Golden Goddess Joc ca la Aparate

Intră într-o lume de poveste cu ajutorul unui joc de păcănele ca la aparate! Golden Goddess este disponibil pentru toți jucătorii pasionați de cazinouri online. Caracterele prezente pe tamburi te vor face să adori acest joc și să pariezi cât mai mult. Câștigurile vor apărea foarte repede!

Golden Goddess

Evalueaza Joc (727 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 40
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 40
  • |
  • Max. Bet: 2000
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Vrei să te bucuri de o aventură nemaipomenită desprinsă din mitologia greacă? Joacă Golden Goddess și bucură-te de cele mai tari senzații pe care le poți obține la păcănele!

Este momentul perfect pentru puțină fantezie, nu-i așa? În Golden Goddess, creaturile de poveste din mitologia greacă prind viață pentru a-ți oferi o experiență unică.

Golden Goddess a fost creat de Internațional Gaming Technology (IGT). Această companie are unul dintre cele mai impresionante portofolii cu jocuri ca la aparate din câte ne-a fost dat să vedem. Evoluția sa este de departe una extraordinară, fiind producătorul a multor păcănele 77777 inovatoare ce au revoluționat felul în care jucătorii privesc aceste jocuri de noroc.

Iar dacă Golden Goddess nu este îndeajuns să îți potolească nevoia de a cunoaște mai multe despre IGT și creațiile sale, încearcă și Pharaoh’s Fortune, un joc ce te va purta în inima Egiptului, în mijlocul piramidelor.

Golden Goddess jocuri ca la aparate – temă și aspect

Golden Goddess este unul dintre jocurile cu păcănele ce te for fascina imediat ce le deschizi. Tema ce stă la baza sa este desprinsă din mitologia greacă și vorbește despre zeități, muritori și creaturi supranaturale.

Întregul joc este imaginat ca o relatare a unei povești dintre un muritor și o zeiță. Locul unde este setată acțiunea este înfățișat în imaginea de fundal. Aceasta arată o vale împădurită la poalele munților. Ajunși aici, putem spune că povestea este descrisă prin intermediul simbolurilor. Acestea sunt reprezentari ale diferitor personaje, precum o frumoasă zeiță, un prinț și calul său înaripat ce au rolul să te introducă în povestirea lor. Toate aceste elemente sunt aduse la viață prin intermediul musicii și efectelelor vizuale magice captivante ce dau un aer aparte istorisirii ce se joacă pe tamburi.

Simboluri

Aminteam puțin mai devreme de simboluri. Totalul lor este de 11, fiecare având propria imagine. Acestea sunt împărțite în două seturi, unul cu imagini ale simbolurilor desprinse de pe cărțile de joc, și unul cu imagini ale protagoniștilor povestirii noastre. Fiecare combinație dintre ele ce are mai mult de 3 elemente, îți va multiplica pariul de linie de un anumit număr de ori corespunzător tabelului de valori. De exemplu, o combinație cu 5 simboluri identice îți poate multiplica pariul de:

  • 1000x pentru 5 iconițe cu Golden Goddess;
  • 50x pentru 5 zeițe;
  • 40x pentru 5 prinți;
  • 30x pentru 5 cai înaripați;
  • 20x pentru 5 porumbei.

Cât despre toate celelalte, pornind de la cea mai mare valoare de pe cărțile de joc până la cea mai mică, îți vor multiplică pariul de 15x, 14x, 13x, 12x și 11x pentru 5 simboluri identice. Toate aceste combinații se formează de la stânga la dreapta pe liniile prestabilite.

Caracteristici speciale Golden Goddess

  1. Rotiri Gratuite – sunt oferite în număr de 7 și sunt acordate doar când pe rolele 2, 3 și 4 apar 3 trandafiri, indiferent de poziția lor.
  2. Super Stack – este o caracteristică destul de rară în rândul păcănelelor ce constă în blocuri de simboluri ce apar pe tamburii jocului și favorizează crearea combinațiilor câștigătoare.
  3. Simbol Special (Wild) – este o iconiță pe care stă scris Golden Goddess ce poate înlocui oricare alt simbol de pe role în contextul formării unei combinații câștigătoare.

Cum joci Golden Goddess păcănele gratis?

Înfățișarea nu este singurul element ce recomandă Golden Goddess. Având doar două butoane pentru punerea în acțiune a tamburilor, acest joc poate fi cel mai bun prieten al jucătorilor de pretutindeni. Primul buton, cel verde, din stânga ecranului îți oferă accesul la opțiunea de setare a pariului, în timp ce al doilea, cel galben, din dreapta îndeplinește funcția de Rotire.

Totodată, te rugăm să nu uiți că pe pagina noastră te poți bucura de cele mai bune jocuri ca la aparate gratis cu speciale. Ceea ce înseamnă că aici poți să joci fără limite toate titlurile disponibile de păcănele gratis fără bani. Desigur, nu există nici o opțiune de retragere a fondurilor existente la începutul jocurilor sau obținute pe parcurs, din moment ce acestea sunt destinate exclusiv pentru divertisment.

Este momentul să pornești Golden Goddess și să descoperi extraordinarele senzații de jocuri ca la aparate gratis pe care numai păcănelele de pe pagina noastră le pot oferi.