Leprechaun Hills Joc ca la Aparate

Leprechaun Hills este aici pentru a te amuze și a-ți oferi o experiență clasic irlandeză de jocuri cu păcănele. Spiridușul cel zglobiu te va îndruma spre câștiguri garantate și distracție de zile mari. Încearcă acum și cu siguranță nu vei regreta!

Leprechaun Hills

Evalueaza Joc (79 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.24
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 140
  • |
  • Max. Bet: 80
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Ai câteva momente să discutăm despre cum poți câștiga însutit în cadrul Leprechaun Hills? Acest joc cu 5 tamburi, 3 rânduri și 40 de linii de câștig te va îmbogăți cu fiecare rotire a tamburilor. Însuși spiridușul, personificarea norocului, se va asigura de acest fapt. Nu rata șansa de a-i pune în funcțiune magia!

Poate că QuickSpin nu are un număr impresionant de păcănele produse până acum, dar ceea ce mișcă fiecare jucător, atunci când îi aude numele, este calitatea incredibilă a tuturor produselor sale. Acest dezvoltator de jocuri ca la aparate cu speciale, ce a fost fondat în 2011, se axează foarte mult pe calitate și mai puțin pe cantitate, oferind tuturor utilizatorilor săi jocuri excepționale.

Leprechaun Hills jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Norocul! Norocul a avut, de-a lungul timpului, foarte multe interpretări și personificări. De la trifoi cu patru foi, potcoave sau spiriduși la talismane sau oasele diferitor animale. În Leprechaun Hills, norocul, așa cum este el descris în folclorul irlandez este pus în scenă într-un joc cu păcănele 77777 care se ridică cu mult peste așteptările tuturor jucătorilor. Lasă-te condus de către spiridușul cel năzdrăvan, pe deasupra câmpiilor înverzite, spre capătul curcubeului unde și-a ascuns comoara.

Bun venit pe plaiurile Irlandei! Aici, pe muzica specifică acestei țări care se derulează în fundal, micuții gnomi se prind într-o horă a câștigurilor. Pe pășunile verzi, pe deasupra dealurilor și râurilor ce se întind cât vezi cu ochii pe fundalul Leprachaun Hills, micii năzdravani au pus la cale o tabelă de joc plină de simboluri importante. Zâmbind șmecherește peste barba sa cea roșcată, dintr-un colț te salută unul dintre spiriduși. Și nu este singur, potcoave, trifoi cu patru foi, beri, ciuperci, dar și elemente de pe cărțile de poker îi stau alături pe tamburi. Toate elementele prezente aici lucrează împreună spre a-ți oferi cele mai senzaționale trăiri în timp ce joci la păcănele online.

Spiridușii sunt, cu siguranță, cei mai tari companioni pentru atunci când învârți tamburii, dar nimic nu se compară când ei apar și pe post de simboluri. La fel ca Leprechaun Hills, și Lucky Leprechaun de la Microgaming îi aduce în prim plan pe micii buclucași și averile lor. Așadar, nu rata șansa de a simți gustul bogăției în cadrul ambelor jocuri ca la aparate 77777 menționate anterior.

Simboluri

Te-ai gândit vreodată la comoara ascunsă la capătul curcubeului? Tu ce ai face cu ea dacă ai reuși să o găsești? Chiar dacă nu poți să sapi, propriu-zis, după ea, în Leprechaun Hills o poți revendica puțin câte puțin cu fiecare rundă câștigătoare. Fiecare combinație norocoasă de cel puțin 3 elemente identice îți vor aduce o suma mai mare sau mai mică, în funcție de tipul și numărul simbolurilor care participă în această alăturare. În cazul în care valoarea pariului tău este cea de 80 credite, tu vei fi răsplătit cu un maxim de:

  • 2 000 pentru 5 spiriduși;
  • 800 pentru 5 potcoave sau 5 trifoi cu patru foi;
  • 400 pentru 5 ciuperci sau 5 beri;
  • 150 pentru 5 A sau 5 K;
  • 120 pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Chiar dacă toate creditele de mai sus sunt fictive, nu putem să nu fim impresionați de posibilitățile de câștig pe care Leprechaun Hills le oferă. Și el, precum toate celelalte jocuri 77777 gratis fără bani ce pot fi găsite pe pagina noastră nu au nici o opțiune de a depozita sau retrage fonduri. Acestea fiind recomandate tuturor celor ce doresc să se distreze la maxim, fără nici o grijă.

 

Cum joci Leprechaun Hills păcănele gratis?

Hey! Tu! Da, tu! Ai idee cum se joacă Leprechaun Hills? Dacă nu ești încă sigur, stai cu noi în cele ce urmează și lasă-ne să îți ghidăm pașii spre cea mai tare experiență pe care ai putea să o ai la păcănele.

Atunci când vine vorba de interfețe ușor de utilizat, QuickSpin este un adevărat as. Interfața lor, pentru că folosesc un singur model, este extraordinar de ușor de folosit și foarte intuitivă. Părțile cu informație sunt colorate cu alb, în timp ce butoanele sunt portocalii. Primele două butoane, de la stânga la dreapta, sunt folosite pentru a oferi informații și acces la setări. Următorul în linie este cel de pariu total, de unde îți poți alege suma cu care vrei să joci. Ultimele 3 butoane au diferite roluri și mărimi. Cele două mai mici sunt pentru Rotire Automată și accelerarea învârtirii, în timp ce ultimul are rolul de Rotire Manuală. Doar ultimele 4 butoane pe care le-am enumerat participă activ în procesul de joc, așadar, folosește-le după bunul plac și cum știi tu mai bine. Distracție plăcută!

Caracteristici speciale Leprechaun Hills joc cu păcănele ca la aparate gratis

  1. Rotiri Gratuite – Pe rolele 2, 3 și 4 apar simbolurile Bonus. Atunci când ele se prezintă concomitent pe toți cei 3 tamburi la sfârșitul unei rotiri, 7 rotiri gratuite îți vor fi acordate.
  2. Rotiri Adiționale – Atunci când simbolurile cu elemente formează o combinație norocoasă, o rotire adițională este declanșată. În cadrul acesteia, elementul care a creat prima combinație se fragmentează și este adăugat pe tamburi pentru a facilita obținerea unui nou câștig.
  3. Simbol Special (Wild) – Nu toate elementele au o valoare proprie. Simbolului wild, de exemplu, nu i s-a atribuit nici o valoare proprie, dar i s-a dat un rol. Acela de a înlocui oricare alt simbol de pe tabela de joc cu excepția celui intitulat “Bonus”.

Leprechaun Hills face parte din rândul jocurilor păcănele gratis 77777 în cadrul cărora trebuie să învârți ceva mai mult pentru a ajunge la combinațiile de câte 5 simboluri. Cu toate acestea, fiecare rotire este la fel de spectaculoasă precum cea precedentă, iar tu cu siguranță nu vei avea timp să te plictisești. Nu o spunem doar noi, dar curând, ne vei da dreptate!