King of Slots Păcănele ca la Aparate cu Fructe

Ce părere ai de păcănele cu fructe prețioase? King of Slots îți spune "Bine ai venit!" într-o lume plină de strălucire și rotiri cu câștiguri mari. Ai șansa să joci un slot plin de culoare care te va cuceri chiar de la prima specială primită.

King of Slots

Evalueaza Joc (82 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.25
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 250
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Te încântă gândul la păcănelele care combină strălucirea aurului și a pietrelor prețioase cu prospețimea fructelor? King of Slots ar putea fi exact jocul la care ai visat. Cu un mix unic de simboluri și o selecție inedită de caracteristici speciale, acesta o raritate chiar și printre cele mai bune jocuri ca la aparate. Dar acesta este un aspect de care trebuie să te convingi singur, așa că, învârte-i tamburii acum!

NetEnt și-a asumat o mișcare foarte riscantă dezvoltând un joc al cărui titlu s-ar traduce în română drept Regele Tamburilor, dar noi nici că puteam fi mai fericiți că au făcut această alegere. King of Slots este un joc cu păcănele online care se întinde pe 5 tamburi și 3 rânduri și aduce împreună diferite elemente din jocurile clasice într-o abordare excepțională.

Toate jocurile ca la aparate dezvoltate de NetEnt au fost impresionante și au câștigat popularitate imediat ce au fost lansate. King of Slots nu face abstracție de la această regulă. La fel ca toate celelalte păcănele ce împodobesc paginile portofoliului acestei companii, și acest joc are o combinație neobișnuită între elementele și caracteristicile sale speciale. Iar acest mix ieșit din comun îl face să fie în topul preferințelor multor jucători.

King of Slots jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Titlul de rege al tamburilor nu ar trebui oferit cu mare ușurință sau frivolitate. Acesta are o rezonanță aparte și nu poate să definească decât cel mai bun joc cu păcănele online. Dar, putem spune că King of Slots se încadrează în specificațiile pe care un joc de top trebuie să le aibă. Tematica aleasă este o combinație dintre toate temele clasice abordate până acum în păcănelele tradiționale. Simbolurile folosite înfățișând fructe, pietre prețioase și elemente de pe cărțile de poker prezentate într-o manieră unică. Toate acestea apar pe tabela de joc ce pare făcută din aur, unde fiecare dintre ele se învârte în propriul ritm, separat de restul. În spatele acestei tabele se întinde o imagine a sălii tronului, unde cortine din materiale grele atârnă din tavan, și unde regele se pregătește să învârtă tamburii odată cu tine.

Bine, bine, grafica este excelentă, dar ce putem spune despre coloana sonoră? Aceasta este compusă din două părți principale. Muzica ambientală ce se revarsă din boxe neîntrerupt și efectele sonore ce se activează ori de câte ori învârți tamburii sau câștigi. Per total, aceasta sună extraordinar, dar atât despre acest aspect cât și despre design te vei convinge odată ce începi să joci. Nu mai amână!

Nu am putut găsi nimic similar cu King of Slots, dar dacă îți dorești să încerci și alte jocuri ca la aparate gratis cu speciale de la NetEnt, noi îți recomandăm BerryBurst MAX și Joker Pro.

 

Simboluri

Caracterul de metal prețios ce realizează conturul simbolurilor și nestematele ce le încunună îți dau o idee sumară despre cât de valoroase acestea sunt. Pentru a le înțelege pe deplin și pentru a câștiga de pe urma lor, trebuie să realizezi combinații de cel puți 3 elemente identice pe una dintre cele 25 de linii norocoase. Ia-te la întrecere cu destinul, iar pariul tău de linie ar putea fi înmulțit, în cazul unui câștig, cu până la:

  • 1000x pentru 5 coroane;
  • 300x pentru 5 pepeni;
  • 250x pentru 5 lămâi;
  • 200x pentru 5 cireșe;

De asemenea, pentru simbolurile inspirate de pe cărțile de poker, multiplicatorul pentru pariul tău va fi de:

  • 125x pentru 5 A;
  • 100x pentru 5 K;
  • 75x pentru 5 Q;
  • 50x pentru 5 J;
  • 40x pentru 5 de 10.

Multiplicatorii pe care i-am înșirat în cele de mai sus sunt cu adevărat impresionanți, iar un lucru este cert, tu vei vrea să îi obții. Doar că nu te aștepta ca în momentul în care câștigi, să fii răsplătit cu bani reali. King of Slots este doar unul dintre jocurile 77777 gratis fără bani disponibile pe pagina noastră. Deși vei câștiga sume impresionante aici, nu există nici o posibilitate de a le retrage. Acesta este un motiv de bucurie, din moment ce ai posibilitatea de a juca fără griji cele mai noi jocuri cu fructe ca la aparate gratis.

Cum joci King of Slots păcănele cu fructe gratis?

Chiar așa, ai idee cum poți juca King of Slots? În primul rând, acesta este un joc oferit de NetEnt. NetEnt fiind un dezvoltator bine cunoscut pentru interfețele ușor de utilizat pe care le oferă produselor sale. Dacă este prima ta experiență cu păcănele, nu te stresa. Aruncă un ochi împreună cu noi pe instrucțiunile de folosire are acestui joc.

În partea dreapta există niște variabile pentru alegerea valorii pariului, setează-le după bunul tău plac! Dacă nu vrei să te complici cu ele, poți opta direct pentru suma maximă apăsând Max Bet. Odată ce ai terminat și ești mulțumit de pariul pe care urmează să îl folosești, treci direct la a roti tamburii. Apasă Auto Play pentru Rotire Automată sau butonul din centru pentru Rotire Manuală. Felicitări! Asta a fost tot!

Caracteristici speciale King of Slots joc cu păcănele cu fructe

  1. 1.Câștig lipicios – Este o caracteristică destul de rară în cadrul jocurilor cu fructe ca la aparate pe care mulți dezvoltatori o evita pentru că le oferă jucătorilor câștiguri cu mult prea mari. Dar King of Slots nu se sfiește să își alinte utilizatorii cu aceasta. Odată ce o combinație câștigătoare se formează pe tamburii, restul de simboluri se vor roti iar și iar, în cadrul aceleiași runde, până când nu se vor mai alătura elemente noi combinațiilor deja formate.
  2. 2.Simbol Special (piatră prețioasă) – sau simbolul Wild, după cum este el denumit, nu are o valoare a sa și servește doar ca element de legătură între două alte simboluri pentru a facilita crearea de noi combinații.
  3. 3.Rotiri Gratuite – Simbolurile Scatter pot apărea concomitent pe toate pozițiile de pe tabela de joc. Astfel, pentru 5 sau mai multe dintre acestea sunt oferite mai mult de 10 rotiri gratuite,  în funcție de numărul lor. Totodată, totalul de câștiguri obținut în timpul lor este înmulțit de 3 ori.

O selecție unică de caracteristici speciale? Verificat! Grafică spectaculoasă? Verificat! Câștiguri extraordinare? Verificat! Ce mai, ți-ai găsit adevăratul rege al tamburilor! Bucură-te de toate câte îți poate oferi si rotește-i tamburii!