului. Iar dacă runda ta este câștigătoare, vei putea auzi câteva note cântate la chitară.

Te-am făcut curios? Încearcă-l acum! Și nu uita să îți arunci un ochi și pe toate celelalte jocuri ca la aparate gratis cu speciale create de Novomatic. Titluri precum Lord Of The Ocean sau Book of Ra Deluxe 6 îți vor garanta o experiență la fel de minunată precum cea trăită jucând Flamenco Roses.

Simboluri

Arriba! With Flamenco Roses nu te vei delecta doar cu o temă extraordinară în pași de dans, dar vei câștigă, de asemenea, o mulțime de premii oferite în credite. Acestea sunt acordate doar dacă o combinație câștigătoare este obținută pe liniile de câștig de la stânga la dreapta. Să luăm exemplul pariului total de 1 000, cel mai mare totodată, cu acesta poți obține un număr predefinit de bănuți de până la:

  • 100 000 pentru 5 Jose;
  • 50 000 pentru 5 senorita sau 5 trandafiri;
  • 30 000 pentru 5 coliere sau 5 bretari;
  • 20 000 pentru 5 chitare sau pălării;
  • 15 000 pentru 5 A sau 5 K;
  • 10 000 pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Desigur, toate valorile pe care le vezi aici sunt fictive. Într-adevar, ele sunt obținute în urma unor combinații norocoase, dar nu pot fi retrase în nici o circumstanță. Această regulă se aplică pentru toate jocurile ca la aparate gratis disponibile pe pagina noastră. Le poți folosi pentru a te distra la maxim, dar nu vei putea niciodată beneficia, înafara jocului, de câștigurile obținute.

Cum joci Flamenco Roses păcănele gratis?

Pentru a juca Flamenco Roses nu trebuie să știi să dansezi. De fapt, poți să ai două picioare stângi, chiar nu contează pentru că tot ce tebuie tu să faci este să îți setezi numărul de linii și valoarea pariului și să apeși butonul de Start sau Redare Automată. Astfel, te poți bucura de cei 5 tamburi împărțiți în 3 rânduri ce se rotesc pe ritm de flamenco și să câștigi cu una sau mai multe dintre cele 10 linii norocoase.

Caracteristici speciale Flamenco Roses

  1. Funcția de Gamble – Ultima rundă a fost câștigătoare, dar parcă vrei mai mult? Pune-ți întreagă suma obținută la bătaie în cadrul funcției de gamble. Poți ori să o înmulțești exponențial ori să o pierzi complet. Desigur, prima opțiune sună cu mult mai bine, de aceea, pentru a o pune în practică, trebuie doar să ghiceșți corect culoarea de pe fața cărții de joc întoarse. Un răspuns greșit potrivindu-se cu a două opțiune.
  2. Rotiri Gratuite – ori de câte ori 3 simboluri trandafiri (Scatter) apar pe tamburi, 11 rotiri gratuite sunt acordate.
  3. Simbol Special – Jose e aici să îți completeze fiecare combinație aproape câștigătoare. Acesta are rolul de a ține locul oricărui alt simbol cu excepția celui de scatter în obținerea de combinații.

Dintre toate jocurile 77777 gratis fără bani disponibile pe pagină noastră, Flamenco Roses are una dintre cele mai interesante teme și cele mai bune adaptări. Nu ne crede pe cuvânt, încearcă-l și convinge-te despre cât de minunat acesta este!